Alla inlägg under januari 2008

Av Linn - 15 januari 2008 12:35

klockan är nu halv 1. Om 3 och en halv timma så kommer jag sitta och va skit nervös och typ dö :O

jag har faktiskt inte varit nervös men Maria i min klass kom nyss tillbax till skolan, hon hade precis tatuerat sig och sa att det gjorde piss ont, fatta om jag vart nervös :O



snart kommer sofia hit , eller a snart och snart hon kommer väl vid 3 och sen kommer mamma och hämtar oss och då ska vi in till stan och tatuerar mig. SHIIT nervös ? AHA !!!




på tal om ingenting så saknar jag Jens med. <3

Av Linn - 11 januari 2008 07:33

Min mamma flyttar ut från detta hus helt och hållet idag. Inte så specielt kul. Jag vill att vi ska vara en familj som vi alltid varit men det vill tydligen inte dom. Eller iaf inte hon....



Sofia åker till åtvidaberg underhelgen så vi ska va ett tag på Tisdag eller hon ska iaf förlja med och göra min tatuering.


Jens min sötasak kommer idag han har jag längtat efter. 5 över 6 kommer han =) Inte en minut senare :D

Av Linn - 10 januari 2008 07:18

SOVIGT I NÄSTAN 10 TIMMAR !!


igår somnade jag vid typ halv 9-9. Jätte skönt och sov till kvart i sju, Äntligen kunde man få sova och sova och sova. Fan vad skönt det var att äntligen få sova ut lite.


Idag är det äntligten Torsdag med, Så i morgon kommer lille Jens hit, Det är på tiden tycker jag allt. Fan vad jag längtar efter honom.



Det var allt för nu. Orkar knappt röra fingrarna

Av Linn - 9 januari 2008 16:21

I går kväll vart det ännu en sen natt i telefon börjar bli en ond cirkel det dära :D Så i morse stängde jag tydligen bara av min klocka och somnade om :O

Så klockan 10 i 10 får jag sms av Linda "Hallå vart är du ? vi har börjat !"

Då vart det ju panik för det var ju det jag vakna av.

Så då fick jag bara slänga på mig lite kläder lite smink och äta en väldigt snabb frukost ringa peter & pappa.  Sedan springa till skolan.

Själv tyckte jag att jag var ganska duktig att allt hade gått jätte fott "Med tanke på hur mkt jag hade stressat" Men inte var jag det inte,

Nej jag kom till skolan 5 minuter innan lektionen var slut.

Så då fick jag gå upp och prata med Magnus ( matte läraren ) och förklara hur det var. Han vart som tur var inte arg inte ens lite iriterad :D 


Så jag kan faktiskt le lite  ändå fast jag är helt död och helt sjukt bäst :D

Av Linn - 8 januari 2008 23:06

Det går att prata utan att man säger något den andra personen kan förstå vad man menar ändå. Eller nått säger man ju men man säger det inte rakt ut ! Man kan förstå ändå.

Som även om du inte säger hej då direkt så förstår man att det är ett hej då som väntar.

En sån relation som man nästan vet vad den andre ska säga det är nog det som är lite av själva kärleks grejen.

Man ska kunna förstå varandra på sättet den skriver sättet den pratar

sätten personen använder sig av för att bli förståd utan att behöva använda sig av en massa ord och förklaringnar eller har jag helt fel ?


För vissa handlar kärlek kanske bara om sex , men hur vet man då om man har kommigt i ett förhållande där man kan vara trygg och kunna förstå varandra eller om man har komigt till det dära förhållandet som det bara ingår sex i ?




( inte för jag har det bekymret men jag vet att det finns många andra som har. Tänkte bara säga det ! )

Av Linn - 8 januari 2008 19:58

Min lillebror fyller ju år idag som jag har skrivigt här redan.

Han fick bland annat spelet buzz och jag spelade halva spelet själv och fick ihop ganska mkt poäng men sen så kommer bror min efter halva spelet hoppar in med 0 poäng, och vinner :O

Är jag dålig eller är jag dålig?


Nu ligger jag i min säng och väntar på att mitt favo program ska börja, Andra avenyn med andra ord.



Någon som har en ide om vad man kan ge sin 19:åriga pojkvän i födelsedags pressent så säg gärna till , för jag har inte en aning om vad jag ska ge och då får jag ångest !!  HJÄLP MIG !!

Av Linn - 8 januari 2008 17:12

Jag har ju fått såna extrema utslag på ett lite mindre roligt ställe, (mellan brösten) ingen annan stans, xD Så nu har jag äntligen tagit mig mod att gå till skolsystern så hon ringde läkaren för hon tyckte att det var lite läskigt med dom där. Så nu på fredag klockan halv nio ska jag till läkaren ursch jag tycker att det känns lite obehagligt att jag ska visa upp mina bröst för en okänd människa. Inte ens säkert att mamma kude följa med mig till läkaren för hon ska ju börja flytta in helt på fredag. men jag hoppas verkligen att hon gör det jag vågar inte annars.



Sen pratade jag även med skolsyster om att jag hade hittat en knöl i mitt bröst, som hon tyckte va ovanligt stor för min ålder. Hon tyckte absolut att jag skulle kolla upp det så fort som möjligt. Hon trodde inte att det skulle vara någon fara eftersom bröstcanser inte är en vanlig i så ung ålder , och man brukar inte få det fören man fått barn å. Men det skulle ju lika gärna kunna vara cancer, Tänk om det är det. Vad händer med mig då ?

Av Linn - 8 januari 2008 14:25

Idag är det inte heller vilken dag som helst utan det är min lillebrors födelsedag =)


Igår pratade jag nog lite förlänge med Jens i telefon som väldigt många andra dagar ochså. Det blir lätt så. Att det känns som att man pratat i 5-10 minuter men ientligen är det runt 2-3 timmar , xD

Jag antar att det är så när man är kär.


Idag började även skolan igen, tycka vad man vill. Själv tycker jag att det var väldigt jobbigt. BLÄ ! Helt död. Prata med Jens förlänge så fick sova i ca 2-3 timmar innan det var dax att gå upp och sjunga.

Och dagen i skolan har bara känts onödigt jävla äckligt lång.

Men man får le och se glad ut ändå =)

Ikväll vet jag iaf en som absolut ite får prata i telefon för länge, Om vi nu ska prata alls.

Men om vi nu ska det ska det inte bli länge jag måste sova fast jag har iaf sov morgon i morron SKÖNT det kan behövas känner jag.



Vi fick våra nya cheman idag. Jag känner på mig att jag kommer att vara sjuk varje onsdag & torsdag hela terminen , jag kommer seriöst inte orka att gå i skolan dom dagarna börjar 8 och slutar inte fören efter 4 någon gång och har lektioner hela tiden , vi har bara 5 minuters raster , Tyck synd om mig ?!?

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20
21
22
23 24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards