Alla inlägg den 11 april 2010

Av Linn - 11 april 2010 23:14

Det blev inte så mycket plugga, var meningen att jag skulle sitta as länge och plugga ikväll, men fick sms av Sofia om att vi kunde ses en stund, och eftersom jag inte träffat henne sen i Torsdags var det väldigt lockande.

Så jag pluggade en liten stund och sen var jag ute och träffa henne en och en halv timma typ. Det får bli mer plugga i morgon, jag har ju hela förmiddagen på mig OCH kvällen!  


Vi kom fram till många saker nu när vi var ute, och det största samtalsämnet var självklart... och nu tänker ni KILLAR! Men nej, jag och Sofia pratar mer om peace and love förstår ni.

Vi kom fram till att vi inte är några direkt festival människor. Visst vi älskar festival MEN och det är ett stort MEN. Vi är inga festivalmänniskor.

  • Vi sover på vandrarhem istället för camping eftersom vi vill sova skönt,
  •  vi vill inte lukta äckligt utan vi vill kunna duscha och vara fräscha,
  • vi vill kunna laga oss mat och då duger inga makaroner utan vi vill ha riktig mat, gärna kött! Och då ska det vara mycket!

Ja, jag kommer inte riktigt ihåg alla saker men de där är några av de saker som vi kom fram till. Vi tänker tvärtemot alla andra. Andra tänker va fan de är festival då ska man sova i tält och vara lite ofräsch och äta det man kommer över.

Vi är lite fina i kanten för sånt där.


Vi kommer nog sitta där på vandrarhemmet med en varsin ansiktsmask i fejjan och prata om hur obekväma våra sängar är, och säga "Men vaddå vi ska inte klaga, tänk på dem som sover i tält" samtidigt som vi egentligen tänker "Fan min säng är mycket skönare" eller "Snålt! Kunde man inte fått 3 kuddar."


Men det är sånna vi är! Och vi älskar peace and love, och vet ni vad?

Det kommer vi alltid att göra oasätt om vi är några festivalmänniskor eller ej.

För peace and love är nått alldels extra.

Kanon musik & en himla massa folk.


Nej ni, nu är det dags för mig att sätta på ett avsnitt av ally mcbeal innan jag ska sova här. 



Av Linn - 11 april 2010 20:18

Vilken underbar dag det har varit idag, solen har verkligen värmt idag. Jag har varit så lycklig för värmen. Även om jag har varit grinig utanpå så har jg varit väldigt lycklig inuti.. Nu sitter jag hemma i mitt rum och myser. Jag har precis tittat på ett avsnitt av bones med min pappa och pratat lite med Sofia i telefonen. Nu ska jag snart sätta mig och lyssna lite på körskoleboken i ljudbok och försöka få in någonting i huvudet. Börjar känna mig lite stressad inför det där nu faktiskt tiden tickar lixom ner. Bäst man kör på stenhårt nu, så man slipper plugga som en idiot sista veckan sen.Men det kommer man säkert att göra ändå. Men iaf, ni förstår vad jag menar. BELLA !!Jag saknar dig med gumman! <3 Och lycka till i morgon, jag ska hålla tummarna för dig hela dagen! =) Det kan jag lova dig till 100 % Och i morgon ska vi ju träffas också ! Skoj & Mys! Nej ni, nu väntar teorin. ps. Ge mig sommar och ge mig peace and love!

Av Linn - 11 april 2010 10:25

Igår var det fest då. piwie , Moa,Thom, Carles och hans syrra och sen jag och jens då.

Alla var väl trevliga och sådär.

Vi sjöng singstar, och spelade något annat spel som jag inte riktigt minns vad det hette men tror de hette alias eller nått, det var skit kul. Det vill jag ha!!

Sen slutade det med att vissa av dem på festen blev lite för fulla, det var dock inte lika roligt.
Men det dög.

Vi drog väl hem ganska skapligt igår. Och nu är vi utvilade eller iaf jag. Jens har lite ont i  huvudet, rätt åt han!


Idag ska jag åka hem igen till lille finspång. Ska börja råplugga på teorin nu. Lika bra känner jag. För så himla många veckor är det faktiskt inte kvar. Får se vad man mer ska hitte på iveckan,  troligen ska jag träffa Bella någon dag hoppas jag på.

Sen ska jag jobba med, och träffa sofia at work. Men det blir säkert kalas bra!


Nu ska jag börja göra mig iordning hära.
Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22
23
24 25
26 27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards