Alla inlägg den 9 maj 2009

Av Linn - 9 maj 2009 23:55

Jag fick ett svar på mitt förra inlägg av min kära moster Lena

"

Som du vet är jag rädd för fåglar men jag älskar att ligga och lyssna på deras underbara serenader i gryningen. Ibland går jag ut och står på altanen och lyssnar.

Så vaknar kajor, skator och måsar och så är det inte vackert längre. De stackarna som inte fick ett vackert läte- så orättvist egentligen. Är de ledsna? Är det därför de är så störiga?

kramar"

 svar:

Jag kan hålla med dig om att fåglar är lite läskiga faktiskt allra helst när dem bajsar nästan på än. Då är dem inte speciellt trevliga. Jo men jag vaknade i morse av våra fåglar som vi har innomhus, inte heller specielt fint ljud dem ger av sig. Ursch, det låter nästan som att dem blir av med huvudet när dem skriker som mest. haha. Jo det är synd om skatorna och dem andra lite "fulare" fåglarna :P Det kan mycket väl vara så att det är därför dem skriker och gapar extremt fult. haha. Detta måste vi nästan forska vidare i :P hehe. kram kram..

PS. hälsa grattis till kjell ännu en gång från mig. Max och pappa hälsar å grattis säger dem här ! =D  


------------------------------------------------------------------------------------------------


Idag tittade jag och Sofia klart på våran andra film vi hyrde igår, inte alls lika bra faktiskt. Blev lite besviken, men kanske var det så för att vi hade sett den andra dunder bra filmen igår?

Sen efter att vi hade ätit gick vi hem till mamma och spelade monopol med henne och Roger. Jag förlorade tyvärr. Lite synd om mig faktiskt. Det tyckte jag var riktigt tråkigt. Sofia vann så för henne var det såklart roligare =D hehe.

Sen spelade vi såklart ett annat kort spel som jag aldrig minns vad det heter, men det spelade vi alltid på sommrarna tillsammans med mormor och resten av släkten. Ett riktigt roligt kortspel. Och efter det vart nog jag och Sofia väldigt trötta eller så var vi bara väldigt fnittriga, det är frågan om vilket man ska tro? Jaja, vi töntade oss lite med mamma.

jag - Mamma kan inte vi få steka ett ägg innan vi går hem?

mamma- Neej, (med lite trött och fundersam röst. Ni vet sån röst man har när man inte förstår hur någon kan vilja ha det nu? )

sen gick vi ut och rökte och mamma kom också ut.

Jag- snälla, kan vi inte få steka ett ägg innan vi går?

mamma- nej inte ikväll.

jag och sofia kunde knappt andas så mycket skrattade vi, kunde knappt stå heller för den delen. sen gick vi in och på vägen in så säger mamma.

mamma- varför ville ni steke ett ägg?

jag kunde inte svara för jag skrattade alldeles för mycket. sen stod jag och drack vatten och sofia var på toan, Då kommer mamma in och ställer sig vid mig.

mamma- varför ville ni steka ett ägg? (fundersamt)

HAHAHA !!! Det kanske inte låter så himla roligt men det var verkligen riktigt roligt. Jag tror varken mamma eller Roger heller fattade det roliga i det hela men jag och Sofia hade riktigt roligt åt detta.

Klart vi inte ville ha ett ägg men vi var bara tvugna att driva lite med henne! :D haha.

Ja men iaf, så nu har jag precis kommigt hem från dem, och Sofia är nog hemma hon med nu skulle jag tro. :P

Så nu sitter jag här i mitt rum och funderar på om jag kanske skulle ta och titta lite på sex and the city innan jag går och lägger mig för att sova.

I morgon måste jag gå upp tidigt. Jag gillar inte det. Men jag vill kunna sova i morgon kväll, så det är väl bäst att man är duktig och går upp tidigt iaf :P


I morgon ska jag tjata vidare på pappa om att vi ska till city gross i norrköping, jag MÅSTE köpa säsong 2 av bones. Jag är beroende!! =D

Jaja, hejs... Sov gott, hoppas alla har haft en trevlig kväll. =D

Av Linn - 9 maj 2009 11:21

URSCH för fåglar :O Det var troligen dem jag vaknade av i morse och inte alls pappa och max som jag trodde! Dem skriker oavbrutet, finns det något värre än att vakna när man själv inte vill vakna? :O

Nej fy. Men men nu är jag uppe.

Jag har preis tagit ut  mina jordgubbar ur frysen, så det lär väl ta en liten stund innan dem börjar tina. Jag tänkte vänta lite med att göra min smoothie idag nämnligen! :P

Så kanske jag inte blir mätt fören senare i eftermiddag, inte för jag tror på det där helt och hållet själv då. Men nästan :P


Jag sitter och väntar på att pappa ska komma hem och titta på bones med mig. Men det verkar dröja. Det är nämnligen sån där arbetsdag på gården idag, så han måste hjälpa till att klippa buskar och skit, för att få det fint. Fast ärligt talat så ser man nästan ingen skillnad när det gått en dag :P hehe.


Idag ska jag leka med Sofia eller jag anatar att det blir ikväll men iaf. Då ska vi ta och titta på den andra filmen som vi hyrde. Hoppas att den är lika bra som den vi såg igår :O  För den var ruggigt bra! :D

Ja annars vet jag inte mer vad vi ska göra idag...

Jag funderar på att ringa till mamma och säga att hon ska ringa till mig om dem ska göra något kul idag, men jag vet inte om jag har så stor lust med det i vilket fall faktiskt. Jaja vi får väl se.

Bones och träna är vad som står framför mig här näst iaf!


Jaja hejs. ha en bra dag.


Av Linn - 9 maj 2009 10:42

Max och hans kompis klarade faktiskt av att tysta ner sig lite, efter jag hade sagt åt dem ännu en gång. Tyvärr har jag vaknat nu jag som hade velat sova dunder länge. Men det blev inget av med det.

Så nu ska jag väl gå ner och ta och göra lite smothie och kanske lägga mig på soffan.

Jag ska träna idag tänkte jag. Jobbigt, inget som lockar idag inte. Jag känner mig helt död.

Fast träningen tar vi senare annars kommer jag väl att dö av ansträngning denna morgon.

Jaja. Nu ska jag gå ner och röka och göra iordning min frukost iaf.

Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards