Alla inlägg den 12 februari 2008

Av Linn - 12 februari 2008 18:36

Min lillebror max 

Igår innan jag skulle sova låg jag som vanligt och läste lite i min bok innan sen när jag släckte lampan för att sova så kände jag min brors armar kring mig som kramade om mig. Fast han inte viste om det själv eftersom han sov så kände jag en enorm trygghet och en varm känsla av att jag verkligen älskade min lille söta bror. Han är ju för underbar den dära söta saken. Sen idag fick jag ett sms idag av honom där han skrev "Linn jag tycker om dig" Då kände jag mig verkligen glad =)


min stora syster Josefine 

Min syster är den bästa systern man kan ha. Fast vi inte träffas så ofta och inte pratar så mkt så vet jag att jag alltid kan ringa henne vad som än händer och sker , och jag kan prata med henne om allt och det är en väldigt skön känsla. Min syster är den bästa man kan ha. Jag älskar henne hon är söt =)


Min bästa kompis Sofia 

Min bästa kompis Sofia är underbar man kan inte ha en bättre kompis än vad jag har. Min Sofia Fransson är helt underbar hon är ochså en person som man kan prata med om allting och jag vet att hon kanske inte alltid förstår vad jag säger men jag vet iaf att hon försöker hon vill verkligen förstå mig och det är det som betyder någonting för mig att jag vet att hon lyssnar iaf. jag älskar henne väldigt mkt=)


 Min underbara pojkvän

Jens min underbara pojke honom älskar jag verkligen mycket ochså. Han är en fin människa som är lätt att prata med även om man kanske inte pratar om allt men man pratar ändå om mycket med honom. Jag har haft en enorm tur som fått honom. och jag är verkligen glad över det =)


 Min fina mamma

Mamma hon är verkligen snäll hon försöker verkligen få mig att trivas här och det är klart att jag trivs eftersom det är hos min mamma vem trivs inte med sin mamma ? Men det är ju verkligen inte samma sak. Men jag älskar henne och jag vet att hon verkligen försöker.


 Min fina pappa

Pappa en väldigt söt pappa som ochså verkligen försöker att ta itu med allt och verkligen försöker få mig att förstå att han älskar mig väldigt mycket men det vet jag ju redan men han tror nog att jag inte tror det. Men det vet jag och jag hoppas att han vet att jag älskar honom med.


 Min fina extra pappa

Göran en person som har blivigt lite som en extra pappa för mig , en person som hjälper mig med skolan och vill att det ska gå bra för mig i livet. Och det är underbart snällt eftersom jag har det väldigt svårt för mig att förstå vissa saker. Tack göran , jag älskar dig med extra pappan.


Bästa mormor & morfar

Jag har världens bästa morfar han är elak fast på ett roligt sätt lätt att skämta med och en underbar person. Jag har världens bästa mormor trotts hennes enorma sjukdom så är hon väldigt rolig vissa dagar. Och hon har ju inte alltid varit sjuk och jag har sett både hennes sjuka & friska sidor.

Dom två personerna betyder mycket för mig. Jag älskar er



Sen finns det väldigt många fler underbara människor som jag känner och lärt känna och sådär , men det här är dom som står mig närmast och som jag aldrig någonsin kommer att sluta älska, och jag hoppas att det samma gäller dom. Det här är så fina människor och jag älskar dom allihop väldigt mkt.


Av Linn - 12 februari 2008 08:32

En jobbig dag igår jag sa till mig själv att idag ska jag lägga mig väldigt tidigt ,

Jag skulle bara se andra avenyn & city akuten men då var det ju så att mamma och jag började titta på löshår och sånna saker efter tv:programen inte för jag hitta något billigt löshår för allt sånt dära ska ju vara så jävla pss dyrt , typ 250 kr för 20 slingor och man behöver till 100-200 slingor om det ska bli bra och i hela håret.  så det skulle bli jätte dyrt för mig plus att man vill ju sätta dit det hos en frisör för då vet man iaf att det blir bra ,


Sen la jag mig och läste min bok den nakna sanningen av Linda Rosing.

En väldigt bra bok , det trodde jag aldrig om hennes bok faktiskt men jag var ändå tvungen att läsa den så nu har jag den och jag läser den och den är faktiskt väldigt bra.

värld att läsa faktiskt !


någon som har ett tips på en självbiografisk bok ?

Måste köpa nått nytt så jag har att läsa =) 


Men iaf saken är den att det vart ändå sent jag somna fast jag skulle lagt mig tidigt.

men men sånt är livet och jag är väldigt trött idag.

Men idag har jag en massa saker att göra , PLUGGA ! och det kommer säkert ta mig mer än hela dagen . ! =/

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards