Alla inlägg den 5 september 2008

Av Linn - 5 september 2008 08:50

Nu ska jag snart in till stan och göra klart min tatuering. Jag är faktiskt inte så himla nervös över det , eftersom jag redan vet hur ont det gör och hur ont jag kommer att ha efteråt. Men frågan är bara kommer det att göra ondare nu ? eftersom det gjorde onare att fylla i  mina tatueringar än att göra dom. :O


Sen efter att jag har lidigt klart hos Danne ska vi ta oss till den där affären som jag inte kommer ihåg namnet på just nu och köpa en garderob till mig. Jag är faktiskt lite glad för att jag ska få en. Den är brun och jätte fin.


Sen när jag har köpt den ska jag hem och lämna den och åka och handla mat med pappa sen ska jag nog leka med Sofia. Sen kommer även min syster hem. KUL KUL !!!


Men nu måste jag gå pappa ringde och sa att han snart var framme :D hejs,


ps. önska mig lycka till.

Av Linn - 5 september 2008 08:41

Det finns en dator i nästan alla hushåll, det är väl bara hos några enstaka som det inte finns det hos.

Nu kan man göra allt via internett som att betala räkningnar,köpa kläder , beställa bio biljetter , leta efter telefon nummer, se på film/tv/nyheterna. Allt verkligen.

Snart kommer man göra allting via datorn, snart finns det väl inga banker kvar och ingen tv heller. Det är någonting som är ganska dåligt faktiskt.

Om man tänker på alla äldre människor som inte kan hantera en dator hur ska de kunna betala sina räkningar? Vist det kommer väl kanske inte bli så nu idag , men kanske om några år. Fast då kanske det är så att det är jag som sitter hemma och är en gammal tant och ska betala mina räkningar eller mina barn barn eller nått i den stilen. Men jag menar man kanske inte alltid kommer att vara beroende av sin dator man kan faktiskt glömma bort hur man använder saker coh ting.

Plus att det är bra att man ska betala räkningarna på ett annat ställe för då får man komma ut lite med och få lite frisk luft.

För då måste man ju gå ut oavsätt om man vill det eller inte så jag tycker faktiskt att det är bra att ha det på det sättet att man går till banken eller vart man nu går när  man betalar sina räkningar.

Istället för att göra det hemma vid en dator. Visst det är smidigt det kan jag faktiskt hålla med om , det tar inte lång tid osv.

Men  jag tycker även det känns som att intrenett tar över våran värld.



Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards