Alla inlägg den 9 april 2009

Av Linn - 9 april 2009 23:05

Idag har jag varit och handlat med min lille pappa, och sen var jag hos sofia ett tag och fick smaka på hennes mat muffins, dem var väl inte det godaste jag ätit, men dem var helt klart inte äckliga heller. Så dem funkar faktiskt!

Sen knallade vi hem till min mamma så jag sofia max mamma och Roger åt lite god mat, och efter det fick vi leta reda på våra små påskägg, sen var det efterrätt, och sendan efter det så började vi spela kort klockan var väl runt halv 8 någon gång, och vi spelade ett spel som vi alltid spelade med mormor och morfar, och sen spelade vi banka bäver (som mamma och Roger sög på, så det slutade vi med ganska snabbt) Sen spelade vi även Tecknet, jag och Sofia van en gång och mamma och Roger en gång. Så det vart väl jämt upp kan man säga. Trevlig kväll har det iaf varit i vilket fall.


I morgon blir det påskbord hemma hos pappa med Sofia max och Göran och självklart jag och pappa med=) Men det förstod nog alla!

Det ska bli mycket trevligt. Så i morgon när man vaknar ska man gå på ännu en påskäggs runda. =D Jag gillar påskäggs rundor.

(Inte för jag någonsin hittar dem utan en massa ledtrådar och sånt, men det är skoj ändå)


Nej nu ska jag lägga mig och titta på sex and the city en stund i väntan på att jag ska bli trött någon gång. Jag sov nog lite för länge idag skulle jag tro. Ganska skönt, men det är jobbigt så här på kvällen, då kan man aldrig somna. :/


Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards