Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Linn - 4 maj 2009 21:30

Jag och Alex var dem ända ifrån våran grupp som gick och intervjuade idag på dagiset. Vi skulle ha varit fyra stycken men Linda var sjuk, Marcus kom som vanligt inte till intervjuen men han var i skolan iaf. Sånt blir jag irriterad på. Men men, jag och  Alex var jätte duktiga och kämpade på. Och det tog väldigt lång tid men jag tror faktiskt att det vart ritkigt bra gjort. Så jag antar att han och jag ska arbeta vidare på det i morgon. om vi ens har den lektionen i morgon. Men det antar jag la att vi har!!

I övrigt ska jag väl inte göra så mycket mer i morgon än att gå till jobbet med såklart. Ändrade mina tider så att jag jobbar i morgon med istället för på Onsdag. För på Onsdag ska jag åka hem till min pappa och mysa! =D Längtar lite faktiskt.


På jobbet gick det faktiskt ganska bra. Jag sålde hela sex stycken tidningar idag. Jag är faktiskt lite stolt!

Vi sålde över 40 stycken sammanlagt idag allihoppa alltså, med andra ord bjuder personalen på pizza eftersom det gick så bra. Sofia sålde hela åtta stycken!

Duktiga tjejer är vi, kan jag lova.


Sofias söta och sommriga rockabilly-kläning ligger ute på tradera.com. (Tryck på länken för att komma in på sidan!) Jag tycker verkligen att alla snälla och söta människor ska gå in och ta sig en titt på denna underbart fina kläning. Man kan ha den när som helst och den är verkligen jätte gullig. 

Inte ens dyrt för den kläningen ! =D Så gå in och bli förälskade ni med, det kanske är en kläning som ni vill ha. Vem vet? =D

Hon kan inte ha den så därför säljer hon den vidare till någon som vill och har användning för den!  =D Hon har aldrig använt den så den är i toppen skik dessutom! =D

Så just nu sitter jag här och försöker hjälpa henne att få sin vackra kläning såld! =D Så gå in och ta er en titt, det kan vara värt det! =D



Nej nu ska jag väl gå och lägga mig i min sköna säng, och bara ligga där och ta det lungt tills jag somnar. =D Det ska bli riktigt skönt! I morgon måste jag dessutom gå upp jätte tidigt så jag hinner duscha med innan jag ska knalla vidare till skolan. Man måste ju vara ren ibland med! =D

Jaja, hoppas att alla får en bra och trevlig kväll. Hejs.

Av Linn - 4 maj 2009 08:42

Jag har en känsla i magen som jag hatar att ha. Och det är när man tror att man har gjort någonting riktigt riktigt fel.

När det känns som att man förlorar någon, eller ni vet när det känns som man har sårat någon riktigt ordentligt.

Jag hoppas att min magkänsla säger fel, och att jag kommer att bli på bättre humör senare under dagen.

Just nu är jag ganska nere, jag har ont i magen av många orsaker denna dag. Plus att jag är orolig och även det för ett flertal saker. Men det jag beskrev innan är nog det värsta!

Jag är inte tillräkligt engegerad i "nya livet" och kan på så sätt inte glädja mig åt det. Jag vill vara kvar i det gammla och aldrig släppa taget där i från.

Jag trivs där, men jag vet själv att man måste kunna se  framåt och kunna glädja sig åt saker som kanske inte är lika dana men ändå bra på något sätt. Men jag är inte bra på sånna saker, jag är rädd att om man gör det kanske man förlorar något fint som man en gång hade.

Jag vill inte att någonting ska ändra sig, kan vi inte bara stå kvar precis här eller innan allting började flyga omkring oss och förväntningarna kom till och bara stå här och le, och bara vara oss själva tillsammans allihoppa och le.


Jag är ingen som gillar stora förändringar, dem går snabbt och är plågsamma.

Eller så går dem väldigt långsamt och är plågsamma på det viset.

Nej dem är inget för mig! :O

Jag vill att allting ska vara precis så som det alltid har varit.

Under mina bästa år!  

Av Linn - 4 maj 2009 07:39

Ujujuj, Nu är det Måndag igen. Finns det något värre än att vakna på morgonen och man vet att det är Måndag?!? Ursch fy och blä. Jag gillar inte Måndagar, man vet att man ska behöva vara i skolan en hel vecka, man vet att det är både skola, läxor, jobb framför än. Nej fy. Inget kul!

Plus att idag regnar det! Jag gillar inte regn! Allra helst inte idag :O


I går på förmiddagen var ju jag och Sofia och jobbade lite, men vi slutade lika fort för det  gick verkligen pissdåligt och sen efter ett tag så visade det sig att vi hade SAMMA nummer inlaggda. Så det var väldigt pinsamt att ringa till personerna, plus att det inte är lätt att sälja någon till personer som redan tackat nej en gång , och man ändrar sig ju inte bara på en minut hur som helst.

Jaja, sen knallade vi vidare till perfect och köpte oss en jätte mummsig sallad som vi gick hem till mig och åt dem. Mumms mumms.

Sen efter det tittade vi på John Tucker must die, as bra film kan jag lova !! =D Bästa.


Jaja, nu ska jag snart börja göra iordning mig. Sen ska jag och mamma till apoteket äntligen. Jag känner mig som ett litet barn på julafton så förväntans full är jag. Sen ska vi även ta en tripp in till körskolan och boka av alla mina körlektioner. Sen ska jag vara duktig i skolan i några timmar, om man ska vara exakt så är det till halv 12 jag ska vara duktig sen har jag rast tills klockan 2 då vi ska vara och intervjua på ett dagis idag. Sen efter det! Så ska vi gå hem till Alex, vi ska tydligen äta mat där. Pinsamt. Men vi överlever. =D

Sen ska jag jobba ikväll med, hoppas verkligen att det går bättre idag än vad det gjorde igår!


Men men nu ska jag som sagt göra mig iordning. Ha en Måndag alla människor. Hejs. 

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards