Alla inlägg den 24 september 2008

Av Linn - 24 september 2008 20:16

Ikväll är den där nya serien med Persbrant i. Jag vill ju se den, men jag funderar på att strunta i det och lägga mig och titta på sex and the city istället, och att jag ser den där serien i morgon, för pappa spelar ju ändå in den.


Men jag har som vanligt väldigt svårt att bestämma mig, men jag tror det lutar mest åt att se på sex and the city ikväll.

Med Molle och Carrie =) hehe^^


Jag har tänkt på en sak som betyder väldigt mycket för mig, och det är det att jag och mamma har inte bråkat på över en vecka nu, och det ä väldigt skönt. Jag mår mycket bättre nu när både jag och mamma och rätt ut våra problem och att jag är hela veckor hos mamma nu. Det är någonting som jag behöver nu tror jag. Lite vardagliga rutiner. Så känns kanske allting mera rätt tillslut.

Men jag ville bara talaom att jag mår mycket bättre över allting nu, visst det är klart att jag är ledsen mycket och sådär, men inte alls på samma sätt. Jag klarar av situationer mycket bättre nu än förut.

Och det känns som att jag och mamma har gjort ett stort framsteg som har pratat ut ordentligt om allting. Och eftersom jag vet mer nu än innan om mamma, så käns det på så sätt mycket skönare med.

För innan har jag inte trott på henne om saker och ting som har haft med seperationen att göra men nu tror jag verkligen på henne. Jag hoppas bara att jag gör rätt i att göra det?

Men det tror jag verkligen att jag gör. Varför gå och tro nått när man inte är säker? Nej jag tycker om min mamma.


Och jag tycker självklart om min pappa med som är helt underbar.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards