Alla inlägg den 26 mars 2009

Av Linn - 26 mars 2009 22:30

Alla som inte har någon just nu för tillfället pojk/flickvän med andra ord alltså, ni kan väl bara för en minut eller två känna ett stort behov av att ha någon, bara en liten stund sådär. Någon att prata med, någon att mysa med osv. Jag tycker att det borde finnas killar att hyra, så kunde man ha en när man själv vill lixom ;D Jätte smart ide faktiskt. Kanske borde starta den branchen, några killar eller flickor som vill vara med och bli uthyrda? =D

Nej men tillbaka till ämnet, det är ju så skönt att vara kär. Och kännslan är ju typ 100 gånger bättre när kärleken är besvarad från den andra personen.

Men just nu känner jag såhär nu när jag låg och tänkte på att just nu skulle det vara ganska trevligt att ha någon, men HALLÅ? så tittade jag ner på mig själv och såg mig själv för den jag verkligen är, en klump! haha.

Därför så tycker jag ännu mer att jag borde sattsa på den här hyra pojk/flickväns grejen, så kan ju ALLA få ha någon ibland sådär! Kanske vore något?  Jag kanske skulle bli miljonär !! Nice i så fall!! :D

Av Linn - 26 mars 2009 20:38

Nu har jag precis kommigt hem från Norrköping.

Jag har handlat lite med, köpte boken kukbruk!! Äntligen ska jag få börja läsa den! =D

Sen köpte jag tobak och sådär, jag ska tjäna pengar nämnligen, så därför är det dags för mig att börja rulla mina cigg. =D hehe.


Kenny Starfighter filmen var faktiskt riktigt bra !! Dock inte riktigt lika bra som serien, men den var helt klart bra! Jag är lycklig! Se den :D :D


Av Linn - 26 mars 2009 11:51

Min kära syster var antagligen inte hemma, jag fick inget svar iaf när jag ringde. Men nu har jag iaf hunnit med alla mina måsten som var disken och gå ut och gå med hunden.

Idag mår jag faktiskt riktigt bra, lite så där sprallig i hela kroppen, det kanske är för att vi ska åka in till Norrköping och titta på Kenny Starfighter eller så beror det kanske på något helt annat. Jag har inte gjort annat än att druckigt vatten idag, jag tror jag är beroende? =D haha.


Jag satt ganska nydligen och läste alla mina bloggar som jag läser dagligen. Jag vet inte ens om jag tycker någon av dem är speciellt bra, men mitt när jag satt och läste en tjejs blogg så hittade jag en annan blogg såklart, och det är dennisM och det är en 18 årig kille som skriver den bloggen och honom vet jag verkligen att jag inte tycker om.. Kolla in detta inlägget tex.. Kissie du måste banta, då började jag förstå att denna kille inte var som han ska =D Haha.

Men men han är Göteborgs störrsta bloggare, ville bara tala om det så ingen går och tror att jag tycker om honom.. verkligen inte säger jag bara då!!


Jaja nu ska jag göra mig iordning för det är någonting jag inte har hunnit göra idag, inte för jag vet vad jag ska ha på mig, känns inte riktigt som jag har några kläder men men det löser sig alltid =D Hejs.





 

Av Linn - 26 mars 2009 10:18

Ja nu är jag vaken, och ska snart göra mig iordning, sen funderar jag på om jag ska ringa min syster innan jag börjar med disken, jag tror nog att jag gör det. Var ett tag sen hon och jag pratade nu.

Sen ska jag gå ut och gå med minus för pappa hinner inte det idag.
Sen ska vi in till Norrköping och gå på bio och sådär =D

Det ska bli riktigt roligt faktiskt.  =D =D


Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards