Alla inlägg den 26 februari 2008

Av Linn - 26 februari 2008 23:19

God natt alla som läser.

Nu är det dags för mig att krypa ner i sängen brevid min kära bror och sova annars kommer jag aldrig orka att gå till skolan i morron , jo kanske men då kommer jag att vara ett grinigt nerv vrak :O och vem orkar och vill vara med ett sånt va? =)



Av Linn - 26 februari 2008 14:06

klart att jag vill träffas en stund idag =) det är alltid trevligt med lite sofia i livet :D och jag saknar dig med lite men det är ytterst lite som sagt.


Idag kom min lillebror hem med en inbjudan på party hos Wilma , sen i låg det en liten grön lapp dä det stod "Man får sova över om man vill men man måste säga till i så fall" den lappen tror jag inte alla hade fått för i så fall skulle de väl stå på inbjudan och inte på en lapp brevid ?


Min lillebror är populär =) och han ska kanske sova där på fredag till lördag =) Sen ska vi kanske till IKEA ! jag hoppas verkligen att det blir så nu med , annars blir jag lite besviken faktiskt , men det beror på hur dyrt det blir med bilden som gick sönder :S FAN Å om det inte funkar !!!

För jag ser faktiskt fram imot IKEA !


men iaf min lillebror är söt och populär =) ( jag är å lite kär i honom IBLAND när han inte är elak )



Av Linn - 26 februari 2008 12:29

Idag när jag vakna mådde jag faktiskt bätte , örat gör inte lika ont , men jag hör därimot ingenting på det typ. Halsen är inte ritkigt lika svullen men jag hostar som en anna get. Men jag tror jag kommer bli frisk snart , bara jag tar det lungt och vilar och sådära , så borde jag ju bli frisk , som pappa brukar säga "sov bort skiten"  och jag som älskar att sova det passar mig perfekt , förutom att jag hostar så man vaknar till hela tiden men det är en annan femma =)


Jag ladda ner askungen 3 igår så jag såg klart den nyss , den va faktiskt bra :O lite synd om aksungen men det ordnar sig ju i slutet = )


god fortsättning

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards