Alla inlägg den 24 januari 2008

Av Linn - 24 januari 2008 22:46

Ångesten väller in över mig :O

jag vet inte vad den handlar om.
Jag vet bara att jag har gjort någonting väldigt väldigt fel,

Fan. Jätte ont i magen känner mig stressad och kan verkligen inte sova , fan fan fan. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Nyss när jag var ute och rökte satt jag och tänkte på mamma , jag fick dåligt samvete över att jag kanske inte finns där tillräkligt mkt.

Idag i skolan när jag och min lärare Lasse satt och pratade så pratade vi om Sunes begravning och om min mormor då fick jag dåligt samvete att jag inte följde med till henne eftersom jag inte träffat henne på mer än ett år tror jag det är. Mins hon mig ens?

Och sen har jag dåligt samvete över att jag saknar min syster. Inte för man borde ha dåligt samvete över det. Men det är väl att vi inte träffas så ofta och sen när vi väl gör det är jag aldrig med henne specielt mkt.

Sen har jag dåligt samvete över att jag kanske inte räker till tillräkligt mkt , jag menar för mamma och pappa och max.

Det kanske är där allting hänger , vi får hoppas på det iaf. jag börjar bli lite smått orolig för mig själv hära vet inte vad det är för fel på mig.


i onsdags gick min dag ut på att gråta och deppa vilket kanske är ganska normalt efter en begravning. Idag har min dag gått ut på att tycka synd om mig själv och tänka på gårdagen. Och nu ångest!

Av Linn - 24 januari 2008 21:36

kom på det att jag inte har visat min lilla tatuering ännu. Så tänkte att det kanske är bäst att man gör det nu. för dom som bryr sig lixom. Den där bilden kanske inte är den bästa och den är tagen samma dag som den kom dit så därför kanske den är väldigt suddig och röd. Men jag tycker att den är ganska fin ändå faktiskt *Inte för att skryta eller så.*

Ja det var väl ungefär det jag ville säga/visa nu ska jag återgå till mitt sex and the city och sen ska jag faktiskt lägga mig och sova. Bara jag kommer kunna somna, känner mig inte specielt trött men jag MÅSTE sova , annars kommer jag somna innan klockan 1 i morgon och då kommer nog inte Jens bli den gladaste på mig ! hehe.


God natt gott folk ! =)

Av Linn - 24 januari 2008 21:32

Vet du vad jag är sugen på? Jag är SJUKT sugen över att gå på en konsert.

riktigt rocka röven av mig själv! Lixom sjunga eller aa snarare skrika , och hoppa och digga ihäl mig. Det är något jag verkligen vill.



Men troligen så kommer det inte att bli något av det på ett bra tag. Men ni ska veta att jag verkligen VILL !!!


Någon som har lust att gå på en konsert någon som jag verkligen älskar så tro mig jag följer med !! =)

OM jag har råd :D

Av Linn - 24 januari 2008 21:28

Idag fick jag väldigt kloka ord på en komentar i denna blogg.

"Trygghet ska du bygga upp inom dig själv

Vem är jg? Vad tycker jag? Förök bli som du vill vara.

Lyssna på andra med hjärtat inte med öronen

Läs och se hur a´ndra människor har det

När du blir trygg i dig själv är du stark men inte ensam för då har du mmånga vänner

Och ....hellre ensam än i dåligt sällskap

Men du........det tar tid.......men börja idag så är det lite lättare snart"


Jag har inte en aning om vem människan är, men jag är ganska säker på att det är en stor sanning i dom här orden. tack =)

Nu ska jag bara försöka klara detta, att bygga upp en tryghet i mig själv.Men det låter ganska svårt. Jag är inte den där människan som lixom ser så mkt bra i mig själv. Men det kanske går ändå på ett eller annat sätt eller ? Jag hoppas det iaf..

Av Linn - 24 januari 2008 19:36

jag har tänkt lite på det dära med första mötet, (första träffen)

När jag träffa Jens för första gången mins jag att jag hade jätte ont i magen och mådde nästan illa tills jag såg honom komma dära , sen släppte direkt NÄSTAN ! 

Nu i helgen ska han komma hit, och jag är inte nervös , men det är la inge konstigt med det!

Men därimot undrar jag om Sofia är nervös över att träffa Jens eller om Jens är nervös över att träffa Sofia. Undra om man bir det?

Jag menar jag skulle bli nevös över att träffa någon av hans kompisar.

Det är ju något som hör till nästan. Eller iaf för mig.

Fast iofs är jag nervös för allt och tycker allt är pinsamt.

Är det så att vara nervös för att träffa kompisarna är något för tjejerna ? =P

Av Linn - 24 januari 2008 15:32

Idag har jag varit på en föreläsning. om rasim och nazism.

Han som pratade sa att om Sverige demokraterna kommer att vinna , så kommer det bli en "ny" hitler tid.

För Sverige demokraterna har sån makt och sånt hot att dom vill få ut alla utläningar från sverige. Men dom som är rasister/nazister har ju inget imot Finnar tyskar norskar och danskar. Men dom är ju lika mkt "icke svenska" som dom andra bara att på de andra syns det mkt mer eftersom dom är mörka.

Jag menar jag är  ca 25 % Jude min pappas farfar var jude. Då borde dom väl ha något imot mig med då ? eftersom jag är även en hel den sygenare.


Nej jag blir så jävla trött på dom som är rasister och nazister och allt vad dom nu är. Utlänningar är lika mkt människor som oss så det där är bara skit snack.


Och alla dom som säger att dom bara lever på socialbidrag!!!!

det är väl inte så konstigt dom blir ju nekade från ett arbete på grund av att dom inte är svenska , pgra att dom är svarta.

Det är säkert lika många som sitter hemma och knarkar ner sig och super ner sig som lever på socialbidrag så dom ska bara hålla käften !

Och dom som säger att "dom tar våra jobb" det gör dom inte alls. Dom måste väl å ha rätt att överleva?

Och alla som säger "Dom kommer bara hit och våldtar våra kvinnor." NEJ ! för dom flesta voldtäkter sker innom hemmet , ex. pappan våldtar sin fru eller sinna barn ! Men vist det finns säkert utlänningar som våldtar i sverige MEN vi svenskar åker till utlanden och köper en "hora" är inte det lika fel det med då ? Får dom sig ingen "hora" drar dom med sig nån jävla thailänsk tjej hem och har sex med henne. det är fel !


Och alla dom som säger "dom får stanna så länge dom sköter sig" (jag har å varit en av dom men tro mig det ångrar jag.) För dom som snattar rånar våldtar osv, vist dom gör fel fel så det skiter om det!

Men alla Svenskar som rånar , våldtar , snattar osv dom gör å fel så det skiter om det.

Men dom räknar man inte lika brotsliga som utlänska eftersom dom har rätt hudfärg på sitt skin eller va?



Och jag blir så jävla iriterad på att när man sitter i skolan så hör man en i min klass sätta på rasistisk musik "ut med de svarta bevara sverige svenskt" eller vad dom nu sjunger. Jag bryr mig inte för det är inte musik. det är bara skit snack.


Men en sak till jag blir iriterad på, Det är det här med att rasism och nazism osv är så jävla överskattat. Jag menar jag ska kunna gå i en sverige tröja och jag ska kunna sjunga svenska national sången om jag vill det utan att behöva vara rasist. För nationalsången har inget med rasism och göra!!


Och utläningar får ha sina tröjer på sig där det är deras flagor på eller vad man säger , men ingen blir utpekad för det. för att vara rasist mot svenskar.

Men har en svensk det (med sin egen flagga) så blir man stämplad som rasist med en gång. Snart kommer man väl inte kunna ha svenska flaggan på sitt hus...


Man ska kunna vara stolt över sitt land för det är väl alla svenskar ?

Vem skulle vilja leva i ett land där det är så fattigt att det inte ens är säkert att man får mat varje dag. Utan man får gå omkring och tigga mat under hela dagen/kvällen och kanske ändå inte få mat. Kanske inte får nått vatten på flera dagar eller vatten kan dom ju få tag på men vattnet är ju så pass smutisgt så man får kolera. Att man förlorar sina föräldrar i krig och får överleva, eller att en massa barn blir med lurade med pratet om att du ska få en framtid du kommer att få ett jobb och en massa pengar följ med här. Sen hamnar dom i burar och blir istället horer. Dom har bara en ren tur om dom kommer där i från utan att ha blivigt med köpt av någon gammal gubbe som har barnen som en jävla docka hemma. En som man bara plockar fram när man är lite kåt.

Skulle du vilja ha det så?

Om inte tänk på alla miljontals människor som har det så och verkligen behöver få komma till ett bättre och tryggare land. Har inte dom rätt till det lika mkt som vi?

Och om ni vill ha det så så får ni gärna åka dit ni bir nog behandlade lika bra som dom som bor där efter några år :)


Nej nu ska jag sluta prata om detta jag blir bara arg och upprörd , och kommer bara på mer och mer att skriva men jag behöver nog en paus för sex and the city, :)


Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards