Alla inlägg under december 2010

Av Linn - 21 december 2010 07:15

Här sitter jag på morgonkvisten och skriver blogg.

Jag är fullt påklädd och allt. Är nästan lite stolt över mig själv.

Anledningen till att vi är uppe så tidigt idag är att min bror max ska ha skolavslutning idag. Och det får man bara inte missa.

Ingen jul utan lite julavslutning.
så nu ska vi snart iväg och möta mamma vid bilen för att åka ner till kyrkan och lyssna när dom sjunger och har sig.

Mysigt faktiskt.


Ikväll är det dags att jobba ännu en gång. Ska bli roligt, idag är jag på min avdelning där jag var i sommras. Ska bli underbart skoj.

Saknar mina pensionärer.


Föresten nu är det inte ens lång tid kvar till julafton. Jag har knappt tänkt på det. Men vad roligt/skönt då.

Hejs.

Av Linn - 20 december 2010 14:31

Idag har jag och jens vart duktiga. Har varit på arbetsförmedlingen och skrivigt in oss båda två, sen har vi vart på körskolan så nu har jens fixat körlektion i morgon. kanon bra ju.


Sen har vi satt upp granen och gjort den fin, klapparna ligger under tilloch med.

Ja. Nu ska jag snart iväg och arbeta några timmar igen.

Ursch, inte sugen idag. Men det går gå.


I morgon blir det en tidig morgon. Ska vara i kyrkan och titta på mac skolavslutning klockan halv 9, men det blir toppen mysigt.


Nej, nu måste jag åka börjar jobba om 75 min. Hejs.

Av Linn - 19 december 2010 16:20

Igår åkte jag till Örebro och hämtade hem min pojkvän.

Ja, det var väl typ det ända som hände på hela dagen. Det tog ju sin tid.

Ajuste vi fick något ryck igår kväll och börade baka pepparkakor med. Äckliga blev dom, men det luktade iaf jul.


Idag har vi vvart i Norrköping och köpt hem de sista julklapparna så nu är vi färdiga med det också. Och vi köpte ä'ven lite mer fiskar också. Så nu är det lite mer liv i  akvariet. =)

NU Sitter jag på jobbet och ska vara här till efter 9 ikväll. Sen blir det hem och sova, är helt slut.



I morgon ska vi väl ta oss ner till arbetsförmedlingen och greja där. Sen blir de iväg och jobba några timmar på eftermiddagen/ kvällen.


Nej, dags att göra lite nytta här.

Hejs.

Av Linn - 17 december 2010 13:22

Igår sov min bror här hemma hos mig. Vi tittade på sex and the city 2 och hade det bara väldigt mysigt. Gick dock och la oss i sängen vid 8 och pratade och han var lite smått jobbig.

Men vi somnade väl inte förens vid halv 10 tiden.

Klockan 2 på natten så vaknade jag, och hade fruktansvärt ont i magen. Det var nog den värsta värk jag vart med om på mycket länge. Ursch =/

Jaja, jag kunde iaf inte somna om. Så har vart uppe sen dess typ. Eller somnade korta stunder och sen vaknade jag lika fort av det gjorde ont.


Nu har jag iaf vart iväg och jobbat mina 6 timmar på första avdelningen. Ska åka tillbaka om en timma och köra 6 timmar till fast på en annan avdelning.

Skoj.

Men det är dock väldigt jobbigt, när man är så fruktansvärt trött med.


I morgon bär det av mot Örebro och hämta hem Jens. Inte så sugen på att köra ända dit när man tittar ut och ser hur mycket det snöar. Men men, det är väl bara att ta det lungt och hoppas på att man överlever.


Nej men nu måste jag skriva om min löneraport som inte stämmer för fem öre längre eftersom jag fått jobba mycket mer än planerat och väntat.

Hejs.

Av Linn - 16 december 2010 13:23

Åh äntligen hemma efter en arbetsdag till.

Känns så underbart skönt att jag får vara så mycket på tegelbacken, precis där jag vill jobba som mest med =D Älskart!


I morgon blir det en tuff dag med jobb, börjar kvart i 7 till 13. Sen hem någon timma för sen börjar jag igen klockan 15-21.15

Det blir väl inte en så där jätte rolig dag, men det ger en hel del pengar som jag inte gärna kan tacka nej till efter en titt på de två räkningarna som jag har fått hitils. Men som tur är kommer Jens hit och hjälper till att betala från och med Söndag. =)


Nu ska jag snart iväg och handla mat och lite sånt. Min kyl känns lite tom och behöver fyllas på. Så det ska jag iväg och göra sen när min bror kommer hit med. Ikväll ska det bakas pizza, och sen ska vi titta på film och mysa. Det får dock inte bli så sent eftersom jag börjar gör tidigt i morgon.


Jaja, en timma kvar så nu ska jag njuta av maria wern avsnittet tror jag.

Hejs.

Av Linn - 16 december 2010 06:35

Jag gick och la mig redan vid 8 igår. Så har sovigt sjukt många timmar inatt, så nu är jag nöjd och 100 ggr piggare än igår. SKönt det.

Ska snart iväg och jobba till klockan 1. Skönt med ett kort pass idag faktiskt.

Idag kommer min bror hit han ska sova här tills på Lördag den lilla sötingen.

Idag ska vi göra hemmagjord pizza. Får väl se hur det går.

Var meningen att vi skulle göra makaronipudding, den man får i skolan. Men jaha. Hitta det receptet lixom. Allt är ju typ gratäng och det är inte alls det vi vill ha. Så det får bli pizza istället.


Antar att man snart måste gå ut till bilen, den är väl både insnöad och inisad. Ursch, jag gillar verkligen inte vintern och allt detta kruxet med att skrapa rutorna. Det tar en evighet och är kallt. Nej fy tusan.


Nej men nu ska jag börja samla ihop mina grejer och göra mig redo för några timmar på tegelbacken. =)

Hejs.

Av Linn - 15 december 2010 17:46

Nu efter många om och men så har vi äntligen lyckats bestämma hur vi ska göra med allt.

Efter många om och men så ska jag hämta Jens på Lördag, och på Söndag tar vi Norrköping och Måndag pepparkakshus och julpynt och grejer.


Sen har jag pratat med mamma och Jens om veckan efter jul, det är ju så att jag jobbar ganska mycket då. Jobbar ju 26,27 natt och 29 eftermiddag och kväll.
För min syster kommer ju hem den 27 för att fira jul med oss den 28. Och Jens mamma med familj och morföräldrar och bror kommer hit den 27 och ska stanna till  29 december. Mitt i allt ska jag också jobba både natt och dag plus att jag ska fira jul med min egna släkt.

Ja, det får bli som så att den 27 träffar jag Jens familj  på dagen eftersom jag inte ska jobba förens på kvällen, (vilket ger lite tid) Den 28, sover jag ju bara till 12 och då kan jag umgås med dom fram till 4-5 tiden och sen går jag hem till mamma och käkar och byter julklappar med min egen familj, sen kommer jag ju hem hit igen och då får jag umgås med Jens och hans familj, och den 29 får jag vara med dom fram till halv 3 då jag ska jobba.


Ja, det blir tyvärr inte så mycket tid med min egna familj där =/  Men, det går ju inte att lösa det på så många andra sett. Hans familj kan inte något annat datum samtidigt och dom vill åka tillsammans allihoppa. Dom har sina dagar då dom åker och hälsar på Jens och så har det alltid vart.

Min syster kan inte heller så många andra dagar, så det får bli så här nu.

Jag har ju ändå lättare att träffa min syster än vad han har med sin mamma och dom så..


Jaja, det blir nog bra och ordnar sig nog på ett eller annat sätt. =)

Känner mig dock lite smått stressad för julveckan och veckan efter jul. Ska bli skönt när allt det här är över faktiskt.


Nej nu måste jag göra iordning mig innan cougar town börjar. Sitter här i bara handduk efter duschen.

Hejs. 

Av Linn - 15 december 2010 16:17

Igår klockan 10 på kvällen började Becca skriva till mig på facebook att hon hade tråkigt och tyckte att jag skulle komma och sova hos henne.
Så jag slängde ihop mina grejer och drog dit.

Varför inte, istället för att sitta här hemma helt ensam?

Så trött som jag var så åkte jag dit med en 2 liters cola i handen och umgicks med henne. =)


Vid 11 började vi bli trötta så vi gick och la oss. Men det var omöjligt att sova. Hon var nervös och låg och snacka om bajs och om filmer man gråter i. Och jag följde ju med in i diskutionerna. Efter ca 50 minuter gav vi upp. Vi gick upp och rökte och greja och sen började vi spela sjukt roliga spel på datorn. Sen var det kört.

Vi var väl uppe till 5 typ. Då gick vi och la oss. Becca somna direkt, jag somnade väl runt halv 6 kanske.


I morse klockan halv 10 kom Johan och Casper, hennes son och hans pappa hem dit. För dom skulle hämta medecin till casper. Så det var bara att kliva upp. Vilket iofs var ganska bra eftersom jag måste kunna sova inatt så jag kommer upp i morgon till jobbet.


Idag har vi bara glidigt omkring mer döda än levande och försökt hålla oss sysselsatta. Becca som är så nervös har sprungigt omkring som en stolle hemma hos henne och försökt hitta nya saker att göra precis hela tiden. Vi var nyss och käkade pizza hemma hos hennes kompisa Mathilda.


Sen skulle jag köra och släppa av henne vid ett bra ställe så hon lätt skulle kunna bli uplockad. Men, ja. Det gick ju inte så jävla bra. Det sluta med att jag satt fast med halva bilen i ett dike och andra halvan mitt på vägen. :S Så Becca fick stå utanför och putta på bilen medans jag försökte komma låss från diket. Inte det enklaste och jag är jävligt glad att jag inte var själv när det hände. Då vet jag inte vad jag hade gjort!!


Nu sitter jag iaf äntligen hemma. Kom hem för ca 30 minuter sen, så nu ska jag försöka att lugna ner mig lite och diska och göra lite nytta istället.

Ja, det är väl dags att ta tag i sitt egna lilla hem nu.

Mamma skulle ringa snart också. Måste prata med henne om julhelgen.
Det är ju snart dags så det är mycket som ska planeras och falla på plats.

Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17
18
19
20 21
22
23
24 25 26
27
28 29 30
31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards