Alla inlägg den 6 februari 2008

6/2

Av Linn - 6 februari 2008 16:25

sjuk 

Idag mår jag helt sjukt dåligt !!! ont i huvet ont i hela kroppen trött som fan och känner mig febrig. Inte kul alls faktiskt.


saknar jens 

Sen saknar jag Jens så himla mkt , jag faller i bitar om jag inte får träffa honom snart, Helt sjuk kännsla aldrig känt den här extrema saknaden förut som jag gör nu. Det är en enorm känsla. Det känns som om mitt hjärta sprängs snart , jag vill bara vara med honom nu ligga och kramas och pussas och bara få känna hans närhet att han finns lixom , det är vad jag behöver jag klarart inte, tur att jag ska till honom på fredag annars hade jag dött trot jag :P Jag älskar verkligen denna lilla söta filur.


 kvinnor&män

Angåeende mitt inläg om kvinnor och män så vist man kanske glömmer bort pojkarna lite , men jag tycker ändå att vi tjejer får känna mer smärta än dom , jag menar väl kanske inte att dom lever en dans på röda roser, Men dom har det lättare än oss om man tänker på allt vi måste genom gå under den tiden vi är gravida osv.


tack till Ellen

Tack Ellen för dina fina komentarer jag får i min blogg, Men jag tror faktiskt inte att jag skulle kunna skriva en bok, Den boken skulle nog bara inehålla ca 2 sidor och sen slut xD vist jag har lätt för att skriva om vissa saker men då blir det ju inte så mkt , och en bok behöver nog vara mer en 2 sidor :P hehe ^^


ÅNGEST!

Ursch och fy & blä. Fick reda på idag att jag ska ha en redovisning i morgon om Bolivia , JIPPIE ! och sen fick jag även reda på att jag ska ha ett prov på måndag. Jag tycker inte att man lägger ett prov på en måndag det är precis efter helgen och jag menar jag kan inte plugga nått i helgen och helgen är faktiskt en ledig tid det är inte meningen att man ska sitta hemma och plugga utan det är meningen att man ska vara hemma och ta det lungt och vila upp sig ! 

Plus att jag har prov på torsdag och det är ett viktigt prov eftersom jag ligger på vg där så vill jag inte förstöra mitt betyg.. Så blir att plugga som fan mån-ons :O


ps , jag är trött och ängtar tills jag får sova :O

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards