Alla inlägg den 7 februari 2008

Av Linn - 7 februari 2008 20:37

Nu känner jag mig lite smått iriterad hära. Jag är i skolan varje dag och kämpar för att klara av att få betyg osv,  och jag mådde verkligen inte bra igår eller i morse så därför var jag hemma och tog det lungt och hoppades på att bli frisk och inte sjukare.


Och jag är inte en sån som bara tänker på mig själv. Utan jag bryr mig väldigt mkt om mina vänner och alla runt om kring mig,

Och jag älskar dom väldigt mkt.

Och det här är en blogg där jag skriver hur jag mår och känner mig och det är så att jag mår bättre av att skriva och därför skriver jag så mkt jag kan om mina känslor och om hur jag mår. Jag vet inte hur jag ska kunna hantera alla mina känslor inom mig om jag inte ens får skriva dom.


Och jag tänker faktiskt på hur andra har det. Hur mina närmaste har det och hur andra människor har det och jag tycker faktiskt att jag har visat även det i denna blogg där jag har berättat om homosexuella och fattiga barn osv,

men men det är lätt att tycka saker och ting och vist jag kanske skriver lite väl mkt om mig själv och om hur jag mår här men som sagt det är mitt sätt att få balans.

Av Linn - 7 februari 2008 11:39

ursch vad jag känner mig liten och rädd idag, jag vet inte varför, jag är bara rädd och väldigt nervös och samtidigt väldigt nervös.

Jag vet inte hur många gånger jag har bitit på mina naglar av nervositet.

Fast jag har inte en aning om vad som skrämmer mig och vad som får mig att känna denna konstiga känsla som jag känner just nu. Jag hoppas att det går över snart.


Det är väl bara något som kom precis nu, eller har jag kanske gjort för lite under dom senaste dagarna att jag är stressad för att jag inte gör något och därför blir nervös på mig själv. Jag vet faktiskt inte, men jag känner mig väldigt liten just nu det är en sak jag vet !


Av Linn - 7 februari 2008 09:17

Just nu ligger jag hemma i min säng har ganska nydligen vaknat.

Var hemma idag för att vila upp mig eftersom jag mår dåligt större delar av dygnet.  Men jag ska ändå snart  vara i skolan måste vara med på de 2 sista lektionerna eftersom det är uls & bkf där vi ska ha redovisning och sen ska vi även gå igenom om vad som kommer att komma på provet och det är inte värt att jag missar.



Idag är jag helt tom på fantasi, jag tror man kan säga vad som helst det är inte ens säkert att jag svarar tillbax. Inte ens säkert att jag fattar själva grejen någon säger, För hela min kropp är helt lam och hela min hjärna är fan sönder sprängd.


Men nu måste jag kissa & ta mig en cigg sen ska jag väl kanske lägga mig och läsa en stund =)

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards