Alla inlägg den 29 juli 2010

Av Linn - 29 juli 2010 21:46

Idag har det regnat precis HELA dagen, jag skojjar inte utan verkligen hela dagen. SKönt!! Men mindre skönt när man har två hundar att gå ut med några gånger om dagen. Har vart fullt påklädd varje gång dock. Haft regnjacka och regnbyxor, det behövdes verkligen ska jag säga er.


Igår var jag och Sofia i Norrköping, vi började turen med bufe på Kina resturang, mumma vad gott. Åhh herregud vad vi åt!

Sen gick vi runt i affären, trippen började väldigt segt trodde inte jag skulle hitta någonting, men när vi väl hade börjat kunde vi inte sluta riktigt. Så både jag och Sofia hittade en himlans massa kläder för en gångs skull.

Jag köpte faktiskt 6 par trosor på rean(verkligen behövligt) Sen köpte jag 1 par shorts, 1 par mjukis byxor men korta eller vad man säger också på rean, 3 linnen på rea, 1 t-shirt på rea, ett par byxor till på rean tror det typ var allt.


Sen idag så var jag och Sofia på Peking i Finspång och köpte kina mat, vi fick tydligen inte nog igår trotts att våra magar gjorde ont för vi hade ätit så mycket. Men den här maten var dock inte alls god, och dyr var den med må jag säga.


Annars har det inte hänt mycket mer varken igår eller idag lite jobb har jag förstårs hunnigt med, vad annars?


I morgon är jag ledig. Herregud vad skönt, det behöver jag.

Så i morgon ska jag städa huset och åka och handla med mamma. Sen ska jag och min älskade pojkvän Jens göra taccos i morgon, får se ifall Sofia tackar ja till vår mat eller ej. Annars blir det bara att slappa.

Städningen är ett måste i morgon eftersom pappa och max kommer hem i helgen någon gång. Så himla underbart att dom kommer hem nu. Som jag har längtat.


Mamma förlåt för idag. Du som vart så snäll och så är jag bara ego. Förlåt! Love you mammi.


Nej nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig och sova. Skönt med en tidig kväll.

Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards