Alla inlägg den 15 april 2009

Av Linn - 15 april 2009 13:45

Idag har jag tagit ett stort kliv in i den vuxna världen typ. Jag har nämnligen varit och bokat upp mig på nio stycken körlektioner. Lika bra att ta många när man ändå är där och bokar. Det var inte många tider dem hade inte :O Så jag tog dem jag fick tag på, det var visserligen väldigt dåliga tider men det får jag klara av ändå faktiskt. Skolan får vänta för nu är mitt körkort på G! Jag hoppas verkligen att jag kan nå mitt mål med midsommar, men det tvivlar jag faktiskt lite på. Men jag kommer att ha det innan skolan börjar iaf, och det tycker jag är bra ändå! Jag måste bara börja ta tag i teorin mer med, men idag orkar jag verkligen ingenting, blir att gå och lägga sig riktigt tidigt ikväll, så man orkar gå upp till skolan i morgon, plus övningsköra med! Så i morgon ska jag ha min första körlektion kl.10.30 på axelheds. Jag är inte lite nervös heller :O Ursch, hoppas verkligen att det går bra, vill ju inte direkt ta dö på min körlärare eller någon annan söt människa som är ute och promenerar på morgonkvisten. Nejvars, det kommer att gå bra. Det skulle vara lite pinsamt om det gick riktigt dåligt faktiskt, eftersom det gått så bra alla andra gånger jag kört med pappa, nej vad nervös jag är.  


Min mamma har tydligen gått och blivigt magsjuk inatt, så jag ska hem till henne ikväll och ta hand om henne. Synd om henne faktiskt!

Och nu när jag är så himla nyttig och duktig så kommer jag minsan inte bli sjuk, det har jag bestämt mig för.

Jag ska dock inte jobba ikväll som jag ientligen skulle ha gjort, för min huvudvärk blir bara värre och värre.

Hade ont i huvudet redan i morse men då tänkte jag att det går la över, men det har det inte gjort ännu men det finns inte så mycket att göra åt saken. Plus att då kan jag gå hem och ta hand om min mamma med.


Snart kommer pappa hem med alla ingridienser som jag behöver till Sofias kycklinggryta som hon gjorde till oss igår. Jag är hungrig så jag skulle kunna döda någon. Direkt när han kommer hem ska jag börja laga mat, jag längtar nästan.


Nej, nu ska jag gå ner och börja med salladen så jag är lite förberedd när pappa kommer hem. Ha det bra alla människor! Hejs.  

Av Linn - 15 april 2009 09:28

Ursch, varför kan jag bara inte vakna när min klocka ringer? Nej jag försov mig även idag. Tragiskt men sant. Hatar verkligen att försova mig. Men även i dag han jag i tid till skolan iaf, jag han bara inte träna som jag var så taggad för igår när jag gick och la mig. jag är arg på mig själv nu..


Men men man får ta nya tag, får väl träna i morgon efter skolan om jag hinner vill säga. =D Men jag har fortfarande inte gett upp min nyttighet. Jag är dunder nyttig och jag trivs med det! Är inte ens sugen!! =D Coolt va?

Jag är faktiskt stolt över mig själv.


Just nu sitter jag inne hos Bodil för att Linda har matte här just nu. Jag har ingenting att göra här eftersom jag är klar med min matte, men jag sitter här ändå för annars måste jag sitta där ute själv en timma och titta in i väggen och det har jag ingen lust med. Så jag sitter här istället och skriver snart ska jag spela bollarna för det är faktiskt riktigt kul.


Men men hoppas att alla får en bra dag, själv ska jag vara i skolan sen ska jag hem och laga mat innan jag ska iväg till jobbet, har ingen lust att jobba idag, men man får la le och se glad ut och gå dit ändå eller? Ursch.


Jaja hejs.  

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards