Alla inlägg under januari 2009

Av Linn - 14 januari 2009 16:54

Igår fick jag reda på lite av mina slutbetyg som nu kommer att sättas då.

Så i matlagning fick jag Godkänt,

I Engelska fick jag Godkänt (hur jag nu kunde få det? )

I Svenska fick jag VG

I matte får jag nog Godkänt snart, jag måste bara göra mitt sista prov sen får jag godkänt. Det lär väl inte ta allt för lång tid innan jag kan göra det sista provet i matte skulle jag tro. Jag lär mig ju ganska fort när jag väl ger mig tiden till att vilja lära mig.


Nu gäller det bara att kämpa så man kan få bra eller till och med bättre betyg i de kurserna jag har nu kvar, eftersom dom är mer barn inriktade på så känns det mycket viktigt. Men det kommer nog att gå bra.

Jag sk iaf satsa på vg eller mvg i natur och frilufsliv, hur svårt kan det vara? Man fick bestäma vad man ville satsa på idag. För dom som ville ha högre än g i den kursen kommer att få ha två prov medans dom som bara vill ha g inte behöver ha några prov. Så det ska nog gå bra. Jag hoppas på det iaf. =) 



Idag har vi haft en lektion där vi bara har pratat om besöket från england som kommer vecka 7.

Och det är såklart vi från barn och fritidsprogramet som ska ta hand om dom en hel dag :O.

LÄSKIGT !! jag kan inte tillrekligt med engelska för att klara av att hålla en konversation med dom. Plus att abslolut inte om de sakerna som vi ska prata om.


På tisdagen vecka 7 så ska jag komma till Alex gamla praktikplats, den han hade i ettan på en förskola, sen kommer det även att komma en eller två tjejer från englad dit som vi ska prata med under en dag. Vi ska typ berätta hur dom arbetar på försklor i sverige och visa det genom att ha en dags praktik där.

Sen på kvällen så ska vi tydligen bjuda hem 3 st från england, så jag alex ska gå hem till Linda på kvällen eftersom det blev bestämt att vi skulle vara där eftersom jag och Alex har djur och någon kan vara alergisk. Jaha så för det första vad ska vi prata med dom om? Och för det andra vad ska vi göra med dom helt själva en hel kväll?:O Nervöst faktiskt.


Sedan slutar veckan på Torsdagen då vi ska åka till stocholm med eleverna från england, och där ska vi gå på museum och kanske skansen sen ska vi även choppa och sådana saker. Fast jag vet inte om jag vill följa med eller om jag ska stanna hemma den dagen. Måste tänka lite mer på det. Det kostar bara 100 kronor att följa med, men jag vet inte om jag är så sugen på det, plus att jag och sofia har pratat om att vi ska till stockholm någon helg snart och då måste jag ha pengar då med. Och jag åker mycket helre med Sofia än med klassen och tjejerna från england :D SÅKLART !! =D



Nej men nu ska jag sluta skriva och gå och duscha sen ska jag lägga mig och titta lite på sista säsongen av gilmore girles.

Ps. Försök inte att få tag på mig via min mobil innan klockan 22.00 ikväll. För den är död och laddaren är hemma hos mamma, och vi ska inte mötas fören ikväll så att alla vet. Så vill ni någonting så får ni slå en pling hem till mig =)

Hejs.

Av Linn - 12 januari 2009 20:09

Ursch jag känner mig konstig i hela kroppen både inuti och utanpå.

Det är nog både min föryldning och att jag är väldigt trött.

Känns som jag skulle kunna börja gråta vilket minut som helst av trött het och av att jag har ont i huvet.

Sjukt jobbigt!


I morgon så funderar jag på att gå till apoteket och köpa mig ett paket med huvudverkstabbletter så att jag alltid har ett paket med mig vart jag än går. Det är alltid bra att ha och alla helst nu vid den här tiden  när man känner sig sjuk och hängig hela tiden.


Hoppas att all oro försvinner och att du blir gladare snart, för det är du som är min lilla sol och ger mig glädje och värme varje dag. Utan dig vore mitt liv mörkt och trisst. Det där lät faktiskt väldigt töntigt men det är faktiskt väldigt mycket sanning i det med. Min bästa vän Sofia är den bästa personen i hela världen. =)


Nu ska jag sluta skriva och prata med min bror om det är okej om jag går och lägger mig och försöker sova nu, för jag är för trött för detta. Hejs.

Av Linn - 12 januari 2009 07:24

Nu är bantningen i full gång och skolan med för den delen, jag tycker redan att den är jobbig. haha. ILLA !!!


Nu ska jag snart ta och borsta mina tänder och knalla iväg till skolan och vara en duktig elev. Om jag inte hinner dö av köld på vägen dit! Det blåser hur mycket som helst och det gör ju så att det bli jätte kallt.

Nej nu måste jag gå ha en bra dag alla ! =D

Av Linn - 11 januari 2009 11:44

Nu är det i full gång här hemma, julsakerna ska bort och det med basta !

Så vi håller på och tar bort alla tomtar juldukar och granar och annat pynt idag. Som vi ska bära ner i förådet sen som vi lyckligtvis kom på att vi hade.


Bantningen är ochså i fullgång, skönt att äntligen börja. Det är jag glad över, ska bli så skönt och kul sen när man får se på vågen att det går neråt igen. :D


Jag var och klippte mig i fredags, och jag har aldrig blivigt så ledsen och missnöjd någonsin innan, jag känner mig alltid ful och äcklig men nu sen jag klippte mig är det 100 ggr värre. Men men. kort viste jag att det skulle bli så det är lungt. men vaddå tunna ut? och vaddå klippa upp håret lika kort som min mamma har? och sen när hon har gjort halva håret fråga. Du ville väl att jag skulle klippa upp det? Vad ska man säga man kan ju inte säga nej lixom eftersom det redan är försent i vilket fall.


Jaja nu ska jag hjälpa mamma att städa klart och sen ska jag titta på gilmore girels. =D

Av Linn - 9 januari 2009 09:06

Jag och sofia har tittat på gilmore girles jag lånade den första säsongen strax innan jul och sen fick jag säsong 2 och 3 i julklapp och 4 av sofia när jag fyllde år och sen köpte jag säsong 5 förra veckan och vi har sett klart på alla snart. så idag ska jag köpa mig säsong 6

Jag är beroende av detta program, det är ju skit bra :O


Det värsta är att det blir lite dyrt men men jag får la överleva det är ju så bra så vad ska man göra lixom?


Nej nu ska jag sluta skriva och göra mig klar inför skolan. Hej då.



Av Linn - 8 januari 2009 06:55

Jag som trodde det skulle bli lätt att somna igår, men icke när man har tittat på gilmore girles, så jag fortsatte att titta fram till 12 igår eller något, jag som hade tänkt sova klockan 9 iaf. hehe.

Jaja, I gilmore girels hände det en massa roliga och spännande saker igår iaf, detta innebär att jag snart måste köpa nästa säsong :O


Jaja, nu sitter jag här hemma i mitt rum med en galen katt som springer omkring och skriker, och är helt påklädd ( jag alltså).

Om några minuter kommer min mamma hem och pappa hit med förhoppningsvis eftersom min bror fyller år idag, så snart ska vi gå in och väcka honom med våran vackra sång. Stackarn.


Sen ska jag iväg till skolan, det är ett tag sen man var där nu. Men tiden har gått för fort jag gillar det verkligen inte kan jag säga er.

Jag är inte sugen på att gå till skolan, men men man får väl le och se glad ut och gå ändå ? Jag tror att det är smartast !

Jaja, nu måste jag plocka undan lite saker innan vi ska sjunga men hoppas alla får en bra dag, Hej då. ! =) 

Av Linn - 6 januari 2009 11:31

Hej hopp. Jag känner att det är ett tag sen jag skrev här i min lilla blogg som jag vanligtvis skriver i nästan varje dag.


Men men hur som helst så har jag fyllt år, då fick jag pengar, filmer och coca cola glas och sen fick jag av sofia nästa säsong av gilmore girles.

Så Josefine, mathias, göra , mamma, pappa, max och sofia var här hemma och firade mig med paket tårta mat =D

Jätte trevligt. =)

Ajuste vet ni vad som mer hände på min födelsedag?

Min systers mans brors fru, jag har ju berättat att hon är med barn och på min födelsedag födde hon. Och vi fick se ett kort på den lille söta killen och han är helt underbart söt. =O =D


Annars har det inte hunnit hända så mycket mer, förutom att jag har jobbat och tittat på gilmore girles och det är väl ungefär så min dag kommer se ut idag med, fast utan jobba, och plus buzz :D hehe.


På Torsdag börjar skolan igen, det ska både bli tråkigt och lite skönt faktiskt. Skönt på så sätt att man kan komma in i sina vanliga rutiner med bantningen och allting. Fast bantningen får vänta tills fredag då ska börja igen och då är det inget fusk som gäller jag ska vara jätte duktig.

Min bror fyller 11 på Torsdag =D Han börjar bli stor nu faktiskt.



Nej nu ska jag ställa mig i duschen sen ska jag nog ringa sofia och kolla hur hon mår. Hon kanske är sjuk, hon mådde dåligt här hemma ett tag igår.

Jaja men ha det bra alla =D Hejs.

Av Linn - 3 januari 2009 09:55

Just nu sitter jag i mitt rum med morgonrocken omsvept runt mig och tittar ut genom fönstret där snön bara öser ner. Lite komiskt ientligen att bara för att jag och pappa inte kan jobba i helgen så ska det snöa. Det är väl typiskt?

Vi får väl se om vi kanske ska ut och jobba en liten stund sen men det blir ingen längre tid eftersom min kära syster med hennes gulliga mage och Mathias kommer hem till oss idag =)


I morgon är det den stora dagen den 4 Januari den dagen jag föddes för arton år sedan. =P Hehe. Jag är jätte nervös inför min födelsedag, helt sjukt jag beter mig som man gjorde när man var liten. Jag längtar något otroligt mycket efter i morgon bitti när dom kommer in och sjunger för mig och ger mig packeten som jag ska öppna. Spännande! Undra vad jag får. =D


Nej nu ska jag typ inte vara äcklig längre jag ska gå in i duschen och duscha i riktigt varmt vatten och bara njuta av värmen. Undra vad man ska ha på sig idag, jag har nästan inga kläder som går att ha på sig. Känner inte direkt för att ha kläning på mig när det är -8 grader och snö ute. Och jag har bara ett par jeanse jag kanske borde införskaffa mig mer kläder?


Hej då allihoppa hoppas ni får en trevlig dag idag. =D

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards