Alla inlägg under februari 2008

Av Linn - 12 februari 2008 18:36

Min lillebror max 

Igår innan jag skulle sova låg jag som vanligt och läste lite i min bok innan sen när jag släckte lampan för att sova så kände jag min brors armar kring mig som kramade om mig. Fast han inte viste om det själv eftersom han sov så kände jag en enorm trygghet och en varm känsla av att jag verkligen älskade min lille söta bror. Han är ju för underbar den dära söta saken. Sen idag fick jag ett sms idag av honom där han skrev "Linn jag tycker om dig" Då kände jag mig verkligen glad =)


min stora syster Josefine 

Min syster är den bästa systern man kan ha. Fast vi inte träffas så ofta och inte pratar så mkt så vet jag att jag alltid kan ringa henne vad som än händer och sker , och jag kan prata med henne om allt och det är en väldigt skön känsla. Min syster är den bästa man kan ha. Jag älskar henne hon är söt =)


Min bästa kompis Sofia 

Min bästa kompis Sofia är underbar man kan inte ha en bättre kompis än vad jag har. Min Sofia Fransson är helt underbar hon är ochså en person som man kan prata med om allting och jag vet att hon kanske inte alltid förstår vad jag säger men jag vet iaf att hon försöker hon vill verkligen förstå mig och det är det som betyder någonting för mig att jag vet att hon lyssnar iaf. jag älskar henne väldigt mkt=)


 Min underbara pojkvän

Jens min underbara pojke honom älskar jag verkligen mycket ochså. Han är en fin människa som är lätt att prata med även om man kanske inte pratar om allt men man pratar ändå om mycket med honom. Jag har haft en enorm tur som fått honom. och jag är verkligen glad över det =)


 Min fina mamma

Mamma hon är verkligen snäll hon försöker verkligen få mig att trivas här och det är klart att jag trivs eftersom det är hos min mamma vem trivs inte med sin mamma ? Men det är ju verkligen inte samma sak. Men jag älskar henne och jag vet att hon verkligen försöker.


 Min fina pappa

Pappa en väldigt söt pappa som ochså verkligen försöker att ta itu med allt och verkligen försöker få mig att förstå att han älskar mig väldigt mycket men det vet jag ju redan men han tror nog att jag inte tror det. Men det vet jag och jag hoppas att han vet att jag älskar honom med.


 Min fina extra pappa

Göran en person som har blivigt lite som en extra pappa för mig , en person som hjälper mig med skolan och vill att det ska gå bra för mig i livet. Och det är underbart snällt eftersom jag har det väldigt svårt för mig att förstå vissa saker. Tack göran , jag älskar dig med extra pappan.


Bästa mormor & morfar

Jag har världens bästa morfar han är elak fast på ett roligt sätt lätt att skämta med och en underbar person. Jag har världens bästa mormor trotts hennes enorma sjukdom så är hon väldigt rolig vissa dagar. Och hon har ju inte alltid varit sjuk och jag har sett både hennes sjuka & friska sidor.

Dom två personerna betyder mycket för mig. Jag älskar er



Sen finns det väldigt många fler underbara människor som jag känner och lärt känna och sådär , men det här är dom som står mig närmast och som jag aldrig någonsin kommer att sluta älska, och jag hoppas att det samma gäller dom. Det här är så fina människor och jag älskar dom allihop väldigt mkt.


Av Linn - 12 februari 2008 08:32

En jobbig dag igår jag sa till mig själv att idag ska jag lägga mig väldigt tidigt ,

Jag skulle bara se andra avenyn & city akuten men då var det ju så att mamma och jag började titta på löshår och sånna saker efter tv:programen inte för jag hitta något billigt löshår för allt sånt dära ska ju vara så jävla pss dyrt , typ 250 kr för 20 slingor och man behöver till 100-200 slingor om det ska bli bra och i hela håret.  så det skulle bli jätte dyrt för mig plus att man vill ju sätta dit det hos en frisör för då vet man iaf att det blir bra ,


Sen la jag mig och läste min bok den nakna sanningen av Linda Rosing.

En väldigt bra bok , det trodde jag aldrig om hennes bok faktiskt men jag var ändå tvungen att läsa den så nu har jag den och jag läser den och den är faktiskt väldigt bra.

värld att läsa faktiskt !


någon som har ett tips på en självbiografisk bok ?

Måste köpa nått nytt så jag har att läsa =) 


Men iaf saken är den att det vart ändå sent jag somna fast jag skulle lagt mig tidigt.

men men sånt är livet och jag är väldigt trött idag.

Men idag har jag en massa saker att göra , PLUGGA ! och det kommer säkert ta mig mer än hela dagen . ! =/

Av Linn - 11 februari 2008 14:47

jag är så trött på mobiler. Jag gillar verkligen min mobil , det är min käraste ägodel. Kan knappt gå på toa utan den.

Men iaf

Igår funkade den hur bra som helst. Men nu serru nu funkar det inte ens att gå in på menyn så jag är ganska arg! Jag måste med andra ord lämna in den för lagning , vilket kommer vara skit dyrt.

Eller köpa en ny telefon vilket å är skit dyrt.

så nu vet jag inte ritkigt hur jag ska göra med detta problem , troligt att jag har råd lixom inte ett öre kvar på studie bidraget.

Och man vill ju inte lägga ut hela nästa på en ny mobil heller ,

Jag vet inte hur jag ska göra !


Någon som vill skänka mig en 1000 lapp ? (A) känner mig fattig ! hehe ^^

Man får om man vill =) haha

Av Linn - 11 februari 2008 14:16

Herregud HERREGUD!!! det är nog det ända jag kan säga om detta.


att ljuga om att man har haft sex med en 28 åring och att han har flickvän som ligger på soffan och sover medans hon har sex med honom.

Eller vist jag är inte säker på att det är en lögn , men jag kan inte rå för det men jag tror inte på det.


Och om det nu är så att dom hade sex så tycker jag att det är helt sjukt! För inte fan gör man så ? 28 år har flickvän och som desutom sover på soffan undertiden han har sex med en 17 åring.


Och om det nu är en lögn tycker jag att det är helt sjukt att ljuga om en sån sak , varför ljuga om det ? Sex är väl inte nått att skryta om ?!?! Vist okej man kan väl prata om det med sina närmaste vänner om man nu vill det , men man går väl inte och berättar det för allt och alla eller ?


Men vist det kan vara så att det har hänt och sådär , men jag tycker ändå att det är helt fel i så fall för han är så pass mkt äldre och borde ha mkt mer vett i huvet än att göra så!




Av Linn - 10 februari 2008 23:50

Jag äter p-piller för att slippa ha mkt mens och för att kunna skydda mig mot barn..


Men det är bara det att jag är inte så noga med dom dära jävla pillrena man glömmer lixom ibland och tar dom istället morgonen därpå. eller ibland på eftermiddagen när man kommer hem från skolan vid 3-4.


Och nu har jag kommigt till det dära stadiet där man ska börja oroa sig för om man är gravid eller inte. Jag är livrädd.  Tänk om jag är det, det innebär att jag MÅSTE göra abort, och jag är ganska mkt imot aborter. Eller jag tycker inte att det är fel om någon annan gör det men själv skulle jag nog aldrig kunna genomföra en abort, jag som älskar barn mer än nått annat.


Så nu har jag iaf pratat om det med mamman min , och hon säger att jag inte ska oroa mig så mkt men att vi ändå ska göra ett test och se om jag är med barn om några veckor.  Håll tummarna för att jag inte är med barn , jag skulle aldrig klara av ett sånt ansvar och en så stor grej.


jag sitter här och är jätte nervös & tänker på den här lilla saken som ientligen är jätte stor, men jag behöver ientligen säkert inte ens oroa mig men jag är ändå orolig man kan faktiskt aldrig vara helt säker.

Av Linn - 10 februari 2008 19:22

Det sägs att borta är bra men hemma är bäst. SKIT SNACK ! hemma är inte bäst. Att vara med Jens är bäst. Och nu saknar jag honom redan och önskar jag hade missat min buss som jag faktiskt var väldigt nära på att göra, synd att jag han med den faktiskt, Hade mkt hellre varit hemma med jens <3


Nu sitter jag hemma och väntar på att andra avenyn ska börja iaf, och sen har jag och mamma hyrt film , så jag mamma och sofia ska se på film sen =)


Av Linn - 10 februari 2008 14:30

varje litet leende varje liten kram varje liten kyss varje liten beröring får mig ur balans.

Jag älskar min Jens och så är det med det och det är nog så det ska vara och kommer att vara.

Nu är det sönda och det inebär att jag ska åka hem idag , Inte den roligaste känslan men ändå.


Puss & hej

Av Linn - 8 februari 2008 23:16

Jag är hemma hos lille Jens nu , jag stjäl hans dator en liten trudilut.

och ni som läser ska bara veta att Linn troligen kommer vara död när hon kommer hem !! VÄRMESLAG eller KÖLDSKADOR !!!

Men det är sånt som inte gör något man offrar sig för den bästa.

Jag förstår verkligen varför jag tycker så väldigt mkt om denna kille.

Han skiner ju som en sol , han pussas som en gud ,




De va allt för idag, för nu kommer han hära , bäst man slutar då ;)


Ha en bra helg och sådära för det ska iaf jag ha =). Puss & hej

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards