Alla inlägg den 27 januari 2008

Av Linn - 27 januari 2008 23:20

Nu är jag hemma hos mamma igen , skönt att det äntligen finns internett så man kan ha en dator hemma här med , kan behövas. finns inte mkt annat att göra. men det finns det å andra sidan inte någonstans.


Jag hatar att dom ringer hit hennes såkallade "kompisar" dom får gärna prata men inte så att jag ser/hör det. Jag vill inte veta av någon av dom. Hennes mobil piper fan varanan minut och nu har dom tydligen börjat ringa å JAG ORKAR INTE !! Dom måste väl förstå att dom sårar mig ? hur ledsen jag blir ? av dom båda två.


Mamma , som sitter vid internett och pratar med sina "kompisar" och hennes sms som kommer hela tiden. Och nu att telefonen ringer och det är nån "kompis"

pappa , som oftast sitter och pratar med mig om att allt är så jävla jobbigt att han inte vet vad han ska göra. Och att ingen bryr sig dom ända som har pratat med honom efter allt som hänt , ( mamma & pappa sunes död osv) är Göran och Lena och han är jätte glad att han har dom. Men jag tycker att det är lite konstigt att varken Josefine eller Morfar har ringt , jag menar min pappa hjälpte ju trotts allt till att uppfostra Jossan och morfar och han har ju känt varandra i evigheter. Man behöver trotts allt bara säga "Vi finns här för dig" eller "Hur mår du" eller någonting annat det behöver inte ens handla om vad som har hänt eller vad som kommer att hända men nått finns det väl ändå att säga? Det kan väl inte vara slut på ord redan? innan någonting ens är sagt?

Jag menar inget illa till varken Josefine eller morfar eller någon annan men jag tycker faktiskt att det är lite dålig stil. Fast å andra sidan pratar inte jag mkt med någon av dom heller nu för tiden.. :/


Jag vet inte vad det är men jag känner mig faktiskt jävligt ledsen och sårad av hela min omgivning just nu.


Jag menar min bror klarar inte ens av att sova ensam han börjar bara gråta då. Så han får sova med mig , och så mkt som jag lyssnat på både mamma och pappa båda två har kunnat gråta ut hos mig och jag har lyssnat och tyckt synd om dom båda även om jag inte riktigt förstått har jag iaf försökt. Men nu när jag behöver någon mer än någonsin så finns ingen här det är ju inte direkt så att man sätter sig ner och pratat med mamma och pappa om det för det går inte jag gör bara dom ledsna då så jag klarar faktiskt inte det.



Allt jag kan känna just nu är faktiskt bara smärta och trötthet. Jag  behöver kanske bara sova så är allt över brukar jag tänka men det är samma sak varje kväll alltid någonting man gråter över precis innan man ska sova.

Nu ska jag iaf krypa ner brevid min bror och försöka somna trotts alla tankar oro osv som är i mitt huvud så måste man faktiskt försöka.

God natt.

Av Linn - 27 januari 2008 18:47

Jag är faktiskt lite små sur hära. Mina pengar på min telefon tog slut igår som vanligt. så det slutade med att jag hade 0.00 kr kvar på mitt kontantkort.

Sen idag så sa pappa att han kunde betala halva kontantkortet med andra ord 100kr, för laddar man det med 200kr får man gratis sms i en månad , och jag är en sms galning så det behövs verkligen till mig. Så idag när jag hade lämnat Jens vid hans buss så skulle jag köpa mig ett kort då.

Ja men så funkar det inte, för man måste tydligen ha 5 kr på kortet för att överhuvudtaget ens kunna ladda på mobilen.

Så här sitter jag med en lapp med 200kr på men kan inte få in dom på mobilen. Inte en aning om hur jag ska göra nu faktiskt:S

blir så jävla iriterad.

Tycker faktiskt inte att dom ska ta en avgift på 5kr innan pengarna ens har komigt in på kortet.

Okej om dom tog dom när kortet var på laddat, Men nej självklart inte eftersom jag inte har ett öre på min telefon.


Ja jag är lite arg =)

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards