Alla inlägg den 23 september 2008

Av Linn - 23 september 2008 17:06

jag börjar seriöst tro att mina grannar som bor under mig är döva!!!

Nu när jag sitter här hemma så hör jag deras tv, och det är lika dant sent på kvällarna. Och framåt en tre på natten sätter de på sin tvättmaskin och börjar tvätta, det är någonting som hörs väldigt väl, tvättmaskiner alltså. Det finns inget värre än när man hör att de startar sin tvättmaskin, De låter väldigt högt och det är ju inte ett roligt ljud att ligga och lyssna på heller brum brum brum osv osv..

jag brukar väl inte störas så jätte mycket av det då, men lite stör det ju. Men det är ju värre för mamma som inte kan sova om nätterna för att de tvättar.


Men seriöst är det inte något litet fel att tvätta mitt i natten och lyssna på tv så högs så man hör att det är en tv som är på där nere? Vist det är ganska lyhört men så jävla mycket är det faktsikt inte. Nej jag tycker iaf att det är riktigt konstigt faktiskt :P


Av Linn - 23 september 2008 16:53

Nu när jag har permanentat mig så finns det en sak som är riktigt skönt fast samtidigt känns det väldigt skumt. Det är den saken att jag helst inte ska borsta mitt hår :O För det gör så att håret ser risigare ut plus att det blir alldeles för stort då.

så idag kände jag att jag bara var tvungen att borsta igenom mitt hår för det kändes så konstig har ju inte gjort det på flera dagar, Så jag har precis nydligen komigt ut ur duschen och har faktiskt borstat mitt hår.

Och detta är första gången jag låter håret torka på naturligväg vilket också kan göra stor skilnad på håret, men jag har aldrig haft tid att låta det torka helt utan att blåsa det tort :P hehe ^^


Men men vi får väl se hur jag ser ut snart då, om det är någon skilnad på om man låter det torka naturligt eller inte.

En annan sak som är väldigt skönt att ha lockigt hår är det att man inte behöver tvätta det lika ofta, för det syns inte lika mycket om det är smutsigt nu. SKÖNT !!! :D hehe ^^


Nej nu ska jag gå och klä på mig så att jag har kläder på mig när Sofia kommer hit.

Av Linn - 23 september 2008 16:12

Nu har jag varit två dagar på praktiken, idag var faktiskt ljudnivån aningen längre ! Eller jag har inte en aning ärligt talat för idag har jag fått jobba som extra hjälp för ett barn som har varit mycket sjuk och på så sätt komigt efter mycket. Så vi har suttit i ett enskilt rum hela dagen. Jätte lungt och skönt har det varit under den tiden.

Sa jag det att jag var duktig igår och gjorde en aktivitet med barnen?

Jag ska ju nämnligen hinna göra 10 st innan praktiken är slut. Och som det ser ut just nu så kommer jag nog att lyckas med det, Jag och Emilia sammarbetar lite när det gäller aktiviteterna, så det går lite snabbare.

Så nu har vi även gjort 2 st idag med. Så nu har jag bara 7 stycken kvar.

Och i morron skulle vi förhoppningsvis köra en och sen en på torsdag på musiken med. =) Jag kommer nog att lyckas. :D


Den här dagen har varit skön i största allmänhet eftersom min huvudvärk inte har varit alls lika extrem idag, så idag har det till och med gått över när jag har tagit tabbleter.


Nej nu ska jag ta och göra lite nytta, som att skriva upp vilka aktiviteter jag gjort, innan sofia kommer hit och vill leka med mig.

Och ikväll är det Andra avenyn klockan halv nio missa inte det!!! =)


hejs

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards