Alla inlägg den 25 februari 2008

Av Linn - 25 februari 2008 22:06

nu ska jag börja med att svara på en komentar jag fick förut på "det underbara badet" Nej då ingenting är värre jag bara skrev lite om hur det var förut och att jag tänker på det ibland och då kan man bli lite nere , men det är inget nytt som har hänt, får hoppas att inget nytt kommer med. =)



Nu har jag gjort allt jag skulle göra idag, och jag är trött som fan och har väldigt ont i örat men jag ska vinna över denna akterie för jag är trött på att vara förkyld , så nu har jag fullt med näsdroppar både i näsa och öra , (svider och har sig men det är sånt man får ta) knarka halstabbleter , dricka massa te och äta glass och sova så mkt som möjligt.

 NU JÄVLAR SKA JAG VINNA !!!

detta käns verkligen som en kamp haha :D


Ska vara hemma från skolan i morron så jag kan vila upp mig och förhoppninhsvis bli frisk ,



på lördag blire IKEA och sen blire melodifestivalen och sen ska jag och sofia hyra film till lördag med , så vi har nått att göra hela dagen , sen  blire säkert lite buzz med =)  Linn & Sofia dag/kväll kommer det att bli jätte myspys.



För alla er som har ett playstation 2 köp buzz för alla er som inte har det köp det , det är ett jätte kul fråge spel , och det kan hela familjen spela , jag vet inte hur mkt buzz jag spelat denna vecka , =) Fast jag är ganska dålig men det är en annan sak för det är väldigt kul iaf.


Men nu ska jag sluta blogga om alla ointresanta saker , och gå och lägga mig och läsa lite bok och sedan sova , God natt alla =)


ps , om jag inte skrivigt det i ett tidigare inlägg så skriver jag det nu jag har färgat håret blont igen eller lite gul blond men ändå = ) Så alla som är intresserade av att veta det får veta det . hehe ^^ Ds.

Av Linn - 25 februari 2008 17:20

Jag har nyss komigt upp från badet väldigt nyss har inte ens tagit på mig kläder eller torkat mig ännu , men jag har hört att man ska skriva när tankarna är färska , det blir tydligen bäst så.


låg i badkaret hade jätte varmt vatten på och lite skum och sen hade jag släkt lampan och hade tända ljus och lyssnade på Lars Winnerbäck , hur romantiskt som helst. Man ska göra det romantiskt för sig själv ibland tycker jag.


Om du lämnar mig nu med Lars Winnerbäck & Miss Li kom iaf fram på listan , den låten har jag inte lyssnat på sen den 3/1 jag minns så väl pappa skulle hämta mig i örebro och det var dagen före min födelsedag och allt , och sen lyssnade vi på min mp3 i bilen eftersom det inte är så bra täckning mitt i skogen , och då kom den låten och jag minns att pappa började stört gråta sen dess har jag inte lyssnat på den låten en ändaste gång.



Men nu dök den upp igen och jag kunde ju omöjligt byta eftersom mina händer var blöta och då skulle troligen min mobil gå sönder så det vågade jag inte så jag fick ju ligga där och lyssnade på den underbart fina låten , och tro det eller ej men jag klarade det , inte en ända tår kom fram ur mina ögon ! det var nära men jag klarade det =)

Fast jag kommer nog inte vilja höra den på ett bra tag nu framöver om det inte är så att jag måste lyssna på den av ett liknande skäl men annars hoppar jag gärna över det.


fast ientligen tror jag man ska utmana det som känns i hjärtat ibland , övervinna smärtan om ni förstår hur jag menar ?  Och jag vet att jag är tillräkligt stark för det så ientligen kanske jag borde sitta och rå lyssna på den och bara tänka eller nått liknande ! Men det känns samtidigt elakt men jag vet inte ens själv om jag ientligen vill lyssna på låten om jag klarar av det, men ientligen vad är det jag är rädd för ? Är det att jag ska börja gråta ? det är väl bara bra iså fall för jag måste ju få ut alla mina känslor någon gång.


jag trodde faktiskt att jag hade fått ut alla mina känslor och kunde börja tänka på något nytt för en gångs skull , men då kommer det nya problem nya hinder osv. Så det vart ju inte en så lyckad lördagkväll. Men men det går över med tiden.


"tiden läker alla sår," jag tror faktiskt att det ligger någonting i dom orden faktiskt , det handlar bara om mod och ork och försöka bearbeta det som hänt och skrika , skratta , gråta , prata , sjunga eller vad man nu vill göra för att få ut alla sina tankar och känslor , men vist det kommer säkert alltid finnas ett spår av det som nu har hänt men det kommer förhoppningsvis inte vara lika stort. Hur skulle det gå ? Bara man ger sig tiden och tillåter sig själv att ta den tid man själv behöver och vågar släppa taget om tankarna så tror jag att det går att komma över precis vad som helst. Men det är ju bara vad jag tror =)


Nej nu ska jag klä på mig för Bridit jones dagbok väntar på mig i rummet. =)

Av Linn - 25 februari 2008 15:30

Idag var jag hos skol sköterskan för att prata med henne om hur jag mådde eftersom jag är sjuk. Hon kolla i min hals och sa utan tvekan att jag hade halsfluss och sen kolla hon i mitt öra och sa att jag hade öreon inflamation.


så då fick jag beställa en tid hos läkaren åkte dit hon kolla lite och sen gjorde jag några prover , men det visade sig att inget av det skol sköterskan sa var rätt. Med mig var det inga fel på !


Jag vart faktiskt ganska ledsen & tjurig hade räknat med att få någon medicin och bli bra istället för att gå omkring med denna äckligt jobbiga hals i ytterligare 1-2 veckor.


Jag har inte ätit någonting på hela dagen. Jag kan knappt svälja mitt eget saliv, för min hals är så svullen och vill inte att jag ska svälja , förstår ni hur jobbigt detta är ?



ps. det finns några posetiva saker iaf.

påsk harrarna har komigt ännu en gång på lidl är du lycklig eller är du lyckllig??

sova & vila Det var det jag skulle göra sa hon på sjukhuset och jag känner det med mer orkar jag inte !

anda avenyn det är ikväll och det är spännande så man kan dö :O Hamsa får inte bli utvisad från sverige :O

city akuten asa bra program Älskart!

glass det får man äta när man är sjuk

Av Linn - 25 februari 2008 08:02

Nu har jag varti sjuk  över en vecka , och jag blir inte bättre utan snarare tvärt om . det är helt sjukt ju.


idag är det slut på det sköna nu börjar skolan igen. Jag vet inte vad jag ska säga om det riktigt för jag  vet inte vad jag känner riktigt :P

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards