Alla inlägg den 4 mars 2009

Av Linn - 4 mars 2009 11:03

Igår var jag och introduktions jobbade på östermalms service bostad och det gick väl ganska bra det enda är väl att det är döva som bor där och jag kan inte teckenspråk mer än att jag kan säga "hej jag heter Linn" och lite andra små ord lixom.

Men man lär sig väl med tiden hoppas jag = )Nu ska jag tillbaka på Måndag och köra en stund till och förhoppningsvis lära mig mer.


Ikväll ska jag över till familjen och jobba, hoppas att det går bättre idag så att vi lär känna varandra lite bättre. Håll tummarna för mig. =)


Jag pratade nyss med min syster och det var trevligt =D Linus mår bra och växer ! =D Josefine mår såklart å bra vilket är viktigt att tilläga. =)

Hoppas att dem kan komma hem snart den lilla familjen och hälsa på sin släkt =D Jag längtar efter dom allihoppa =D  


Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt jag har studiedag. Jag har ingenting att plugga vilket är skönt men jag har heller inget annat att göra vilket är lite tråkigt. Det ända jag ska göra är att skriva en lista på vad jag ska handla när vi är i ullared på Lördag. Och sen i eftermiddag kanske Sofia kommer förbi en sväng och spelar Banka bäver (ett kort spel som är mycket roligt och väldigt iq befriat) =D 



Nej nu ska jag väl börja kolla lite i min garderob och se vad jag behöver inhandla, och sen ska jag väl plocka iordning lite här inne. Mer vet jag inte.

Ha en bra dag alla. Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards