Alla inlägg den 28 januari 2008

Av Linn - 28 januari 2008 22:39

Jag trodde alltid att dom var så starka att dom hade ett sånt där dröm förhållande som man drömmer om , ett sånt som varar tills döden. ett sånt som gör att man slipper dö ensam och olycklig. Men jag trodde väl kanske lite väl fel.

Jag trodde att dom var lyckliga tillsammans att dom kunde dö för varndra så som det är när man är kär man vill vara med den andra vad som än händer. Men jag trodde vist fel.

Man tror så mkt man tror verkligen att man vet något så kommer choken besvikelsen sorgen. Det tar tydligen ett tag innan man inser att dom inte älskar varandra att dom aldrig mer kommer att titta på varndra på det sättet dom en gång gjorde. Att man aldrig kommer att se dom lyckliga tillsammans igen. Den smärtan går inte att beskriva i ord den sorgen går inte att förklara det är en smärta som känns inuti än.

Folk kanske tycker att jag är töntig och överdriver , men sån här är jag. Jag tar detta väldigt hårt.

Det här är ingenting som går över efter ett tag utan det här är något man kommer att lära sig att leva med , det kommer ju aldrig bli det samma det kommer alltid att vara anorlunda.

Samma tryghet samma tro samma kännsla kommer den någonsin att komma tillbax?



Man börjar sakta förstå sanningen den sanningen man inte vill förstå man vill inte tro den. Kommer denna smärta någonsin gå över?

Av Linn - 28 januari 2008 17:06

Nu mår jag bättre , sidan jag vaknade på börjar försvinna, Alla mina tankar om allt igår börjar försvinna.

Jag mår mycket bättre nu faktiskt.

Just nu sitter jag hemma hos pappa vid hans dator med min lillebror brevid mig. en mkt söt kille det dära. En 10 årig pojke med namnet Max sött va? :D

Min bror är typ bäst. förutom när han säger att han vill att jag ska dö dårå haha :D

Fast han brukar nog mest skojja om det HOPPAS jag :D haha

Men han är faktiskt väldigt underbar faktiskt , jätte mysigt när vi är hemma hos mamma och dela säng med han FASTEN han sparkar mig och snarkar :D haha

Men jag älskar han iaf.

Men han säger hära att han skojjar om att jag ska dö och att han inte snarkar så alla vet ! Men jag vet sanningen han snarkar det är ju jag som sover brevid han :D hahan


PUSS PÅRE ! =)

Av Linn - 28 januari 2008 08:49

Nu är det Måndag morgon , ensam i en gul lägenhet. jag sitter och funderar på om jag ska gå till skolan nu och komma en 30 min förtidigt eller hur ska jag göra ? Jag sitter och små tjurar lite jag vaknade nänligen på fel sida av sängen i morse . (och det gjorde även en annan sak :O )

Jag vaknade på den sidan man inte får vakna på , för då blir nästan hela dagen förstörd.

Jag tror ine jag har le (vet inte vad det heter i annan form men smilat) *höhö* en ända gång ännu inte ens när jag skrev med jens på msn

det är något fel på mig , när jag pratar med han brukar jag sitta och le som en idiot.


Jag fryser även idag, jag är trött på den här äckligt långa fula snuskiga vintern som bara kan gå och dö. Den är bara kvar på marken för att plåga mig , för att jag ska må dåligt över den . Och ja nu har den lyckats nu kan den även FÖRSVINNA !!!!



jag har komigt på att jag är ganska väldigt mkt coolast och tuffast i världen iaf :)

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards