Alla inlägg under december 2008

Av Linn - 10 december 2008 17:35

Nu sitter jag hemma hos min mamma, och Musse sitter här brevid min dator och attakerar pekaren på  skärmen vart den än rör sig.. Jätte gulligt, men det blir litte smått slemmigt ochså. haha.


I morgon har jag nationella prov i matte del två.. jag är ganska nervös..

Och på Fredag har jag ännu ett matteprov på x och y och sån skit, jag är ganska nervös faktiskt. LÄSKIGT det ska bli..



Nej nu ska jag vara lite social, och hjälpa mamma att laga min favorit mat, =D THAI nått !! jätte mummsigt.

Missa inte sista avsnittet av oskyldigt dömd ikväll klockan nio =D



Hejs,

Av Linn - 10 december 2008 07:05

Idag är det Onsdag vilket känns mycket bättre, det är nämnligen så att idag slutar 20 över 2 inte så illa faktiskt. =P


Så när jag kommer hem så ska jag väl hoppa på cykeln en sväng så jag får mig lite träning. Så kanske jag går ner mer än 8 hg denna vecka. :D


Nej nu måste jag äta min frukost annars blir jag sen. Hejs.

Av Linn - 9 december 2008 08:54

Ursch nu är det Tisdag igen, och jag ä inte alls på humör för en tisdag till.. Det innebär att jag inte kommer hem fören helv 5 typ och då ska jag lixom börja träna direkt. KUL !! :S

Inte alls på humör för den här dagen.


Nått som ä positivt är iaf att julkalendern är bra. det tycker jag om.


Nej om man skulle ta och göra sig helt klar för ännu en skoldag..



Hejs.

Av Linn - 8 december 2008 13:27

Jag kunde inte hålla mig igår, jag var tvungen att se alla avsnitt av andra avenyn. Gud så sorgligt det var..


Idag har vi tagit hand om 9:orna igen fast dem från Nyhem denna gång. Det gick bättre än förra gången iaf. Men ändå inte helt bra. men jag är stolt ändå. =)


Jag vill bara gå hem och lägga mig och sova och aldrig vakna igen så känns det just nu, jag är skit trött men men. Bara mer än en timma kvar. stackars mig. =P


Nej nu ska jag gå ner och lämna in min uppgift som jag precis nyss gjorde klart. Men men jag kanske skriver mer senare eller i morgon. Ha en bra dag alla. Hejs.

Av Linn - 7 december 2008 18:50

Nu ska jag ta och visa upp våran söta lille Musse. (Datumen som står på bilderna stämmer dock inte)

En trött liten Musse, =)


Här är en bild till på denna ljuvliga katt. På tal om detta så dricker han aldrig ur sin egen skål utan han dicker alltid ur Minus. =)


 Och här sitter han och väntar på att maten ska serveras kanske? =)


Men är han inte otroligt söt?

Jaja nu ska jag städa iordning lite på mitt rum och sen ska jag titta på andra avenyn, sen ska jag äntligen SOVA !!! =D Gu så skönt...

Hejs..

Av Linn - 7 december 2008 14:54

Det gick bra att äta, jag var visst aldrig sjuk vilket är väldigt skönt! =D

Och prata inför 9:orna som var och hälsade på gick ochså ganska bra, det var inte så läskigt som jag trodde att det skulle vara faktiskt.

Men det tog dock inte en timma som det skulle gjort utan en halv timma, vilket kanske inte var så bra, men vi får bättra oss tills i morgon när det är dags ännu en gång att prata men då inför 18 personer, usch!! =O


Musse är busig och jätte söt, han är helt underbar. Även fast han biter mig lite då och då. Känns skönt att jag inte är lika rädd för honom nu som jag var första dagen. Men bild på honom kommer in i kväll när mamma väl har skickat en bild på honom till mig. =)


Ikväll är det dags för andra avenyn igen.. Jag tycker faktiskt inte att det är lika bra som det var innan det var uppehåll i programet, förut hade dem lixom mer anpassat programet efter vad det var för årstid, som när det var jul där så var det jul här osv. Men nu så är det vinter här och dem badar i programet, det är lite synd. Känns som det kommer att spåra ut lite eftersom handlingen bara blir sämre och sämre. Men det hoppas att det inte blir så för det är faktiskt mitt favorit program.


Nej nu ska jag fortsätta att vara lite social mot Sofia som just nu sitter och leker bil =) Men hoppas att alla har haft en bra helg. Hejs.

Ps.

Av Linn - 4 december 2008 15:04

Bilder på Musse (katten) kommer någon gång under helgen. =D

Av Linn - 4 december 2008 14:52

Igår så hade jag nationella prov i matte första delen, och det gick väl sådär. Det gick inte helt åt helvete men det gick heller inte kanon bra.

Sen har jag även haft muntligt nationella i engelska och det vart jag iaf godkänd på, så det känndes iaf bra.


Inatt däremot så hade jag en midre trevlig natt, har suttit på toan i 2 och en halv timma, och mått illa hela natten, och även hela denna dagen, så jag har inte ätit nått idag har lixom inte vågat ifall att jag skulle vara tvungen att sitta på toan där lixom. inte det roligaste.

Men nu när jag väl har komigt hem så ska jag ta någonting och äta för jag är jätte hungrig och mår illa på samma gång, så vi får väl se om det får stanna kvar i min mage denna gång.


I morgon så ska jag och Ida i min klass ta hand om 9:orna som kommer dit och ska kolla på vårat program. Så vi ska stå i 45 minuter och prata om vad man gör om man går barn och fritidsprogramet och varför man just ska söka till Bergska. Det känns inte alls roligt, eftersom jag är lite mesig inför sånt där, jag har ju lixom skräck inför att prata inför männiksor men det kanske går bra.


Igår gjorde jag även min bästaste vän Sofia nöjd eftersom jag önskade mig saker av henne i julklapp och födelsedagspresent, det har ju varit ett jävla tjat om det så igår gjorde jag henne äntligen nöjd. Känns trygt. =D hehe.



Nej nu ska jag göra iordning någonting att äta och sen ska jag lägga mig på soffan och vila lite, eftersom det inte blev speciellt mycket sömn för min del..

Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards