Alla inlägg den 22 september 2008

Av Linn - 22 september 2008 17:15

Jag kom på att jag skrev igår att jag skulle ladda upp bilder på mitt nya hår :P Och eftersom jag alltid håller vad jag lovar så är det väl bäst att jag gör det oavsätt om vad jag tycker.


 jag har iofs uppsatt hår så det syns inte så mycket men jag har inget annat val. Annars står det åt alla håll :P


 





sådär, nu vet ni även hur det ser ut :P


Av Linn - 22 september 2008 17:02

Åh herregud. Jag har praktik på Nyhemsskolan med 2:orna. Hur jag ska orka mig igenom alla dessa veckor undrar jag själv :P

Vissa dagar på min förra praktik som då var på ett dagis kunde jag vara helt slut efter, men det är ingenting emot vad det här är. Borde de inte ha växt till sig lite och lärt sig att man inte ska skrika hela tiden och att man ska vara tyst när fröken eller någon annan pratar, Men nej då, ljudnivån är på max hela tiden.

Jag har sån huvudvärk alltså så jag vet inte vad, undra hur dom själva mår efter en dag i skolan, de måste ju vara helt slut i både kroppen och öronen, för efter en dag i det klassrumet och man tror man ska explodera.

Jag brukar alltid gilla praktik annars tycka att det både är rätt skönt att komma ifrån skolan ett tag sådär. Plus att man får se vad som väntar sig av en när man själv kommer ut i arbetslivet.

Men efter denna dag har jag insett att jag inte skulle passa som en skolfröken iaf. Jag vet inte riktigt vad jag vill antingen vill jag jobba med handikappade då eller gammla eller förskolan men jag tror att förskolan inte heller är riktigt min grej. Vi får se. Men det var ju tur att jag fick komma ut på denna praktiken annars hade jag ju haft ändå fler val möjligheter kvar.


Nej men jag hoppas verkligen att det blir bättre i morgon, annars känner jag att jag seriöst inte kommer att klara av hela veckan, att jag måste vara "sjuk" någon dag, för att vila mitt huvud.


Nej nu ska jag ta mig lite cola och sen ska jag nog lägga mig på soffan och bara vila ett tag, det blir iaf att lägga sig tidigt idag. Mins inte när jag var så här slut i både kropp och själ senast :P


Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards