Direktlänk till inlägg 12 september 2008

Missuppfatning är lätt ibland

Av Linn - 12 september 2008 21:57

Svar till Ellen

Nej jag uppfattade det inte som att du menade det heller , jag mins inte riktigt vad jag skrev och orkar inte kolla upp det nu heller , men jag förstod hur du menade. Men tanken finns ändå där att det kanske ändå är jag som gör nått fel att jag ger ut signaler som "jag är intreserad" vad vet jag?

Men jag ville bara tala om att jag förstod vad du menade.



 I morron är jag även bjuden hem till Emma som ska ha fest eftersom hon fyller 18 på söndag. Jag kommer inte att gå dit eftersom att jag inte mår specielt bra plus att om jag mår bra så ska jag hem till sofia. Men jag kanske iaf kan trilla förbi och hälsa grattis och säga att hon är tuff eller nått i den stilen? vad vet jag. =)



jag känner mig så sårdbar just nu , vartända litet ord och pust kan få mig att bli lite smått ledsen och jag orkar inte vara ledsen så istället blir jag förbannad, och nu kanske det har gått ut över människor som inte alls har med detta att göra , förlåt i så fall.

Men ni vet ju hur jag är när jag är ledsen , jag gräver mig ner i en grop och stannar helst där resten av mitt liv , iaf just nu.

Men nu mår jag bättre är gladare för tillfället och sådär.

Men jag har jävligt ont i magen så vi får se om jag ska stanna hemma och bara ta det lugnt i morgon med eller om jag ska åka till sofia.

Men hon kanske kan komma hit i värsta fall fast jag vet att hon helst vill att jag kommer till henne eftersom vi nästan aldrig är hemma hos henne, plus att dom ska äta kräfrot i morgon. Men vi får se hur allting blir i morgon beroende på hur jag mår.



resten av veckan kommer att se ut så här för mig fram till torsdag.

SKOLA och sen komma hem och då är det bara PLUGGA som gäller fast jag vet att det inte bara kommer vara det som jag gör under denna vecka , men jag skulle iaf behöva göra det men vi får se hur det löser sig med den saken. Det låter inte specielt kul och påfrestande men det är väldigt nödvändigt , ingen som typ vill byta liv eller nått i den stilen? jag går väldigt gärna med på ett livsbyte, iaf för denna veckan. =)

 
 
Ingen bild

Ellen

13 september 2008 16:52

Innan man är stark (och när man är stark också) har man perioder när man känner sig sårbarn Det kan vara enstaka dagar eller längre perioder. Det har alla människor. Men en sak är säker, du kommer inte ner lika djupt som när du mådde som sämst även om du mår dåligt. Det kanske inte bara är fel att må dåligt? Det kanske är i de perioderna vi verkligen tar tag i oss själva och ser till att vi blir den vi vill vara. Är livet endast gott och bara rullar på så lär vi ingenting och inte stannar vi upp för att tänke efter.
Ingen tröst precis men så upplever jag att det är. Ta med en liten blomma eller en chokladkaka (mörk choklad) eller ngt annat smått och stanna till en stund hos din kompis. Sofia förstår nog att det är viktigt för dig?
Lycka till

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linn - 9 januari 2014 19:48

Året började med en stor sorg.  Min älskade mormor tog sitt sista andetag och lämnade denna världen och fick äntligen vara med sin älskade.  Hur ont det än gör av saknad och sorg så vet jag att hon är lyckligare nu, utan massa hemska sjukdomar oc...

Av Linn - 14 december 2013 20:18

Oj, nu var de länge sen jag var inne och skrev på denna sida.. Men här är jag ännu en gång och skriver.  Tänkte göra en sammanfattning av detta året, inte för att året är slut ännu men det lär ju inte hända sådär jätte mycket stora saker innan året...

Av Linn - 26 september 2013 21:52

Igår åkte jag in till stan på "dejt" med Jimmy.. Måste säga att det var en riktigt trevlig, rolig och mysig eftermiddag och kväll! Och idag åkte jag raka vägen in till stan för shopping! Blev inte så mycket fyndat. Men lite iaf! Mest till and...

Av Linn - 21 september 2013 23:58


Åh vilken bra helg jag har haft hitils! Åkte i fredags efter jobbet och när jag kom fram och vi kom hem hit så åt vi god mat och hade soff mys.. Dock somnade jag ganska snabbt på soffan. Synd eftersom det var en himla bra serie som vi kolla på! ...

Av Linn - 17 september 2013 20:52

Börjar sakna att ha mina egna möbler, mitt egna hem att gå hem till om dagarna och kvällarna.  Känner att det skulle vara skönt med ett ställe som känns som mitt..  Min förra lägenhet kändes inte alls som min, eftersom jag hade bott där tillsamma...

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards