Alla inlägg den 5 februari 2008

Av Linn - 5 februari 2008 19:47

Jag har tänkt på det där med skilnaden mellan män & kvinnor.

och jag har komigt fram till att det är väldigt synd om oss kvinnor.

Har vi sex med 2 killar på en fest då blir vi horer och om det samma händer en kille blir han kungen.

Och det är tjejen som måste bära på ett barn i magen och sedan klicka ut barnet, jag menar det lär ju göra väldigt ont. Killen behöver inte bära ett barn och plutta ut det , utan han behöver bara njuta av lite sex.

Och det är tjejerna som måste ama barnen gå omkring med öma bröst.


sen kommer vi till det värsta av allt , det är nog det där med mensen. Mens det är lixom blod som riner ut ur våra slidor. Man får öma bröst och ont i magen. Man blir trött och grinig och tål ingenting. Och detta måste man leva med i flera år.


Och det är tjejen som måste gå omkring och oroa sig för att vara med barn efter att ha haft oskyddat sex. Tänk om allt detta var killens problem , det vore ganska skönt faktiskt. =)


Sen finns det viserligen jobbiga saker för killar med , men jag kommer faktiskt bara på 2 saker,

och det är väl att dom kanske får stånd vid inte så bra tillfällen och att dom kanske inte får det när man verkligen ska ha det.

på detta sätt kanske vi har det lättare men annars har vi ett helvete medans killarna lever drömlivet,


Tack för mig och mitt kvinnliga jag :D  


Av Linn - 5 februari 2008 18:52

Rätt & fel stavat 

Nu har jag lärt mig att semla stavas sådära *stolt*

Man lär sig mkt genom att ha en blogg, folk kan lära mig saker och jag kanske lär folk saker med inte för jag vet om jag lär folk så mkt men jag är ganska cool ändå =)


Jobbig skol äckel vecka

Snart får jag äntligen sova , skönt ! =O Blir att lägga mig direkt efter andra avenyn läsa lite först sen sova , eftersom i morron är det äckel onsdag och det innerbär 8 - 16 utan en ända rast :O det känns mer än väl.

Och torsdag lika jobbig den =O

Men sen på fredag så börjar jag vid 10 - 16 ientligen men våran lärare skulle fixa något så nu blire 10 - 13 =) Värsta skönt.


Sen blir det att skynda sig hem & fixa för sen ska jag åka till Jensis =)


 Försöker & gör framsteg

I morgon ska jag även hem till mamma , ons-fre sen fre-sön ska jag vara hos MIN Jens sen ska jag till mamma sön-ons. =)


På tal om ingenting så tror jag faktiskt att det har blivigt lite bättre hos både mamma & pappa. Fast jag vet att båda två döljer en massa saker för mig.

Pappa vet jag inte riktigt vad det är men jag vet att det är något som han inte vill berätta eller så.

Och mamma vet jag att hon fortfarande inte slutat messa med "den där" saken är den att det går att stänga av ljudet , men hon försöker iaf, och det är det som är huvudsaken.


Jag förstår att det inte finns så mkt saker jag kan göra för detta, men jag märker att dom försöker att dom vill klara det här , att dom verkligen älskar oss.

Men vissa dagar är det svårare att tro än andra men nu idag och dom senaste dagarna har det känts ganska bra , känns som dom verkligen försöker iaf =)

Av Linn - 5 februari 2008 14:55

Evighet

Ujujuj det känns som det var år och dar sen jag skrev sist men saken är den att jag skrev senast i måndags.





 Känn pulsen slå

Men jag är för upptagen med min älskade bok som jag äntligen fick igår. Berny Pålssons bok "känn pulsen slå" Henns böcker berör en verkligen. Hennes bok får mig att gråta vid vissa tillfällen som kappitlet "till minne av Caspian" Det avsnittet är det jag gråtit och lidit med henne mest i än så länge. Det kommer säkert värre saker.




 

Den nakna sanningen

Jag har även fått hem min andra bok jag beställde Linda Rosing "Den nakna sanningen" Tror faktiskt att den är ganska bra , jag har aldrig gillat Linda men det är ju mkt saker hon har gått igenom faktiskt. Så den boken ska bli intressant att läsa.



 

 Telefon

Om någon av någon anledning så kan ni få reda på att jag pratade med Jens i 6 timmar igår. Och jag vet inte när jag skratta åt en sån sak som "Jag vill ha en Mosse med moset brevid" förut. Men kul tyckte jag att det var så jag skratta och var glad



 

Andra avenyn & city akuten

ujujuj bra program det dära , höll på att få panik när jag såg att rocksanna ramla igår , :O Jag tror hon fick missfall och får hon det så dör jag i mina tårar , det skulle va mega sorgligt faktiskt.

Och city akuten va jävligt bra igår :O Jag förstår inte vad alla håller på med , Alkoholist IGEN !! VA?VA?VA? sköt dig kvinna !!

Jag vill kunna fortsätta titta på dom programen utan att behöva dö i en hjärt attak :O



Sämlle dagen

Och ja jag har inte en aning om hur denna bakelse stavar sitt namn , eller vad man ska kalla det men jag vet att dom är väldigt goda. Och det allra bästa är att idag ska jag få sämlla men vart lite besviken att man inte fick någon i skolan. Det är ju faktiskt sämlledagen klart dom ska servera dom i skolan då eller ?



Melodifestivalen.

21.30 på Fredag ska det vara nöjesnytt bla bla bla melodifestivalen menar dom att melodifestivalen är på fredag eller menar dom att det bara är en liten "för fest" haha ^^ Ganska viktigt för mig att få veta det faktiskt. Jag längtar iaf tills melodifestivalen börjar för jag gillar det *Stolt* (programet är på 2:an ifall att någon vill se det men itne visste det) :)



 

Nej nu ska jag lägga mig på soffan med min sämlla och min bok och njuta ett tag sen ska jag troligen leka med sofia om jag har piggnat till men det har jag säkert gjort. Brukar göra det efter lite bok =)  

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards