Alla inlägg under december 2008

Av Linn - 23 december 2008 05:02

Igår kväll gick jag nog och la mig lite för tidigt för jag vakna kvart i fem nu och är jätte pigg, och det är lite för tidigt att gå upp klockan fem tycker jag, iaf när man inte ska åka förens vid sju. hehe.


Jaja, nu kan jag göra mig iordning i lugn och ro, det värsta är att jag kommer hinna bli dö hungrig innan klockan åtta när jag och sofia ska äta. haha. :O I gonna die. =)


Nej nu ska jag sluta skriva och klä på mig kläder.

Hörre  ni!!! I morgon är det julafton !! =D

Av Linn - 22 december 2008 18:36

Jag är nog roligast i hela världen, jag la lite papper på min brors huvud och kallade honom pappskalle. Sen hittade jag en träbit ute när jag och sofia satt och rökte, och då la jag den träbiten på hennes huvud och kallade henne träskalle.

Jag är ganska så torr faktiskt. Men jag hade väldigt roligt där en liten stund.



I morgon ska jag och Sofia till Norrköping och äta frukostbufe på ett jätte mysigt ställe och sen ska vi till stan och kolla på kläder och virra runt bland alla söta människor. Sen innan vi ska åka hem så ska vi äta kina mat på ett jätte gott ställe. =) Myspys!!


Nej nu ska jag sluta skriva för snart börjar julkalendern och den måste man ju bara se nu när det bara är 2 dagar kvar tills julafton. Det är mer snart än vad man kan tro. Då blir det att åka till Stockholm och träffa Josefine och hennes tjocka mage och Mathias och hans föräldrar och alla de andra som nu kommer, det ska faktiskt bli riktigt trevligt. =)


Nej men ajuste jag skulle sluta skriva och det är väl dags att jag gör det och tar hand om min kompis Sofia som jag tror har alvarliga problem just nu som ligger och skrattar och säger att hon hatar tomten, och att jag tar fula kort på henne och att hon inte för sitt liv kan förstå varför det är så att dom blir fula. Haha. Hon har inte heller så himla bra humor det är nog därför vi passar så bra tillsammans.


Hejs.

Av Linn - 21 december 2008 21:08

Rejne och Mimmi i fjällen gick på tv idag, den har inte jag sett sen jag var liten och då var det den bästa filmen jag visste. Den var inte riktigt lika bra nu, men den var fortfarande ganska rolig faktiskt.


Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp vid 4 i morgon och jobba, jag har snart tjänat ihop 4000 på bara 4 dagar, det är inte illa det. Så jag är ganska nöjd, och då känns det nästan värt att gå upp tidigt och jobba. =)

Så i morgon ska jag jobba och vara en duktig flicka, sen på Tisdag är jag ledig för då ska jag och Sofia in till stan och mysa.


Jaja, God natt.


ps. det är snart jul.

Av Linn - 21 december 2008 14:23

ursch vad trött jag är, jag har precis vaknat igen.

igår gick jag och la mig runt två halv tre eller någonstans där iaf, och sen vid åtta kom pappa in och sa att vi skulle åka iväg och jobba..

Så nu har jag precis sovigt en stund igen, jag tyckte att jag var värld den lilla stunden.


Nu ska jag och bror min snart knalla iväg till mamma och klä julgranen, så att det blir juligt och fint även där hemma, =)


Nej nu ska jag sluta skriva och ta o prata med min bror om när vi ska börja gå. Men ha en bra söndag, och en fjärde advänt. =)

Hejs.

Av Linn - 21 december 2008 00:20

Idag har jag varit så pass modig att jag har klippt min pappas hår. Och han vart inte ens missnöjd, men min bror då som aldrig vill klippa sig, eftersom det är det värsta han vet, ville att jag skulle klippa hans hår med, så det gjorde jag, och han blev ochså nöjd. =D

Jag kanske skulle satsa på att bli frisör istället? hehe.


Nu är allt julgodis hemma hos pappa ochså klart, 11 olika sorter blev det, så hela våran kyl är proppfull med julgodis. =D Det är så det ska vara såhär vid jul.


Det har visat sig att det har dykt upp ännu fler paket till lilla mig under granen här nere så nu är jag uppe i 27 jlklappar bara här hemma :D TREVLIGT !!! Nu längtar jag faktiskt till julafton så man kan få sina paket. =)


Nej nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig faktiskt.

Hoppas att alla har haft en trevlig helg än sålänge =D

Hejs.

Av Linn - 18 december 2008 20:38

I morgon så börjar det på riktigt!

I morgon är det mycket som väntar, vi ska göra julgodis då, och sen är det även jullov, så SKÖNT !! Plus att det inte är så långt kvar tills julafton, och det tycker jag är bra, för jag börjar faktiskt bli riktigt nyfiken på vad det är i mina julklappar. =)



Just nu sitter jag och tittar på bonde söker fru, det väl ingen serie som jag brukar följa men det händer att man se de då och då. Men jag tycker faktiskt att det mest är töntigt och överdrivet. :P


Jaja nu ska jag sluta skriva och lägga mig och spela på min mobil en stund så jag kanske kan somna, det vore inte helt fel faktiskt. :P


Hejs  

Av Linn - 18 december 2008 07:02

Idag är det sista skoldagen i skolan när man typ ska ha fsf redovisningar och grejer. Men det gör inte så mycket för det är ju sista dagen! Och det gör ingenting gör så mycket eftersom det är sista dagen idag! Plus att jag slutar kvart i ett. :D


Jag är LYCKLIG !!! Jullov snart :D

Av Linn - 17 december 2008 20:37

Igår tog jag mitt förnufft i fånga och äntligen köpt singstar. Det är ju för himla roligt. För där handlar det lixom inte bara om att sjunga den låten som spelas utan även att klara av att ta rätt toner och det är väl något som jag inte är sådär jätte bra på men tycker är väldigt roligt så det har jag äntligen köpt.

Nu är det bara ett problem att jag och min bror har ett playstation 2 tillsammans, eller aa det har väl typ bara blivigt hans eftersom det är nästan bara han som har använt det. Så nu innebär det att jag måste köpa mig ett eget playstation 2, vilket inte ä sådär dunder billigt faktiskt. Men det löser sig alltid på något vis. Jag ska ha ett iaf.

Och jag har råd, så det ska jag skaffa mig ett var tanken. Typ någon gång efter jul. KUL!! =D Då kan jag sjunga hela dagarna, (fast det gör jag ju nästan redan nu) Men då kan jag tävla mot mig själv och emot andra. JÄTTE SKOJ!! =D


Nej nu ska jag lägga mig och sova, för jag är dunder mega trött. Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards