Alla inlägg den 1 februari 2008

Av Linn - 1 februari 2008 21:29

det finns en litet ställe på bloggarna som man kan söka på något som man vet att jag har skrivigt i min blogg. Och då sökte jag på sofia , Och jag har tydligen skrivigt med henne i väldigt väldigt många blogg inläg , jag fick mig nästan en chok själv :d ahha . Och nu finns det ännu ett :d hahaha.

Av Linn - 1 februari 2008 21:15

1:a februari. 

Nu idag är det den 1 februari det är inte vilken dag som helst utan det är min Jens födelsedag. Och det är även ny månad, ÄNTLIGEN !!!

 nu tycker jag tiden bara ska gå lite fortare så att det blir sommarlov snart , längtar , hoppas att man får ett sommarjobb där man tjänar någolunda bra , och hoppas på en underbar festival =)


Vinter blir snart sommar.

Jag gillar inte vintern det är en tröttsam årstid, den är kall mörk och och lång , och man blir så himla deprimerad under vintern tycker jag. Skönt att det inte är så himla långt kvar nu iaf =) Sen är det dax för sommaren den långa varma sköna sommaren , <3 Åhh längtar man är bara nöjd och glad för det mesta. livet är för underbart under sommaren.


ikväll ska sofia sova hemma hos mig antar att vi ska ligga och titta på film större delar av kvällen , skönt att bara ligga hemma och ta det lungt på en fredag , visserligen gör jag nästan alltid det men det är underbart skönt , allra helst efter en jobbig och lång skolvecka.



Är det någon snäll människa som vill tala om för mig när semledagen är ? (tror jag stava lite fel men ni förstår nog vad jag menar hehe.)

Jag gillar dom dära goda sakerna MUMMS ! hehe.

Av Linn - 1 februari 2008 20:41

Idag har jag varit i Norrköping och handlat , köpte byxer och linnen och en brunkräm och även presenter till Jens. =)

Får se om han blir glad bara men det får man väl hoppas på :P hehe ^^


På vägen hem satt jag och tänkte på förhållanden alla olika sorters förhållanden.


Som mitt förhållande till Sofia , det är ett öppet förhållande till henne kan jag säga precis vad som helst tala om precis hur jag känner mig osv.


Förhållandet jag har med Jens är å ganska öppet men vi känner väl inte varandra till 100 % ännu men jag kan ändå prata med honom om jag behöver. Sen satt jag och tänkte på kärlek.

Denna gång är jag verkligen kär , KÄR KÄR KÄR ! =) Det pirrar till och med till i magen när jag tänker på honom , Och när han skriver dom där 3 små fina orden "Jag älskar dig" så känns det som man ska falla ner på marken för man blir så knäsvag. Och sen vill man bara ligga kvar där på marken och bara le :)



Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards