Alla inlägg under september 2008

Av Linn - 19 september 2008 23:13

Jag vill bara tacka alla snälla människor som tror på mig, Som tror att jag klarar det jag vill klara av och alla ni som läser min blogg.

Det tycker jag är väldigt trevligt att höra, Trodde nämnligen inte att jag hade några läsare kvar. Men det var roligt att höra att det vist fans några kvar. =) Även Ellen som har varit med sen min bloggs första sida (ungefär iaf) är kvar ännu. Och sen Emma som skriver och komenterar =) Jätte kul.


Sen även min sofia och min familj vet jag läser denna blogg, vilket jag tycker är roligt.



I morgon klockan 6 blir det iaf bio, Patrik 1,5. Det ska bli roligt den filmen värkar ju bara helt underbart bra så det ska bli riktigt mysigt att gå på den med Sofia i morgon. och förhoppnignsvis ska jag väl hitta ett par skor som kan falla mig in i smaken. Men vi får väl se, Jag vill ha ett par klackskor (dom har jag lätt att bli förälskad i ) Fast klacken får dock inte vara för lång för jag vill gärna kunna gå i dom också.

Sen ska jag även försöka hitta en brunkräm som passar på min hy. Det börjar närma sig den tiden när sådant behövs.

Så vi ska åka in redan vid ett, men tyvärr så kommer man inte hem förens vid 11 på kvällen, eftersom bussarna till finspång inte går så ofta. Vilket är lite träligt. För då får vi sitta där vid bussen i ca 2 timmar och vänta. Inte så kul, men men det är smällar man får ta.


Min bror har varit på party idag, ett sånt där party som de ordnar för typ 4:an till 6:an. Så han var mer än stolt. Han och hans 2 kill kompisar gjorde sig snygga innan de skulle åka iväg till viggestorp och dansaloss. =)

Så stolta och söta de var när de åkte iväg =) Sen kom han hem gladaren en någonsin =) hehe ^^



Nej nu ska jag ta och lägga mig på soffan med min kära lillebror som är alldeles för söt för att vara sann och kolla på tv tills han ska sova.. =)

Av Linn - 19 september 2008 13:01

Nu har jag haft matte provet. Och ärligt talat så gick det kanon bra :D så jag är ruggigt stolt över mig själv faktiskt. :O

Bosse sa att det garanterat var ett godkänt, så det känns riktigt bra faktiskt.

Jag har rätt till att vara stolt och glad över mig själv.


JAG ÄR LYCKLIG!!

Av Linn - 19 september 2008 09:26

Jag har matte prov idag klockan 11.10 tänk på mig då. ÖNSKA MIG LYCKA TILL.

Jag är jätte nervös, det käns som klarar jag det inte nu gör jag det adlrig.

 så håll alla tummar ni har


Hejs

Av Linn - 18 september 2008 12:42

Jag har verkligen ett dilemma, Jag och Jens har ju som sagt gjort slut då. Vilket ni kanske har förstått. Det var även jag som valde det hela eftersom att jag inte har några känslor kvar.


Men när man väl ska göra slut så finns det ju inget bra sätt att göra det på.

Det är alltid någon som blir ledsen och besviken jag menar jag har ju inga känslor kvar, alltså tar inte jag detta som en lika stor sak som han gör.

Vilket är helt normalt? Jag menar jag är ju inte helt oberörd men jag är ju inte berörd på samma sätt som han är.


Nej detta var inte direkt ett roligt ämne, inte för att jag någonsin skriver omn något roligt ämne men detta var inte ens skönt att skriva om. Vilket det annars brukar vara.

Av Linn - 18 september 2008 12:25

Nu sitter jag i skolan och har precis haft prov i ffs, Jag vet faktiskt inte hur det gick det kändes väl inte allt för bra men det löser sig nog såsmåningom.

I morron är det dags för matte prov. Jag längtar inte !!!


Om 2 timmar slutar jag äntligen, det ska bli ruggigt skönt att komma hem men först ska jag gå och handla åt pappa och sen ska jag hem till min sjukling till pappa som ligger hemma med 39 graders feber. Stackarn.


Men sen efter det ska jag hem och plugga matte hemma hos mamma, Fast vi får väl se om det bli någe pluggande man vet ju aldrig med mig. Det kan ju finnas något annat som frestar där hemma kanske :P

Av Linn - 16 september 2008 18:15

Nu har pappa förhört mig och jag kan troligen allting som kommer på provet, eller iaf allt det som jag har pluggat på inför provet kan jag vilket jag hoppas på är allt. Det skulle ju inte skada om man fick ett bra betyg då skulle jag bli väldigt glad det skulle inte skada min självkänsla heller.


Jag känner mig rätt nervös inför alla dessa prov och läxor som vi har just nu framför oss. Men förhoppningsvis ska det gå bra. I morgon ska jag till Bosse och träna matte med inför matteprovet jag ska ha på fredag, och sen ska jag hem och packa ihop mina saker och åka hem till mamma och fortsätta mitt pluggande där hemma inför provet som är på torsdag. Ja mycket är det faktiskt. Men det käns som att jag verkligen har tagit tag i skolan nu. Fast jag inte har pluggat eller gjort nått vättigt idag nästan, mer än att kolla på film och blivigt förhörd. hehe. 

Men jag får väl passa på att skylla på min extrema huvudvärk. Det finns ju som sagt alltid någonting att skylla allt dåligt på. ;)


Nu funderar jag på om jag ska se någon film eller om jag skulle gå och lägga mig direkt så jag kanske mår bättre i morgon. Fast det blir nog att titta på film, iaf tills mamma ringer och säger god natt sen ska jag nog gå och lägga mig och sova så jag blir piggare tills i morgon. För då har jag en lång och tuff dag framför mig.


Min blogg handlar väldigt mycket om skolan just nu, men det käns verkligen som att hela mitt liv kretsar kring skolan just nu. Vilket kanske är bra? Men det skulle inte göra nått om man han stressa ner lite mellan dagarna. :P


Nej nu ska jag ta och göra något vettigt, som att klä på mig kanske.

Ajuste för duschat har jag gjort med! duktigt va? :D hehe.


ps. jag är lite stolt över mig själv, än sålänge har det nya livet gått riktigt bra. Hoppas på att det blir Patrik 1,5 på lördag med. :D


Hejs.

Av Linn - 16 september 2008 11:22

nu sitter jag i skolan och är helt död. jag vill bara gå hem och lägga mig och sova. Jag vill inget annat än att gå hem och sova. :P

Jag är helt slut i både kropp och själ, jag längtar tills jag kommer hem. Eller nej där ljög jag jag längtar inte alls till att komma hem jag har värdens hög med saker som jag måste plugga på.

Jag har fritidskunskaps prov i morron

ffs prov på torsdag

matte prov på fredag.

Gud vilken kul vecka, Den går bara ut på att plugga. Jag längtar tills fredag eftermiddag när man slipper tänka på skolan i några dagar, det ska bli riktigt skönt faktiskt.


Nej nu ska jag göra lite nytta, hejs.

Av Linn - 16 september 2008 06:55

Jag vet inte vad som hände igår men jag klarade det inte,

min lilla ballong jag har inom min sprängdes och jag började storgråta.

Pappa fick sitta och hålla om mig både länge och väl sen ringde jag mamma med och grät lite inför henne med.

Sen så jag gick jag upp och la mig i pappas säng.

Det var väldigt trångt kan jag lova, dela säng med pappa, lillebror max, Minus (är stor som en chäfer), Molle (liggandes vid fötterna) och sen jag då.

Det var riktig trångt, men vi hade det väldigt mysigt med faktiskt. =)


Nej nu ska jag förbereda mig inför skoldagen.

Ha en bra dag. Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards