Alla inlägg den 31 januari 2009

Av Linn - 31 januari 2009 00:22

Det var en gång en liten flicka som hette Sofia som bodde hemma i sin lägenhet med hennes mamma. Denna dag var Sofia gladare än vanligt, hon hade nämligen fått reda på att hon hade fått riktiga Batman kläder, så nu slapp hon berätta för alla att hon var batman, för nu var hon det på riktigt.

Nu kunde ingen säga emot henne. Hon var den lyckligaste tjejen i hela världen.

Hon tog på sig sina nya kläder och gick till skolan och visade stolt upp hennes nya dräkt.

Hon tyckte att hon var snyggast i världen, vilket alla andra med tyckte.

Alla blev jätte avensjuka på Sofia som hade dom kläderna och ingen annan.

En pojke kom fram till Sofia och frågade vart hon hade köpt dom och frågade om hon inte kunde köpa en dräkt till honom med och stäckte fram pengar till henne.

Men hon svarade: Nej du förstår att de här kläderna kan man inte köpa, man måste vara en riktigt Batman för att kunna få dem förstår du. Men en dag så kan jag lova att du kommer att bli den nya Batman, och ärva mina kläder. Och den lilla pojken blev jätte glad och sprang hem till sin mamma och berättade den goda nyheten för henne.



Sofia fortsatte sin stora dag och berättade för alla som kom fram och beundrade hennes kläder att hon faktiskt var den riktiga Batman nu.

Alla tyckte att hon var jätte snygg och cool och ville såklart bli precis som henne.

Sofia kände sig lycklig samtidigt som hon tyckte att det var lite jobbigt att alla kom fram och frågade henne saker som de annars inte gör.

Men sen började hennes kläder att tjuta och hon förstod direkt att någonting hade hänt någonstans.

Och precis då såg hon hur polisbilar och ambulanser körde förbi henne så hon sprang efter dom och tillslut såg hon att det var en stor brand i ett höghus längre bort på gatan, så hon hoppade upp i luften och flög dit.

När hon kom fram så sprang hon in i huset och flög ut med alla som var hemma, och sedan tog hon ett djupt andetag och pustade ut, och det blev sådan kraft i hennes utandning att hela branden slocknade.

Det tog inte lång tid alls innan alla polismän och ambulansmän kom fram och ville tacka henne med en stor summa pengar som belöning.

Sedan blev hon jätte känd och arbetade både som att vara Batman som räddar alla och även fula och popstjärna. ALLA ÄLSKADE HENNE OCH HON LEVDE LYCKLIGT I ALLA SINA DAGAR!  


Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards