Alla inlägg under september 2008

Av Linn - 14 september 2008 11:26

Nu är jag lite stolt över mig själv jag gick och tränade efter mitt inlägg jag skrev här innan. inte för att jag känner mig specielt duktig eller så men jag satte mig iaf på cykeln och cyklade en stund även fast det inte var så specielt länge men jag gjorde det iaf , och det är väl det som är själva huvudsaken ?

Jag känner mig varken snyggare eller duktigare xD haha..

Inte för att man kan känna det efter en stund på en cykel kanske ,

Just nu känner jag mig som ett svettigt troll som håller på att rinna ner i bh:n och inte bara det detta trollet luktar även väldigt illa just nu.

Men innan jag ska ta en dusch så ska jag gå ut och ta den där ciggen som jag har gjort mig förtjänad av.

Men sen finns det inte längre några undanflyckter för att inte duscha , så då är det bara att hoppa in och se glad ut.



Undra vad man ska göra idag jag antar att jag ska leka med sofia , men undra vad vi ska göra , vi ska säkert inte göra något specielt för det gör vi aldrig men ändå.


Ikväll är det ensam mamma söker och sen är det även mördare okänd om jag minns helt rätt. Det är så mycket bra på tv nu för tiden ,

söndagar: Ensam mamma söker , mördare okänd plus att andra avenyn börjar nästa söndag.

måndag: andra avenyn

tisdag:andra avenyn plus att det var någon svensk dekar serie som handlar om fåglar eller nått har jag för mig :D

onsdag

torsdag lipstick

MASSA bra nu ju så jag är ganska lycklig , men det värsta är att det blir lite kaous bland programen får se hur man ska lösa det men det går ju alltid att spela in. plus att man måste ha tid för att plugga någon gång med , men det går alltid att kläma in någonstans.


Nej nu ska jag gå och göra mig iordning så jag kan ringa till sofia och höra hur det blir idag. Hejs. 

Av Linn - 14 september 2008 10:46

Igår åkte jag till Sofia och var där och bakade och grejade sen åkte vi hem till mig och såg på tv och sådär och vi satt även och pluggade inte för att vi pluggade så specielt länge eller mycket men vi satte oss ändå ner och pluggade matte på en lördag kväll, det tycker jag är rärr duktigt faktiskt. =)

Jag är stolt över oss iaf. fast sen kom vi till en massa babbel som vi verkligen inte fatta hur mycket vi än försökte så då struntade vi i att plugga och tittade på extra extra. :P


Jag funderar på om jag skulle gå och duscha nu kanske så man blir lite fräschare eller om man kanske bara ska ta det lungt en stund och duscha om ett tag , ja det är en klurig fråga det där.


Sen har jag även en lurig fråga till , jag funderar på att permanenta mig men frågan är om jag skulle passa i det ?!? Jag vet faktiskt inte hur jag ska göra riktigt men det värsta är att jag har så himla kort hår så det känns inte som att det är någon ide ens.


Nej nu ska jag ta tag i mig själv det är ett måste , jag tänker inte dö som en deprimerad fet kärring. Och vill jag överleva och inte vara varken fet eller deprimerad är det nog fan dax om man sätter fart det är ju typ nu eller aldrig käns det som.


Hejs.

Av Linn - 12 september 2008 21:57

Svar till Ellen

Nej jag uppfattade det inte som att du menade det heller , jag mins inte riktigt vad jag skrev och orkar inte kolla upp det nu heller , men jag förstod hur du menade. Men tanken finns ändå där att det kanske ändå är jag som gör nått fel att jag ger ut signaler som "jag är intreserad" vad vet jag?

Men jag ville bara tala om att jag förstod vad du menade.



 I morron är jag även bjuden hem till Emma som ska ha fest eftersom hon fyller 18 på söndag. Jag kommer inte att gå dit eftersom att jag inte mår specielt bra plus att om jag mår bra så ska jag hem till sofia. Men jag kanske iaf kan trilla förbi och hälsa grattis och säga att hon är tuff eller nått i den stilen? vad vet jag. =)



jag känner mig så sårdbar just nu , vartända litet ord och pust kan få mig att bli lite smått ledsen och jag orkar inte vara ledsen så istället blir jag förbannad, och nu kanske det har gått ut över människor som inte alls har med detta att göra , förlåt i så fall.

Men ni vet ju hur jag är när jag är ledsen , jag gräver mig ner i en grop och stannar helst där resten av mitt liv , iaf just nu.

Men nu mår jag bättre är gladare för tillfället och sådär.

Men jag har jävligt ont i magen så vi får se om jag ska stanna hemma och bara ta det lugnt i morgon med eller om jag ska åka till sofia.

Men hon kanske kan komma hit i värsta fall fast jag vet att hon helst vill att jag kommer till henne eftersom vi nästan aldrig är hemma hos henne, plus att dom ska äta kräfrot i morgon. Men vi får se hur allting blir i morgon beroende på hur jag mår.



resten av veckan kommer att se ut så här för mig fram till torsdag.

SKOLA och sen komma hem och då är det bara PLUGGA som gäller fast jag vet att det inte bara kommer vara det som jag gör under denna vecka , men jag skulle iaf behöva göra det men vi får se hur det löser sig med den saken. Det låter inte specielt kul och påfrestande men det är väldigt nödvändigt , ingen som typ vill byta liv eller nått i den stilen? jag går väldigt gärna med på ett livsbyte, iaf för denna veckan. =)

Av Linn - 12 september 2008 17:33

Just nu ligger jag hemma vilket jag iofs har gjort hela dagen , och stirrat på sex and the city jätte skönt ientligen men jag börjar även bli lite uttråkad nu. idag är det en väldigt kall dag det känns som om det vore minus grader men konstigt nog så är det inte det.  Eller så är det kanske bara jag som över reagerar vem vet?


Jag funderar på att gå ner och göra mig lite te , och mysa riktigt ordentligt med te och en cigg och raggsockar.

Jag har börjat använda mina gröna stickade raggsockar allt mer och mer. Dom är jätte fula och verkligen sådär skrik gröna. Men det spelar ju ingen roll så länge man bara har de på sig när man är innomhus.



svar till Ellen

Jag vet faktiskt inte riktigt vad vi gör för fel om vi ens gör något fel.

Jo vist finns det väl folk i andra klasser som vi umgås med på raster och sådär men det skulle underlätta så mycket om vi kunde vara vänner med dom i våran klass med. Både med tanke på arbetets skull och med tanke på att det skulle vara så himla mycket roligare att gå till skolan varje dag.

Det är ju inte så att de i klassen inte pratar med oss det gör dom faktiskt en hel del vissa dagar. Men det vore så mycket roligare om man kände dom lite bättre , och att man lixom inte blev som en belastning när man hamnar i samma grupper som de andra vilket man oftast gör eftersom vi alltid har grupparbeten. Men vi får väl se hur man ska lösa detta ?

Jag kanske måste våga vara mer framåt , men man kan ju inte bara gå fram till någon i klassen och säga hej ska vi va idag? Det är inte riktigt min stil och det är nog inte deras stil heller om jag får vara ärlig. Men på nått sätt löser det sig nog. :)



 Idag fick jag äntligen brev från hud i Norrköping så nu ska jag få komma in den 3 oktober tror jag det var och kolla upp mina sår så nu efter ett år kanske jag äntligen blir bort med dom. Jag förstår inte vad det kan vara för någonting ientligen men ont gör det och specielt mysigt kan jag väl inte heller påstå att det är. Blöder och varar iett men även det kommer att lösa sig förr eller senare.



Men nu måste jag iaf gå ner och hjälpa min pappa med maten , sen ska jag även ringa och skvalra till mamma om priser på hennes favo drink och självklart kolla hur det är med min söta lilla sjukling till mamma. Hoppas att hon blir bättre snart =)


Hejs.

ps. jag är jätte hungrig nu

Av Linn - 12 september 2008 10:08

Nu känns det att det börjar bli höst. Kylan kommer springades mot oss :O

Nu är det nästan så pass kallt att man måste stänga fönstret på kvällen för annars är det nästan för kallt att sätta ner fötterna på golvet på morgonen när man ska upp.

Det är snart dags att lägga undan alla sommar jackor och skor och plocka fram de varma och tjocka kläderna och skorna.

Ursch hör ni hur sorgligt det låter ? det låter hemskt!


Kan det inte bara få vara lite varmare en lite längre tid jag har knappt hunit vänja mig vid värmen fören den ska försvinna jätte långt bort och inte komma tillbax fören om ett år.

Hallå värmen och solen tänk lite på mig med !!! jag klaarar mig inte på vintern när det är såhär kallt jag behöver ha sommar och värme. 

Av Linn - 12 september 2008 10:02

Igår var det väldigt synd om mig , jag trodde verkligen att jag var magsjuka. och det var jag nog inte ensam om att tro.

Men sen idag bara poff så är det bättre igen jag mår inte alls lika dåligt.

Jag har inte behövt vara på toan nått SKÖNT det

Fast jag har väldigt ont i huvet och lite småont i magen men det känns som att det kommer bli bättre igår kändes det som att jag lika gärna kunde gå och döda mig själv eller nått.



Nu har jag förhört mig själv på fritidskunskapen skulle se hur mycket jag kunde eftersom vi har prov i det på onsdag , och jag ska säga er att det var inte mycket jag kunde men jag kan lite iaf. Men det är bara att plugga på som en gris så ordnar det sig nog. MEN det är bara det att nu har jag detta provet på onsdag sen har vi läxförhör i fsf på torsdag plus att jag kanske har matteprov på onsdag med , men det får jag inte veta fören på onsdag. så vi får väl se om jag lyckas med allt , men jag ska plugga som en idiot denna vecka så får vi se hur det går för mig. Önska mig lycka till.


Nästa gång jag kommer till skolan ska jag ta med mig min pistol som jag har under huvudkudden får då jävlar är det krig , jag har nämnligen lovat att jag ska döda någon fast jag vet inte ens vem människan är , men det är bara att ställa upp lixom :P

Av Linn - 11 september 2008 21:38

Ursch jag somna typ direkt när jag kom hem från skolan idag vilket inte alls är vanligt sen ropa pappa och max att vi skulle äta så då var det bara att kliva upp , redan då kände jag mig lite små febrig och sådär.

Men sen gick det över undertiden jag åt med efter att jag hade ätit klart började jag må väldigt illa och sådära, så jag satte mig ute och rökte och sen började det.

Jag tror inte min bror har smittat mig för jag känner mig inte magsjuk men det är något konstigt. Nu har det iofs slutat har inte varit på toa på 1 timma snart , men åandra sidan har jag väl heller ingenting kvar i magen.

Jag ska vara hemma från skolan i morron , så får vi se hur jag mår då , förhoppningsvis mår jag bättre. eller det måste jag göra för jag ska till sjukhuset i morron igen fast denna gång ska jag göra en astmakontroll och kolla upp om jag har astma eller inte.


God natt , nu ska jag försöka sova , men jag vågar inte varje gång jag blundar känns det som att jag ska få upp en hel måltid. ursäkta för alla känsliga läsare men det är sant. !


Hejs.

Av Linn - 11 september 2008 18:37

Det är så mycket man vill men så lite som går.

Jag har tänkt på det jag och Linda pratade om idag. att vi har bara varndra i skolan , och att det vore väldigt roligt att ha fler i klassen att umgås med , och då slog det mig . Att jag tycker nog inte illa om min klass utan jag vill nog bara känna dom bättre ientligen fast att jag inte vågar. eller vad vet jag ?


Men jag vet att det vore roligt att ha fler vänner i klassen :)


Som nu när Maria i min klass ska ha fest tillexempel alla i hela klassen är typ bjudna förutom "vi" då , jag skulle faktiskt vilja vara bjuden med , jag vet inte om jag skulle gå på den men jag skulle iaf vara bjuden.

Jag skulle också vilja kunna träffa några av mina klasskompisar lite då och då och bara prata och ta en kopp te tillexempel.

Jag klandrar inte min klass för detta . Utan mig själv mer tror jag.


Hade jag bara varit lite mer framåt i skolan där första året så hade jag nog kunnat haft fler vänner , men efter ett år tillsammans i en klass så känner man alla så väl (de som umgås med varandra alltså) Och då är det svårt att komma in i något "gäng" sådär . eftersom då är alla redan så tajta.


Men jag måste erkänna att jag är lite stolt över mig själv , jag vågar prata mer nu än jag gjort innan , jag kan nästan hålla ett samtal med folk i klassen utan att må illa och dåligt över att jag säger fel saker osv.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards