Alla inlägg under december 2007

Av Linn - 3 december 2007 22:14

Alla pratar om den dära killen / tjejen som är den "rätta". Men om man aldrig hittar den "rätta" då , Ska man förbli ensam då ?


Jag vet inte om jag tror så himla mkt på kärlek men jag tror på sorg och svek. Man kan bli intresearad av någon men det är inte samma sak som att vara "kär" men sen kommer dom dära sidorna upp dom som gör att man bara vill pussa honom mm . Och jag tror inte att det är kärlek utan lust.

Sen tillslut är det alltid någon som blir sårad, Så varför ska man då ha kärlek om man ändå bara blir sårad av den ?



jag tror iaf inte att den "rätta" finns för mig men kanske för alla andra

Av Linn - 3 december 2007 17:22

Jag har tänkt väldigt mkt på lögner idag , det är något som alla använder sig av någongång i någonform , det behöver inte vara en stor lögn men det är ändå en lögn , och ibland kanske det behövs en lögn för att skydda någon eller för att man själv ska må lite bättre. Lögner behöver inte alltid vara något dåligt men oftast blir man väldigt arg och sårad av en lögn. Men man kanske borde ta reda på varför en människa ljög istället för att blir arg direkt.  


Människor dömmer folk så frort.

Av Linn - 3 december 2007 15:10

Mina tankar har haft krig idag , ändel av dom säger att för fan kvinna lägg ner du är inte kär i honom han är ett äckligt svin som bara playar runt.

den andra delen av min hjärna säger men Linn du kan inte neka dina kännslor för dig själv , för att komma över någon måste man först kunna erkäna för sig själv hur mkt en person betyder. jag vet ju att båda tankarna är rätt på sitt sätt , för han är en äcklig liten player men en söt sån som jag måste erkäna att jag tycker om för att kunna glömma honom , och ja jag har erkänt för mig själv att jag tycker om honom  , men varför kan man inte bara sluta tycka om honom så fort man erkänt det ? :O

Av Linn - 2 december 2007 23:31

Idag har jag varit i Norrköping hela dagen med mamma , ganska mysigt faktiskt , vi kollade lite på kläder och jag hitta en grå tjocktröja och en mössa och en vanlig tröja och en kläning , mamma hitta lite kläder till festen hon ska på på torsdag , och sen skulle vi äta på kinaresturang oh vi gick och gick och gick men inte fan hitta vi resturangen så det slutade med en qp på mc istället , hahh ^^ Sen var vi på bion solstorm den va faktiskt en besvikelse trodde den skulle va mkt bättre än vad den var , så den var inte värd 95kr , :S Men vi har haft det en väldigt trevlig dag iaf,


Sen har jag köpt julklapp till min syster idag =) och till min bror i veckan och min pappa fasst den kommer väl i veckan och nu är det bara en sak kvar till josefine , hoppas hon gillar den ;) mohahaha ^^ och sen är det ju till mamma och sofia kvar , alla kommer bli så glada över sina presenter :D hahaha xD



tro

Av Linn - 2 december 2007 00:08

Jag sitter här coh lyssnar på Tro med marie fredriksson och känner saltsmak i min mun , det är vist tårar som rinner ner för min kind , fråga mig inte vargför för det vet jag inte helt säkert , jag saknar väl nån , och jag saknar väl nått. Jag känner mig väldigt liten idag , så där extremt liten som om jag inte syns eller nått i den stilen . Det känns som att ingen ser mig just nu , jag sitter här i köket och kryper upp mot hörnet av soffan för att ingen ska se mig , fast jag vet att jag är helt onsynlig just nu.


jag behöver nått / någon att tro på

Av Linn - 1 december 2007 23:45

Undra vart du är ikväll undra vad du tänker på ! undra om du någonsin tänker på mig. Undra hur det skulle vara att ha dig här brevid mig ikväll , jag skulle ligga där och le som en idiot och aldrig släppa taget om dig.


önskar du bara kunde förstå hur mkt jag tycker om dig Emil <3




Av Linn - 1 december 2007 15:55

Fy fan vilket väder det är idag , regnet öser ner som en jävla fors över oss , Jag gick ut nyss och när jag kom in var mina byxer helt dyng sura fast jag hade haft paraply och allt . Men byxerna var blöta upp till midian , :s jävla väder det är då :O




Idag har det varit bakapepparkake dagen inte det roligaste men gott var det iaf , :D och ändå ganska mysigt =)

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards