Alla inlägg den 30 mars 2009

Av Linn - 30 mars 2009 20:58

Nu har jag sett filmen en schopaholics bekänelse och jag måste erkänna att jag blev ganska besviken inte alls så bra och rolig som jag trodde att den skulle vara, men visst var den bra och lite små rolig här och där men inte alls så som jag trodde att den skulle vara.

Så alla ni andra som ska se den, förvänta er inte för mycket!

Det är en sån där film som man lika gärna kunde struntat i att se, eller typ gå ner och äta en middag utan att pausa i. :P


Nu ska jag läsa lite i min bok "kukbruk" som faktiskt är riktigt bra och rolig :D Och efter det så bara måste jag se några avsnitt av sex and the city, för det var länge sen och jag vart faktiskt riktigt sugen på det.

Ha en bra kväll alla.. Hejs.

Av Linn - 30 mars 2009 17:19

Jag, Linda och Alex har som ett kärlekstema i skolan nu, Linda är kär, jag är väldigt intresserad av en kille. Och Alex även han är intresserad av tjejer..

Så nu handlar det bara om att spana in dem vi är intresserade av i skolan, vi gör inget annat på våra raster. haha. Man kan allt roa sig på olika sätt. =D

Men då började vi prata lite sådär, och vi fick veta från en person att hon varit tillsammans med sin kille i 4 år snart, utan att någonsin varit kär i honom. Men att hon älskar honom. Då blev jag väldigt chokad, man kan väl inte vara tillsammans med någon utan den underbara kärleks känslan? Okej att man kanske inte är förälska hela tiden utan att det kanske övergår till att man älskar någon sen, men att aldrig ha varit kär i personen. Jag förstår det inte. Hur kan man tillbringa alla dagar tillsammans med den personen och förlova sig och bo tillsammans med personen i fråga utan att någonsin vara kär?

Man kanske inte ska vara kär, man kanske ska älska?

Men ska man inte både vara kär och älska personen då?

Jag menar jag älskar Sofia och hela min familj men jag är inte kär i dem. Med dem kan jag tillbringa hur många timma som helst med, men med en kille som man förlovar sig med krävs det väl mer än det? Då krävs det väl ändå kärlek med?


Nej nu ska jag fundera vidare i detta, och prata mer med denna personen i morgon i skolan. Jag vill inte lämna ut hennes namn ifall att hon inte vill det, då blir jag nog inte så populär. Men men, nu är det nog dags för mig att kissa och göra mig iordning inför folkbladet. :P

Hejs.

Av Linn - 30 mars 2009 15:07

Igår så skrev jag att jag skulle börja med den här te-dieten, och jag har faktiskt inte ätit någonting på hela dagen har bara druckigt vatten och te, och serigöst jag har aldrig mått så här dåligt i hela mitt liv.

Jag är inte speciellt hungrig men jag är jävligt yr i huvet och typ mår illa. Så nej jag tänker inte fortsätta med detta. Jag ska gå ner och ta ett ägg nu snart så kanske jag mår lite bättre sen förhoppningsvis.

Jag ska inte hålla på med några dieter jag ska gå ner i vikt på vanligt, normalt sätt.

Lära mig att äta rätt, det låter mer som min grej det.

Jag har dock inte hunnigt att träna idag, eftersom jag försov mig i morse och nu måste jag göra mig iordning inför min första jobb gång på folkbladet, så jag antar att träningen får vänta ett tag till. I morgon ska jag nog hinna med att träna. Det borde jag göra ivilket fall.

Men men nu väntar mitt ägg där nere så det är väl dags för mig att gå ner och äta det.


Ikväll ska jag mysa med filmen en schopaholics bekänelse, hoppas att den är så bra som jag förväntar mig! =D Myspys.

Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards