Alla inlägg under april 2008

Av Linn - 23 april 2008 06:05

BLÄÄ !! jag är jätte förkyld , min näsa vill jag bara ta bort för den bara snorar hela tiden , Min hals vill jag ta bort eftersom jag hostar sönder den snart. annars är det väl inte så mkt mera problem faktiskt. Känns som att man ska dö så fort man hostar men de är la lungt ? =O



Igår så spelade jag och Sofia monopol typ hela dagen , det första vi gjorde när vi vakna var att gå ut och röka och sen var spelet igång. Vi är seriöst helt beroeende av monopol. Om man nu kan vara det?



Nej nu måste jag kila pappa kommer vilken minut som helst och hämtar mig så vi kan åka till min praktik. Kul att man troligen kommer vara tvungen att gå hem , SER DET UT SOM JAG ORKAR DE ELLER ? NEJ VERKLIGEN INTE !!!!!




Hej då =)

Av Linn - 20 april 2008 18:44

Nu sitter jag hemma hos mamma , och jens är på väg hem till sig igen.

 Haft en ganska rolig helg

i Fredags klädde jag och Sofia på Jens kläning och klackskor

och igår satt alla vi tre och spelade molopol fram till klockan 3.

Väldigt trevligt faktiskt.


Jag har läst att denna sommaren ska bli en av de varmaste sommrarna på 150 år i sverige , så jag är ganska lycklig om det nu stämmer ! =) 


Nu ska jag iväg med Sofia en sväng sen ska jag gotta mig framför tv:n och titta på andra avenyn och någon film som är på 4:an.


I morgon är det dags för skola igen , jag och Linda ska vara med på gympan för typ första gången , haha ^^ Önska oss lycka till , vi kommer säkert dö och skämma ut oss väldigt mycket , vem skulle bli förvånad lixom? Inte någon jag känner iaf. höhö^^

Har studiedag på tisdag SKÖNT !!! Då ska jag sova sova sova sova och sova :D och kanske göra nått med min bror med vem vet!

Och på Fredag är det dags för prov i uls , shiit kan ingenting jag vet inte ens vad det är för något jag ska plugga på iofs men det löser sig , dom proven brukar faktiskt gå ganska bra för mig tro det eller ej :)



33 skoldagar kvar tills skolan slutar , fan panik jag har inför mitt betyg i matte då :O har inte klarat något av alla våra matteprov och matten är slut efter sommarn. Så sen är det ganska kört för mig och mitt matte prov , men jag och Linda ska kämpa oss igenom detta , tror jag ?!? Eller vaddå tror :O vi MÅSTE !!!!!!! annars kommer jag aldrig komma in på min högskola i falun som jag har bestämt mig för att jag ska gå på.



Snart får man pengar igen , det är något som kan behövas i min värld , men visserligen kommer alla pengar å ta slut väldigt fort eftersom att jag ska tatuera mig den 9:de maj , LÄNGTAR ! älskart.


Men nu ska jag inte jag skriva mer för Sofia och jag ska gå en sväng , Hejs. 

Av Linn - 18 april 2008 14:55

Snart ska jag och min bror gå ner och möta Jens, trevligt trevligt.



det var allt jag hade att säga faktiskt , kanske inte så intressant men ändå =)


ha en bra helgis.

Av Linn - 16 april 2008 13:58

jag är helt frisk nu iaf, och sitter hemma och har piss tråkigt.

såg nyss på nya tider det är väl en för bra serie? fast inte bättre än andra avenyn såklart!


Idag ska jag baka en äppelpaj, så bra gick det för mig att sluta äta en massa godsaker! Men jag tänkte som så att en äppelpaj är inte godis och inte chips heller. huvudsaken är att jag inte äter en massa sånna saker som godis och chips och sådär , vist äppelpaj och sånna saker är inte heller bra, Men hur ofta äter man det? Så det känns inte som att jag förstör mitt nya liv allt för mycket faktiskt.


Nu när jag ska göra min äppelpaj sitter jag och saknar min syster Josefine väldigt mycket , det är nog för att mamma jag och josefine brukade sitta i soffan hemma och äta äppelpaj på sommrarna , Så idag är hon väldigt efterlängtad ska jag säga er.


Nej om man skulle ta och sätta sig och titta på tv eller nått tills mamma kommer hem med ingridieenserna till pajen kanske :P


trevligt att råkas.

Av Linn - 15 april 2008 21:46

nu känner jag mig inte riktigt lika dålig, har ätit lite och sådär med.

Men jag ska vara hemma i morgon med så får vi se om jag kan gå på torsdag men det får vi verkligen hoppas eftersom jag måste gå alla dagar för att få ett betyg.


Nej  nu ska jag kolla om det finns någon bra film att ladda hem så jag har något att se på imorron.


Idag har jag sett på Wallander Hemligheten gu så bra den är.

Sen såg vi nyss på pirret den var å ganska kul, väldigt söt är den iaf.


God natt gott folk...

Av Linn - 15 april 2008 10:27

Jippie vad kul , nästan all personal och väldigt många barn går omkring med magsjuka, och nu hamna det även hos mig.

Inte direkt det jag hade längtat efter.

vi får se om jag mår bättre senare så jag & sofia kan gå ut och gå jag hoppas verkligen det.

För jag behöver göra det.


Av Linn - 15 april 2008 07:01

fan hon som ska tatuera mig har inte någon tid förens  den 9 maj så nu äre bara att vänta & vänta :O

Av Linn - 13 april 2008 13:19

I morgon börjar det nya och lite nyttigare livet , Äntligen får man väl kanske säga här. Det är på tiden att jag tar tag i mig själv. Slippa sitta hemma och gråta över hur man ser ut och sedan gå ner och handla lite godis och sitta och tröst äta.


I morgon ska mamma även ringa och beställa tid för en ny tatuering det kommer att bli en fjäril på bröstet.. Är lite glad att jag ska tatuera mig snart igen. Hoppas bara att hon har någon tid i veckan, annars blir jag sårad. =P


Nej men nu är det väl dags att göra sig iordning och sen gå iväg och leka med sofia. Har inte en aning om vad vi ska göra idag. men det är en annan femma.


Men det var väl allt jag hade att säga just nu iaf.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards