Alla inlägg den 15 maj 2008

Av Linn - 15 maj 2008 21:15

Av Linn - 15 maj 2008 20:55

Måndag

Då var det dags att träffa mina små söta kompisar linda och alex igen. trevlans trevlans. Sen hade jag ett samhälls prov idag med , får se hur det gick på det men jag hoppas verkligen att jag fick vg så jag kan få det i slutbetyg å, Håll tummarna för mig (A). sen kom jag hem och pappa var ute och gick med min lilla vovve molle och då vart han orm-biten i tassen (det alvarligaste stället) men ingen märkte något så han sprang omkring och lekte och sådära ett tag efteråt med. Men sen efter ett tag vart han slö och sådär, så vi fick åka in till vetrinären med honom , och spendera resten av dagen där med dropp och spruter till min lille älskade vovve. Det var vist väldigt alvarligt med honom. =/ Så läkaren sa till oss att han inte fick röra sig på 5 dagar.

Och under tiden jag var där så fick Jens och Sofia sitta hemma hos mig och spela monopol.


Tisdag

skola igen då , jag och Alex fick gå hem på rasten för att lyfta ut molle på baksidan så han kunde kissa. Och då åt han och kissade han för första gången sen dagen innan. Han var fortfarande väldigt slö och sådär men bättre började det bli.


Onsdag

Idag är det Molles födelsedag och min namnsdag. vilket alltid är trevligt , synd bara att jag fick mina namnsdags pengar förra fredagen och att molle är sjuk på sin egen födelsedag. Praktik dax . Alltid lika trevligt och jobbigt. Det var dock inte så många barn men det är alltid trevligt att få vara med dom små söta barnen. Molle har blivigt mer aktiv och vill börja springa och grejer vilket han absolut inte får göra eftersom giftet fortfarande är kvar i kroppen och då sprids det runt i kroppen vilket kan skada dom inre organen. Så man är ju fortfarande lite små orolig för honom faktiskt. Men annars hände det inte så mkt jag sov den större delen av dagen när jag kom hem. Sen kom Sofia över till mig och Jens med en film hennes mamma hade hyrt "järnets änglar" Den var ganska bra men dock inte så bra som man hade förväntat sig.


torsdag idag alltså

Idag är det inte riktigt vilken dag som helst utan det är min söta kompis namnsdag, Sofia står det i allmenakorna idag så säg grattis till henne. Men det var även praktik idag, hade inte så mkt att göra idag heller för det var inte så många barn där idag heller men det var trevligt ändå faktiskt. gympa även denna torsdag. Lite olyckor även på denna gympa lektionen men det gick bra efter ett tag.

Idag har det mest varit monopol och sånna saker som har varit aktuellt för mig sofia och jens , och även min lilla söta lillebror kom hem från mamma för att spela lite monopol med oss =) Han är allt för söt han.

Molle mår bättre men det kommer att bli svårt att få honom vara stilla i 3 dagar till eftersom vid denna tiden börjar han bli rastlös och sprallig. Men det är skönt att det är bättre iaf så man känner sig inte ritkigt lika orolig längre , men klart att man är lite orolig det är ju ändå min alldeles egna hund som har råkat illa ut.


Fredag

I morgon får jag reda på hur det gick på mitt uls prov som jag hade förra veckan , vilket är väldigt spännande för jag har inte en aning om hur det kan gå. Det kan ha gått precis hur som helst. så vi får väl se om jag kommer att vara lycklig eller olycklig men jag hoppas verkligen att jag blir godkänd.

sen åker jag även med Jens hem i morgon och är hos honom till söndag.


söndag

Då är det äntiligen dax för andra avenyn och filmis med mamma och sofia och kanske även med lillebror max. TREVLIGT...

Av Linn - 15 maj 2008 20:50

På lördagen åkte jag mamma max och göran till småland , träffa Jossan där med mycket trevligt =) Sen efter att vi hämta henne åkte vi till ikea och åt mat och sen hem till morfar.

Jossan och Göran åkte vidare till görans syster och vi andra stanade kvar hos min morfar. jag och max spenderade kvällen med att spela fotboll. Det var ganska trevligt eftersom jag var väldigt duktig tro det eller ej ;)


sen på söndagen åkte vi väldigt tidigt in till kalmar igen och satt i en kyrka och kollade på när min kusin konfornerades, det var dock inte lika kul. Men vi hade iaf en rolig tant brevid oss  som måste varit hyper kristen för hon sjöng så man trodde taket skulle falla ner på oss. Men hon var söt ändå.

Sen åkte vi hem till Lena och min kusin Adam och åt GOD mat och hade det trevligt med hela släkten. väldigt trevligt att träffa mormor och min riktiga morfar och alla dom andra med såklart , men min riktiga morfar träffar jag ju dock inte så ofta.



Sen började redan hem till Finspång , för att träffa min bästaste vän Sofia och min söta lilla pojke Jens som kom hit då med.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards