Alla inlägg under november 2008

Av Linn - 25 november 2008 19:11

Åh på fredag ska jag ta mig in till Norrköping och möta upp Sofia och gå på julklapps jakt, Jag tänkte försöka köpa alla mina julklappar då så alla i min familj/släkt jag vill gärna att ni ger min önskelista tills torsdag Tack! =D


Någon som har något tipps på vad jag kan ge till min underbara vän Sofia i julklapp? Hon är 17 och älskar allt som är lite knasigt, och ibland även saker som inte är knasiga så det är ganska svårt. Ge mig förslag, jag är öppen för alla förslag. Ännu bättre vore det om hon själv kunde önska sig något men det gör hon tyvärr inte.. Men ge mig förslag tack!! =D



Nej nu ska jag gå upp och lägga mig i min varma säng och bara ta det lungt fram tills jag somnar, vilket inte kommer att ta lång tid idag skönt nog ! =D

Hejs...

Av Linn - 25 november 2008 16:45

Idag har jag haft mitt nationella prov i engelska, och det var inte direkt roligt kan jag inte påstå, det var skit svårt, och det var lika kallt i salen som det var ute så jag fick sitta med jackan på mig och ändå frös jag. Synd om mig faktiskt.


Sen har jag haft matlagning, så vi gjorde kycklingsallad med sås, det var faktiskt gott fast kyckligen blev lite stark men det gick bra ändå.

Sen har jag fått reda på att jag har en ganska skön vecka, i morgon så är det viserligen inte så skönt, jag börjar åtta och har vanliga lektioner hela dagen, förutom att jag inte har någon tid hos Bosse tråkig nog, men annars slutar jag ganska tidigt, så jag slutar klockan 2 i morgon gud så skönt =D

Sen på torsdag så har jag ett ganska jobbigt chema det börjar med att jag ska vara i skolan klockan 8 för att ha 2 timmars lektion men sen eftersom att Pär inte är där så  har vi håltimma då istället vilket innebär att jag har rast i 3 timmar, men annars så slutar jag klockan tre, och fredag så har vi vanliga lektioner från 10 till 12 och sen ska vi bara jobba med saker som handlar om öppet hus som är på Bergska skolan klockan 9-13 kom dit vettja! Och på måndagen får vi då kompledigt,, SKÖNT !!! =D



Ajuste jag pratade med Bosse idag och jag fick min önskning uppfylld jag ska få göra nationella provet i matte hos honom, jag är lycklig :D


Hejs.

ps.

Av Linn - 24 november 2008 19:21

Idag är det precis en månad kvar till julafton, Åh jag längtar.

Julklappar, snart nytt år, bebisen växer och träffa Jossan och Mathias igen. 

Kan det bli mycket bätte?

Har ni gjort några önskelistor?  Min var klar för länge sen, den är lixom inte så svår av sig, utan det är

Pengar till körkort

pengar till mobil

pengar till resa

pengar till annat

och gilmore girls säsong 2 och 3. Med andra ord nästan bara pengar. Men det är både roligt och pratiktskt att få pengar tycker jag. Sen blir det ju alltid en massa andra saker man får som filmer osv. PLUS att iår kommer jag att få världens sötaste kläning på julafton med =D I'm happie.



Av Linn - 24 november 2008 19:13

Jag måste börja detta inlägg med att säga OJOJOJ vad snö det har komigt under dagen, helt sjukt mycket.


Men men idag i skolan så fick vi tillbax provet vi gjorde förra veckan, jag fick bara godkänt vilket jag tycker var mycket dåligt, bättre än så var det faktiskt, Jag kunde allting hur bra som helst och jag hade g och vg på alla frågor förutom dem 2 som jag inte svarade på, men jag tycker iaf att jag kunde fått ett vg.


Sen gjode jag matteprov i statestik idag, jag bestämde mig imorse att jag skulle göra det, och frågade Magnus om det var okej, så nu har jag gjort det och jag vart godkänd på det ! Gud så skönt nu har jag bara 2 matteprov kvar sen är det slut på matte även för mig..


I morgon är det dags för nationella prov igen, klockan 8 till 12 ska jag sitta i aulan och göra nationella prov, både läsförståelse och hörförståelse, vi får väl se hur det går i det, läsförståelsen kommer inte gå bra eftersom jag alltid har haft ig i det även på svenska. Men hörförståelsen kan nog gå bättre eftersom jag ser så mycket på engelska filmer och sådär, då hör man ju ganska mycket engelska, men det värsta är att det går så fort nu när det är på band, så jag är faktiskt lite smått nervös.

Håll tummarna för mig i morgon =D



Idag har jag varit väldigt duktig, jag och sofia var ute och gick i 45 minuter i denna snö, det var kallt, halt och jobbigt. Jag halka 3 gånger. Haha..

Sen har jag även styrketränat i 20 minuter hemma, det gick ganska bra, men man fick ganska ont i benen efteråt, det märks verkligen att jag är otränad..


Nej nu ska jag gå upp och titta på en film innan jag somnar, ha det bra. Hejs.

Av Linn - 23 november 2008 21:11

Var det någon mer än jag som såg sista avsnittet av ensam mamma söker idag eller? Åh så bra det var..

 Så där kär skulle jag ochså vilja vara och ha den kärleken bekräftad vore ju 100 ggr roligare.


Nej nu funderar jag på att gå upp och lägga mig och sova, så jag orkar gå till skolan i morgon. OCH gå ut och gå. jag är duktig !! =D


Hejs.

Av Linn - 23 november 2008 17:04

Jag sitter nu här hemma helt ensam, Sofia har gått hem och pappa är iväg och hämtar Max och handlar.

Jag är helt slut i både huvet och kroppen, ikväll ska jag lägga mig tidigt i vilket fall, det ska bli väldigt skönt.


Idag har jag och sofia varit ute i skogen och promenerat, det gick ganska bra faktiskt, men sen när jag kom hem hade jag ont igen, nu har jag lika ont som jag hade igår. Börjar fan tro att någonting är sönder i mig eller nått, as ont har jag iaf.


Sen har jag köpt en kläning idag, en 50-tals kläning, Den är så himla fin.. Rosa med vita prickar på. Åhh I'm in love. =D Fast jag kan inte ha den, det är en storlek för liten eller nått i den stilen, men jag ska kunna ha den snart, det är min mål kläning lixom..

Jag kommer att få den om 1-5 arbetsdagar så den kommer någongång i veckan, och då ska jag kolla hur mycket för liten den är, och sen ska mamma slå in den så jag får den på julafton, =D 

Åh den är jätte fin, typ finast i världen..


Nej nu ska väl jag duka fram så vi kan äta när dom kommer hem antar jag, för jag hungrar snart ihjäl... =) Hejs..

Av Linn - 22 november 2008 14:20

Nu har jag precis ätit upp mina 50 gram kött och mina 2 dl coca cola light.

Inte för att jag vart så värst mätt men det får duga. Ikväll ska jag äta kött och pomes, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle kunna äta. Men visserligen ska jag bara äta 100 gram av det, men det är ju iaf någonting..

 Ikväll ska jag och sofia gå ut och gå, eller ja iaf försöka. Vi får väl se hur långt jag kan ta mig med tanke på att jag knappt kan ta mig ut till balkongen. hehe.



Mamma kommer hit snart och ska titta igenom alla våra julsaker. Vi ska rensa och dela upp.. Eftersom det snart är dags för jul. Det känns väl lite sådär, lite jobbigt är det klart att det känns. Att dem ska börja dela upp saker ännu en gång. Då rivs de små såren upp ännu en gång och det blir stelt. Men det blir nog bra, jag antar att mamma kommer att ta med sig det mesta hem till sig för pappa bryr sig inte så mycket om julpynt, det är ju bra =D

Skulle ju vara lite skämsigt om dem nu skulle börja bråka om en tomte .. haha. Nej vars, dem bråkar inte.

På tal om det så tror jag nästan inte att jag har sett dem bråka med varandra någonsin. Eller jo om typ vardagliga saker som disken på bänken och så, men annars tror jag faktiskt inte det.

Dem har ju varit iriterade på varandra och så men dem har nog aldrig någonsin bråkat. Och ändå är jag så rädd för att dem ska börja göra det nu, men det kanske är för att det är så stelt mellan dem.


Nej nu ska jag sluta tänka på det och dricka upp min coca cola innan den blir varm. Hejs.

Av Linn - 22 november 2008 11:14

Igår hade vi kägel i skolan, och just idag önskar jag för hela mitt liv att jag inte hade varit med på denna idrotts lektion, för fy fan vad ont jag har i mitt arsle, jag kan varken sitta eller gå!!

Jag som ska ut och träna idag, och så hade jag tänkte att jag skulle cykla lite nu, men det går nog inte.


Men ut och gå ska jag vare sig rumpan låtsnar eller inte..

Nej nu ska jag äta frukost och vakna till lite, ha en trevlig lördags morgon..


Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards