Alla inlägg den 1 januari 2009

Av Linn - 1 januari 2009 19:50

Igår var det nyårsafton, och det var faktiskt en väldigt rolig och trevlg kväll.

Med gamla goda låtar, gamla goda samtal och en gammal men samtidigt ny vän, en vän man bara lär känna bättre och bättre för varje dag som går. Sofia hon är bäst!


Och jag har även komigt fram till att det nog är dags att lämna det förflutna bakom sig och gå vidare när det gäller allting, även väldigt speciella människor, när det handlar om dig så kan jag inte sitta varje dag och längta till just de tre dagarna på sommaren eller just julafton eller nyårsafton när man kan ringa/ sms:a så nu är det kanske dags att gå vidare och faktiskt inse att det aldrig kommer att gå vilket du gjorde för många år sedan så det kanske är dags att jag med gör det nu.




Min kusin Adam fyller år idag, och han verkade glad över det han hade fått. Det hörs på hans röst att han börjar bli äldre nu. Hehe. Det är lite roligt varje gång man ser eller hör honom så hör man/ser man hur mycket äldre han blir. Jag minns när han var liten och vi satt i en park på öland och han hade vunnit ett gosedjur som var en liten hund, och jag var så himla avendsjuk så jag trodde jag skulle dö. Jag minns att han var liten och söt och jag minns att jag grät hela tiden för att jag inte hade fått den där hunden. Haha.

Nästan att man tycker lite synd om sig själv när man tänker tillbax på den tiden. Haha.


Om några dagar fyller jag år, det är inte alls långt kvar inte mindre en tre dagar. =D Den 4:de Januari är det min dag, den dagen jag ska ligga i sängen när de kommer in till mig och sjunger och ger mig packet och tårta på sängen. Jag lägntar. hehe Finns det något bättre än att ha en aldeles egen dag? Nej !!!



I morgon ska jag jobba igen vilket jag inte direkt längtar till men vad gör man inte för pengar? hehe. Så nu ska jag väl snart sätta på en film och titta på den tills jag somnar, så jag inte är helt död i morgon när det är dags för att jobba igen.


Hoppas alla har haft en bra start på det nya året? Och att alla var glada på tolvslaget eftersom det är ju så att är tolvslaget bra blir året bra och annarstvärt om, så jag hoppas att alla hade det roligt och var glada. =D

Hejs

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards