Alla inlägg den 5 mars 2009

Av Linn - 5 mars 2009 21:23

Jag har precis sett på filmen Bolt, så himla bra film.
Visst den är överdrivet overklig, men man får skratta och man får gråta!

Den var riktigt bra, sist jag grät så här mycket till en film var nog när jag såg lejonkungen (utan att spola förbi allt det sorgliga)

Okej jag kanske gråter lite mer, eller ganska mycket mer i lejonkungen men den här filmen var nära att komma lika alltså. Tänk er air budd fast nu med mer action. Så bra!


Nej nu måste jag samla mig lite efter filmens drama, annars kommer jag aldrig att sluta gråta eller att kunna sova. =D Hur bra som helst alltså jag är impad! =D


Nej nu ska jag gå och lägga mig tänkte jag, vart ju inte så många timmars sömn inatt, hoppas på fler denna natten.

Hejs. 

Av Linn - 5 mars 2009 14:11

Våran katt har alvarliga fel, från klockan 3 inatt tills vi vaknade har han stått och skrikigt. Jätte lätt att sova då menar jag! Han kanske har damp?

Vi sju gick iaf upp efter att ha legat och lyssnat på honom hur länge som helst, klädde på mig lite fort väckte mamma, åt frukost och allt det där. Sen när jag väl är i skolan för att gå mina 3 timmar, tror ni inte att våran musik lärare inte är där då eller? Så onödigt då kunde jag ha fått vara hemma och sova. Så jag och Linda satte oss i caffan och väntade på bättre tider sen hade vi bild och sen tillslut blev klockan 11, jag och Linda gick ut och rökte sen kom Patte, Nattis och Jekka så då började vi spela kortspelet banka bäver. Så jag var hemma vid ett idag. Helt sjukt jag stanna i skolan fri villigt. :S Mina händer är helt såriga efter stiden med kortspelet :P Haha.

Men det är väl smällar man får ta. =D 


Nu har jag precis tagit mig ett snabb bad, kände att jag var tvungen att duscha så då tänkte jag bada istället, men som vanligt tröttnade jag på att ligga stilla där i vattnet efter 5 minuter så då gick jag äntligen upp.

Och snart ska jag och mamma iväg till Viberga och handla, jag ska bland annat handla inför Lördag. Annars ska vi handla lät så att Musse kan gå ut utan att dö förhoppningsvis. Mer vet jag inte riktigt ännu.


Nej men det är väl bäst man hoppar i kläderna och blir helt klart, för nu kommer mamma hem från sin runda med Minus vilket innebär att vi ska åka nu. Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards