Alla inlägg den 3 april 2009

Av Linn - 3 april 2009 17:17

Jag satt nyss i ca 25 minuter med att pynta lite påskris med fjädrar och påskägg i, och jag vill varna alla för att göra det när man har katt!

Jag tror jag har fått pyta om det där riset ca 3-4 ggr sen jag satte upp det första gången och nu ger jag upp. Det är mamma som vill ha riset så nu får hon fan fixa det om han välter vasen en gång till.


Idag i skolan var det ju sista chansen  att se dem innan lovet, och tro det eller ej men vi såg dem, jag är glad :D:D

Annars har det väl inte hänt så mycket roligt förutom att det var musikdag i aulan från 1-3, många som sjöng mycket bra och några som sjöng destå sämre men det var väldigt roligt att titta på.

Linda började gråta av skratt en gång, men så kul var det faktiskt inte, men nästan!!


Nej nu funderar jag på om jag skulle lägga mig och titta på någon film eller nått, men jag vet inte. Har inte så jätte stor lust med det. Jag skulle bara vilja sitta ute i solen och mysa men det är för mycket folk ute, och sen har jag ingen lust att sitta där helt alone :D haha.


Nått ska jag iaf ta och hitta på nu, kanske ska göra iordning riset ännu en gång? Jag hörde nyss vasen som gick i bordet!! Haha. Hoppas mamma inser att det inte är någon ide att ha det uppe snart! =D


Hejs.

Av Linn - 3 april 2009 08:28

Åhh jag älskar verkligen den här årstiden. När man vaknar på morgonen så kvittrar fågrlarna utanför fönstret och man nästan bara längtar tills man får ta på sig sina hörlurar och promenera ner till skolan, man fryser inte, man har bra musik och igenom hörlurarna hörs fågelkvittret.

Nej det finns nog ingen bättre kännsla än när man sitter ute på en bänk och man är bland människor som verkligen kan det där med att få upp humöret på än, och sen känna solen smeka ens kropp! Åh jag älskar det verkliegn.

Igår sa dem på vädret att det kunde bli mellan 15-20 grader nästa vecka, gissa vem som nästan hoppade upp i luften och skrek? Jo jag.

Sommaren är verkligen på väg, och med snabba steg med.

Jag är bara allmänt lycklig när det är så här bra och fint vänder, det känns som att ingenting kan ta mig ner från mina rosa moln som jag svävar på. Inte ens om världens snyggaste kille som trampa på mig, inte ens om jag vet inte vad. Jag är bara så lycklig.


Nej nu ska jag sluta skriva och göra mig iordning inför denna perfekta dag.

Jag har en lektion i skolan då ska jag och Linda redovisa, sen är det musikdag, och då är det bara att sitta och lyssna och det klarar till och med jag av, fast jag kommer längta tills jag får gå ut till solen.

Sen efter det så ska jag följa med mamma och handla mat, och förhoppningsvis kanske hon går med på min lilla plan som jag har gjort upp helt by my self. =D Sen ska jag hem och vänta på att min kära familj kommer hit och då menar jag även sofia såklart. !! =D

Så ser min dag ut, jag och sofia kanke ska gå på en proenad ikväller, myspys.


Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards