Alla inlägg under februari 2008

Av Linn - 5 februari 2008 14:55

Evighet

Ujujuj det känns som det var år och dar sen jag skrev sist men saken är den att jag skrev senast i måndags.





 Känn pulsen slå

Men jag är för upptagen med min älskade bok som jag äntligen fick igår. Berny Pålssons bok "känn pulsen slå" Henns böcker berör en verkligen. Hennes bok får mig att gråta vid vissa tillfällen som kappitlet "till minne av Caspian" Det avsnittet är det jag gråtit och lidit med henne mest i än så länge. Det kommer säkert värre saker.




 

Den nakna sanningen

Jag har även fått hem min andra bok jag beställde Linda Rosing "Den nakna sanningen" Tror faktiskt att den är ganska bra , jag har aldrig gillat Linda men det är ju mkt saker hon har gått igenom faktiskt. Så den boken ska bli intressant att läsa.



 

 Telefon

Om någon av någon anledning så kan ni få reda på att jag pratade med Jens i 6 timmar igår. Och jag vet inte när jag skratta åt en sån sak som "Jag vill ha en Mosse med moset brevid" förut. Men kul tyckte jag att det var så jag skratta och var glad



 

Andra avenyn & city akuten

ujujuj bra program det dära , höll på att få panik när jag såg att rocksanna ramla igår , :O Jag tror hon fick missfall och får hon det så dör jag i mina tårar , det skulle va mega sorgligt faktiskt.

Och city akuten va jävligt bra igår :O Jag förstår inte vad alla håller på med , Alkoholist IGEN !! VA?VA?VA? sköt dig kvinna !!

Jag vill kunna fortsätta titta på dom programen utan att behöva dö i en hjärt attak :O



Sämlle dagen

Och ja jag har inte en aning om hur denna bakelse stavar sitt namn , eller vad man ska kalla det men jag vet att dom är väldigt goda. Och det allra bästa är att idag ska jag få sämlla men vart lite besviken att man inte fick någon i skolan. Det är ju faktiskt sämlledagen klart dom ska servera dom i skolan då eller ?



Melodifestivalen.

21.30 på Fredag ska det vara nöjesnytt bla bla bla melodifestivalen menar dom att melodifestivalen är på fredag eller menar dom att det bara är en liten "för fest" haha ^^ Ganska viktigt för mig att få veta det faktiskt. Jag längtar iaf tills melodifestivalen börjar för jag gillar det *Stolt* (programet är på 2:an ifall att någon vill se det men itne visste det) :)



 

Nej nu ska jag lägga mig på soffan med min sämlla och min bok och njuta ett tag sen ska jag troligen leka med sofia om jag har piggnat till men det har jag säkert gjort. Brukar göra det efter lite bok =)  

Av Linn - 4 februari 2008 10:33

Så mkt problem som jag har haft med mina tänder under mina år det är helt otroligt, var glada att ni troligen inte hafft det !


När jag hade min tandstälning fick jag åka in varanan månad för att laga någonting ibland ännu oftare.


Och nu har jag äntligen tagit bort min tandställning eller a det var ett tag sen men ändå , då tror man att det ska bli bättre inte lika mkt krångel osv. Men man har ju ändå en liten ståltråd i underkäken för att hålla tänderna tillbakadragna. Men vips igår så låtsna den , och det sitter ju lim kvar på tänderna som gör att min tunga blir helt sårig och gör ont. Jätte träligt ,

Så nu ska jag & mamma snart åka in till tandläkaren ändå , träligt att man måste åka ända till norrköping för något som högst tar 15 min att sätta dit med :s


plus att tandläkare är fan läskiga när dóm kommer där med sina stora saker som ska in i munnen , sen när man har hela munnen i proppad med saker så man verkligen inte kan prata så börjar dom. "Vilken linje går du på då?" "vad ska du bli när du blir stor" osv.. då känner man bara "HÅLL KÄFTEN !" jag kan ju inte prata så prata inte med mig, Och dom babblar ju på precis lika mkt om man har musik i öronen , skit störande.



Av Linn - 3 februari 2008 22:56

Jag såg nyss en mkt sjuk film på 3:an som handlade om en häxa , jätte töntig jätte överdriven och jätte rolig , :D


Så jag & Sofia lekte häxor innan hon skulle gå hem , ganska roligt faktiskt!

Av Linn - 3 februari 2008 17:27

Det finns vissa saker som kommer följa med oss livet ut som ex en människas död eller ens föräldrars skilsmässa, förstörda förhållanden , förlorad vänskap osv.


Det är så mkt kännslor som man ska behöva bära med sig livet ut. Men vissa saker går över med tiden som jag kommer ju inte alltid vara arg och ledsen på mina föräldrar för att dom inte längre är tillsammans men jag kommer ju heller aldrig kunna förstå helt och hållet, Men med tiden lär man sig att acceptera deras beslut. Men det värsta är om någon av dom skulle träffa en ny, hur hanterar man det ?


Om någon man känner dör , så är det något som är väldigt väldigt hämskt man blir helt nere men oftast lär man sig att hantera sin sorg och kan så småningom även bli en lycklig människa igen, men det är ju inte direkt så att man slutar tänka på den som är död , dom finns ju alltid kvar även om den personen inte längre finns runt om kring oss, Perssonen kommer ju alltid att finnas i våra hjärtan.


Jag har tänkt på det att det finns så himla mkt känslor och smärta som man måste bära på livet ut, Hur lär man sig att hantera alla känslor, vart tar allt vägen? Jag menar det är ju inte direkt som en dator att man kan kasta alla filer (minnen mm,) som man inte längre vill ha kvar , för att dom tar plats.

Jag har en jävla massa tankar inom mig , som jag varken får årdning på eller kan kasta eller få dom att försvinna en liten stund. Hur gör man ?

Av Linn - 3 februari 2008 10:18

sjuk 

Jag ska börja med att säga att jag nästan är säker på att jag är sjuk !!!!

Ena sekunden är jag varm som fan andra fryser jag och så håller det på fram och tillbax, Jag och Sofia mådde så här hela dagen igår så det ända vi gjorde var att ligga hemma och såg på harry potter typ. Ientligen gilla jag inte Harry potter men igår var dom riktigt bra faktiskt.

                        
       

   

Homosexuella

Igår när jag prata med Jens så berätta han att hans lärare hade sagt att en i hans klass var bög (inte till han som var bög utan dom andra i klassen)

Ursäkta men hur dum i huvet får man vara ? Om vi säger att den här eleven hade berättat det för läraren så tror jag verkligen inte att han ville att detta skulle komma ut utan att han sa det i förtroende. För den här killen som är bög då, Han är ganska mobbad i deras klass. Ny och sådär med , inte lätt att komma in i en klass när det är tredje året och alla lärt känna varandra. Men saken är den att läraren sa det till Jens & hans kill kompisar. Är inte det sjukt eller ?



Sånna saker kanske man vill berätta själv om man vill att det ska komma ut , inte att det ska komma ut av en lärare man har berättat det för. Eller så kanske det till och med är så illa att denna elev inte ens sagt något till läraren utan att läraren säger det han tror eftersom han ser / pratar som sånna.

Fan vad iriterad jag blir på sånt.




Man har rätt till att vara homosexuell om man vill och bli lika mkt omtyckt ändå ett värde på en människa ändras inte beroende på vem man vill vara tillsammans med och vilket kön man föredrar. Själv har jag inga problem med homosexuella jag tycker dom är  väldigt starka som vågar stå för det, för så diskriminerade som homosexuella blir det är helt sjukt för jag tycker dom är som vilka andra förhållanden som helst det är bara 1 sak som skiljer de åt och det är sex, annars är det samma sak det är två människor som älskar varandra och vill vara med varandra, Vad är det för fel med det ?

Man ska kunna älska vem man vill utan att det blir äckligt!

Av Linn - 1 februari 2008 21:29

det finns en litet ställe på bloggarna som man kan söka på något som man vet att jag har skrivigt i min blogg. Och då sökte jag på sofia , Och jag har tydligen skrivigt med henne i väldigt väldigt många blogg inläg , jag fick mig nästan en chok själv :d ahha . Och nu finns det ännu ett :d hahaha.

Av Linn - 1 februari 2008 21:15

1:a februari. 

Nu idag är det den 1 februari det är inte vilken dag som helst utan det är min Jens födelsedag. Och det är även ny månad, ÄNTLIGEN !!!

 nu tycker jag tiden bara ska gå lite fortare så att det blir sommarlov snart , längtar , hoppas att man får ett sommarjobb där man tjänar någolunda bra , och hoppas på en underbar festival =)


Vinter blir snart sommar.

Jag gillar inte vintern det är en tröttsam årstid, den är kall mörk och och lång , och man blir så himla deprimerad under vintern tycker jag. Skönt att det inte är så himla långt kvar nu iaf =) Sen är det dax för sommaren den långa varma sköna sommaren , <3 Åhh längtar man är bara nöjd och glad för det mesta. livet är för underbart under sommaren.


ikväll ska sofia sova hemma hos mig antar att vi ska ligga och titta på film större delar av kvällen , skönt att bara ligga hemma och ta det lungt på en fredag , visserligen gör jag nästan alltid det men det är underbart skönt , allra helst efter en jobbig och lång skolvecka.



Är det någon snäll människa som vill tala om för mig när semledagen är ? (tror jag stava lite fel men ni förstår nog vad jag menar hehe.)

Jag gillar dom dära goda sakerna MUMMS ! hehe.

Av Linn - 1 februari 2008 20:41

Idag har jag varit i Norrköping och handlat , köpte byxer och linnen och en brunkräm och även presenter till Jens. =)

Får se om han blir glad bara men det får man väl hoppas på :P hehe ^^


På vägen hem satt jag och tänkte på förhållanden alla olika sorters förhållanden.


Som mitt förhållande till Sofia , det är ett öppet förhållande till henne kan jag säga precis vad som helst tala om precis hur jag känner mig osv.


Förhållandet jag har med Jens är å ganska öppet men vi känner väl inte varandra till 100 % ännu men jag kan ändå prata med honom om jag behöver. Sen satt jag och tänkte på kärlek.

Denna gång är jag verkligen kär , KÄR KÄR KÄR ! =) Det pirrar till och med till i magen när jag tänker på honom , Och när han skriver dom där 3 små fina orden "Jag älskar dig" så känns det som man ska falla ner på marken för man blir så knäsvag. Och sen vill man bara ligga kvar där på marken och bara le :)



Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards