Alla inlägg den 2 januari 2010

Av Linn - 2 januari 2010 01:34

   

Synd att han gjorde alla sina operationer, han om någon hade varit riktigt dunder snygg om han inte gjort alla dem.



Jag satt nyss och läste om Michael Jackson, vilket liv den killen levde. Det är faktiskt inte konstigt att han blev som han blev. Men han är ju proffs på att göra riktigt bra musik. Ja, jag erkänner det, jag är efter som börjar gilla honom nu när han inte ens lever längre. Men han är otroligt bra.

Enligt den informationen som jag har hittat om honom så blev han fysiskt och psykiskt misshandlad av sin pappa och under den första intervjun med Michael berättade han vad han hade blivigt utsatt för och grät ut. Han sa då att hans barndom oftast bestod av ensamhet och han blev illamående och sjuk av att titta på sin egen pappa. Hans pappa slutade aldrig att misshandla honom utan Michael blev misshandlad under hela sin uppväxt. Han började sin stora karriär när han var nio år gammal med fyra av sina åtta syskon, i bandet Jackson 5. Michael Jackson som bara var ett litet barn blev redan då inkastad i den stora världen, och fick en stor publik som älskade honom redan då.



Michael Jackson dog den 25 Juni 2009 av hjärtstillestånd, som tros ha orsakats på grund av en överdos. Det finns även aningar om att detta inte alls berodde på en överdos utan istället mord. Som det även står på de sidor som jag har varit inne och läst på, så står det att Michael Jacksons popularitet bland försäljning av musik har ökat otroligt sen han dog.

 

Man ska självklart inte glömma bort att han faktiskt utsatte barn för sexuella övergrepp, vilket är det värsta jag vet. Och man kan inte hitta en anledning till allting som händer, men kan inte hans uppväxt varit en stor del av hans “orsak”? Han blev misshandlad både fysiskt och psykiskt och han kastades ut i den vuxna världen alldeles för ung.


Elisabeth Taylor som gav honom namnet ”the King of pop” kan vi inte alla hålla med henne om det? Michael Jackson har ändå trotts allt sålt över 750 miljoner singlar och album, det måste väl ändå visa på något? Och om man bortser från vad man tycker om hans sätt att vara, tänka och tycka, utan tänker istället på hur mycket bra musik han gjort redan som 9 år gammal, är han inte bra?

Tänk på vilken otroligt bra artist han var!

Av Linn - 2 januari 2010 00:33

Jag förstår inte riktigt varför allting ska vara så himla svårt!

Idag satt vi och pratade och sådär, men det slutade med prat om jobb och super mario. Men jag fick iaf säga allt jag ville, skönt. Då har man fått bort lite från sitt hjärta.


Problemet med mig är nog att jag verkligen inte gillar förändringar. Jag gillar inte när saker ändrar sig. Ibland får man faktiskt bara ta att acceptera att saker inte alltid kommer att vara och bli som det alltid har varit.

Till och med jag måste faktiskt acceptera det. Då gäller det verkligen allting, vänskap, bekantskap och förhållanden.


Ja, men nu när det är ett nytt år så varför inte ta och ändra på allting med en gång?

Från och med nu har jag en liten lista som jag ska FÖRSÖKA följa iaf, inte det lättaste kanske, men huvudsaken är att man försöker.

  • Acceptera att saker förändras.
  • Ta dagen lite mer som den kommer.
  • Inte vara för nostalgisk.
  • Inte vara rädd för att ta risker.
  • Bli mer spontan.

Jag tror att folk skulle tycka om mig mer om jag blev lite mer som det står ovan, och kanske skulle jag må bättre själv? Vem vet, det är värt att prova.

Vi får väl se om jag lyckas först och främst.



Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards