Alla inlägg den 3 februari 2008

Av Linn - 3 februari 2008 22:56

Jag såg nyss en mkt sjuk film på 3:an som handlade om en häxa , jätte töntig jätte överdriven och jätte rolig , :D


Så jag & Sofia lekte häxor innan hon skulle gå hem , ganska roligt faktiskt!

Av Linn - 3 februari 2008 17:27

Det finns vissa saker som kommer följa med oss livet ut som ex en människas död eller ens föräldrars skilsmässa, förstörda förhållanden , förlorad vänskap osv.


Det är så mkt kännslor som man ska behöva bära med sig livet ut. Men vissa saker går över med tiden som jag kommer ju inte alltid vara arg och ledsen på mina föräldrar för att dom inte längre är tillsammans men jag kommer ju heller aldrig kunna förstå helt och hållet, Men med tiden lär man sig att acceptera deras beslut. Men det värsta är om någon av dom skulle träffa en ny, hur hanterar man det ?


Om någon man känner dör , så är det något som är väldigt väldigt hämskt man blir helt nere men oftast lär man sig att hantera sin sorg och kan så småningom även bli en lycklig människa igen, men det är ju inte direkt så att man slutar tänka på den som är död , dom finns ju alltid kvar även om den personen inte längre finns runt om kring oss, Perssonen kommer ju alltid att finnas i våra hjärtan.


Jag har tänkt på det att det finns så himla mkt känslor och smärta som man måste bära på livet ut, Hur lär man sig att hantera alla känslor, vart tar allt vägen? Jag menar det är ju inte direkt som en dator att man kan kasta alla filer (minnen mm,) som man inte längre vill ha kvar , för att dom tar plats.

Jag har en jävla massa tankar inom mig , som jag varken får årdning på eller kan kasta eller få dom att försvinna en liten stund. Hur gör man ?

Av Linn - 3 februari 2008 10:18

sjuk 

Jag ska börja med att säga att jag nästan är säker på att jag är sjuk !!!!

Ena sekunden är jag varm som fan andra fryser jag och så håller det på fram och tillbax, Jag och Sofia mådde så här hela dagen igår så det ända vi gjorde var att ligga hemma och såg på harry potter typ. Ientligen gilla jag inte Harry potter men igår var dom riktigt bra faktiskt.

                        
       

   

Homosexuella

Igår när jag prata med Jens så berätta han att hans lärare hade sagt att en i hans klass var bög (inte till han som var bög utan dom andra i klassen)

Ursäkta men hur dum i huvet får man vara ? Om vi säger att den här eleven hade berättat det för läraren så tror jag verkligen inte att han ville att detta skulle komma ut utan att han sa det i förtroende. För den här killen som är bög då, Han är ganska mobbad i deras klass. Ny och sådär med , inte lätt att komma in i en klass när det är tredje året och alla lärt känna varandra. Men saken är den att läraren sa det till Jens & hans kill kompisar. Är inte det sjukt eller ?



Sånna saker kanske man vill berätta själv om man vill att det ska komma ut , inte att det ska komma ut av en lärare man har berättat det för. Eller så kanske det till och med är så illa att denna elev inte ens sagt något till läraren utan att läraren säger det han tror eftersom han ser / pratar som sånna.

Fan vad iriterad jag blir på sånt.




Man har rätt till att vara homosexuell om man vill och bli lika mkt omtyckt ändå ett värde på en människa ändras inte beroende på vem man vill vara tillsammans med och vilket kön man föredrar. Själv har jag inga problem med homosexuella jag tycker dom är  väldigt starka som vågar stå för det, för så diskriminerade som homosexuella blir det är helt sjukt för jag tycker dom är som vilka andra förhållanden som helst det är bara 1 sak som skiljer de åt och det är sex, annars är det samma sak det är två människor som älskar varandra och vill vara med varandra, Vad är det för fel med det ?

Man ska kunna älska vem man vill utan att det blir äckligt!

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards