Alla inlägg den 10 februari 2008

Av Linn - 10 februari 2008 23:50

Jag äter p-piller för att slippa ha mkt mens och för att kunna skydda mig mot barn..


Men det är bara det att jag är inte så noga med dom dära jävla pillrena man glömmer lixom ibland och tar dom istället morgonen därpå. eller ibland på eftermiddagen när man kommer hem från skolan vid 3-4.


Och nu har jag kommigt till det dära stadiet där man ska börja oroa sig för om man är gravid eller inte. Jag är livrädd.  Tänk om jag är det, det innebär att jag MÅSTE göra abort, och jag är ganska mkt imot aborter. Eller jag tycker inte att det är fel om någon annan gör det men själv skulle jag nog aldrig kunna genomföra en abort, jag som älskar barn mer än nått annat.


Så nu har jag iaf pratat om det med mamman min , och hon säger att jag inte ska oroa mig så mkt men att vi ändå ska göra ett test och se om jag är med barn om några veckor.  Håll tummarna för att jag inte är med barn , jag skulle aldrig klara av ett sånt ansvar och en så stor grej.


jag sitter här och är jätte nervös & tänker på den här lilla saken som ientligen är jätte stor, men jag behöver ientligen säkert inte ens oroa mig men jag är ändå orolig man kan faktiskt aldrig vara helt säker.

Av Linn - 10 februari 2008 19:22

Det sägs att borta är bra men hemma är bäst. SKIT SNACK ! hemma är inte bäst. Att vara med Jens är bäst. Och nu saknar jag honom redan och önskar jag hade missat min buss som jag faktiskt var väldigt nära på att göra, synd att jag han med den faktiskt, Hade mkt hellre varit hemma med jens <3


Nu sitter jag hemma och väntar på att andra avenyn ska börja iaf, och sen har jag och mamma hyrt film , så jag mamma och sofia ska se på film sen =)


Av Linn - 10 februari 2008 14:30

varje litet leende varje liten kram varje liten kyss varje liten beröring får mig ur balans.

Jag älskar min Jens och så är det med det och det är nog så det ska vara och kommer att vara.

Nu är det sönda och det inebär att jag ska åka hem idag , Inte den roligaste känslan men ändå.


Puss & hej

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards