Alla inlägg den 17 april 2009

Av Linn - 17 april 2009 15:20

Skön skoldag faktiskt. Idrotten var jag inte med på, men jag var ändå där och kollade på, bara för jag är så cool. Sen så hade vi fsf men Marie Hägg var ledig så vi hade ingen lärare, men jag och Alex kämpade på ett tag sen gick vi hem.. Skönt!! Så det var inte specielt jobbigt att gå till skolan idag så jag tänker inte direkt klaga på skolis idagens.

Idag är jag sugen på någonting med riktigt mycket socker, I DIE !! Men nej det blir inget, jag får la ta mig ett äpple istället, som om det någonsin kan hjälpa? :O

Det värsta jag vet är när man säger till någon vuxen.

"Åh, jag är godissugen" så får man till svar "Ta en frukt" och sen när fan hjälper frukt mot godis sug, det är bull shit!!


Nej nu ska jag åka iväg och handla med min mamma, hon ska handla mat och jag ska vara social under tiden. Jag kommer att gå och kolla på allt godis som finns där vid hyllorna. bara kolla inte köpa! ? =D

Nej som sagt, nu ska jag åka och handla.
Ha det bra. Hejs.

Av Linn - 17 april 2009 10:12

Nu har jag precis vaknat och jag är dunder trött. Men jag började min morgon med en god smoothie som man får lite energi av.

Man har en apelsin och 2 kiwis i den, och lite citron, sen mixar man bara om det och dricker. Faktiskt gott och nyttigt. =D Jätte bra start på morgonen faktiskt.

Ska ner och möta Alex vid kvart över 11, han ska få komma hem till mig och äta och spela kort. Det är synd om honom om han måste sitta i skolan tills halv 1 helt ensam.  Eftersom jag börjar vid halv ett, jätte skönt faktiskt. Då har jag bara idrott och sen fsf. Inte speciellt roliga ämnen men det duger.

Sen ska jag hem till Sofia, jag ska sova hos henne hela denna helg. Vi ska laga mat (nyttigt såklart) och mysa, det är vad som står på listan just nu. Sen ska vi även åka och hälsa på hennes mamma med, trevligt trevligt.


Nej nu ska jag ge våran jätte jobbiga katt lite mat, han skriker så det är väl troligen det han vill ha. Eller vill han bara ha uppmärksamhet :P Sen ska jag klä på och och sådär innen jag ska möta Alex, kanske inte är så jätte populärt att kliva ut bland människor i mitt nattlinne som det står "I love my bed" på. hehe. Så nu ska jag la sätta lite fart. Hoppas att alla får en bra helg i vilket fall. Hejs.



Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards