Alla inlägg den 20 september 2009

Av Linn - 20 september 2009 11:25

I Fredags hade jag psykologiprov som jag tror gick ganska bra. Jag vart godkänd iaf skulle jag tro.  Sen gick jag hem och tittade på tv med pappa och sen på kvällen grillade vi och Göran kom till oss och åt och myste. Jens åkte även till sin mamma i småland så jag ick försöka underhålla honom lite via telefon under hans 5 timmars resa dit. Sen kollade jag på den nya the fast and the ferious filmen, helt såld blev jag.


I Lördags fick jag träffa min kära vän Sofia! Vi försökte att montera upp min tv bänk vilket inte alls gick så bra. Det slutade med att pappa fick göra det jobbet. Sen körde vi över tv:n som jag har här till pappa och tvärt om. Sofia och jag köpte kebbabrulle och vi slog nog världsrekord i att käka upp den. haha. Patte kom över och kollade vad det är för kön på våran lilla kattunge och det visade sig vara en flicka. Sen på kvällen myste vi med filmen Wallander- cellisten. Jätte bra film faktiskt, och en riktigt mysig dag/kväll.


Idag har jag och mamma flyttat över förådet till vårat nya föråd. Och snart ska vi in till Norrköping och köpa nya skor. Höst/vinter skor förväntar jag mig att hitta. Något som går att ha under båda årstiderna vore kanoners. Sen när vi har varit där blir det en heldag med huvudet i böckerna och försöka lära sig provet som vi ska ha på Tisdag. Mycket är det. Men det var väl nästan allt. Ikväll ska jag och mamma mysa med filmen som är på fyran ikväll klockan nio.


Ja så jag har haft en riktigt bra helg tycker jag allt. Har fått en myskväll med alla som jag tycker om NÄSTAN !!

Önskar att det kunde vara så oftare, att man fick lite av Sofia, lite av mamma och lite av pappa och även lite av jens kan vi plusa på eftersom jag inte fick något mys av honom denna helg. Det tycker jag skulle vara toppen.


Nästa helg blir det helt andra bullar, flytta och städa är det som gäller då. Blir nog inte mycket bloggandes då inte. Men vi är iaf ganska många som hjälps åt. På Tosdag är det mamma, jag , morfar och två av mammas kompisar på förmiddagen. På eftermiddagen/kvällen blir det jag, mamma, morfar, sofia, max, pappa och göran. Och På fredag blir det alla vi plus jens och minus sofia med på kvällen. Så det ska väl inte ta allt för lång tid får vi hoppas. Det kommer nog bli bra i vilket fall.


Nej nu ska jag sluta skriva. Måste klä på mig innan vi ska åka in till Norrköping. Hej då gott folk.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards