Alla inlägg under november 2008

Av Linn - 7 november 2008 08:43

Herre gud vilken lång natt det blev igår, jag somnade väl runt 2-3 :O

Men jag han med en himla massa, jag gjorde klart min inlämningsuppgift som ska vara klar idag, och jag slog rekordet på både snake och suduko en himla massa gånger på mobilen. haha.


men nu sitter jag här hemma och är jätte trött, men jag ska iaf gå till skolan, det är ett måste.

Skönt att vi börjar vid 10 idag och inte 8 då hade jag aldrig orkat.

Idag ska jag Linda och Alex och kanske Becca äta på perfekt på lunchen, jag ska äta sallad. Det var länge sen jag åt där, och fy vad gott det ska bli.. =D

Plus att jag ska vara med på idrotten idag med, jag är fan i mig duktig =D

Sen i morgon ska jag och sofia gå ut och gå, en långis på kvällen.

Men det är väl bäst jag tar det lite lungt med träningen nu när jag är så himla förkyld och har feber på nätterna. Men det ska nog gå bra änå.

Jag mår iaf mycket bättre nu, så det löser sig nog.

För träna det ska jag!! =)


Nej men ni får ha en bra dag, nu ska jag äta frukost och sen ska jag göra mig iordning iför skoldagen. Hejs.. 



Av Linn - 7 november 2008 00:44

åhh, jag sover inte :O klockan är snart ett och jag är hur pigg som helst, skulle kunna städa eller nått. fan ockdå vad tjurig jag blir på detta..


Hur ska jag få mig själv trött?? :o PANIK får jag coh då är det ändå svårare att sova, när man ligger där i sängen och vänder sida och vänder sida, tittar på klockan osv osv.. man blir bara ändå me stressad, men vad ska jag göra då? :P


Nej nu är det väl dags att göra ett försök till att sova. Hejs.

Av Linn - 6 november 2008 22:01

Jag gick och la mig vid 4, halv fem sov jag hur gott som helst. Och så vaknade jag vid 9 och nu kan jag verkligen inte somna om. Fan också säger jag bara..

Jag som måste sova så jag kan gå till skolan i morgon och vara en duktig flicka.

Men jag mår iaf inte dåligt längre, det är ju skönt det iaf. =D

Jag har till och med hunnit göra skolarbetet som ska vara inlämnat i morgon nu ikväll :P Det var ju något poitivt med det hela,  synd bara att jag kanske kommer somna lagom när jag ska upp i morgon :O Nej nu är jag lite arg på mig själv faktiskt.

Om jag skulle ta och röka en sista gång och gå upp och tvinga mig själv att somna ? Det låter ganska smart faktiskt.


God natt..

Av Linn - 6 november 2008 14:16

Igår kväll somnade jag vid 6 tiden, sen vaknade jag klockan 2 inatt av att jag låg och skakade för att jag frös så mycket fast jag hade två täcken på mig, jag hade värdens jävla feber frossa.

Jag kände hela dagen igår att jag lixom inte mådde helt bra, men tänkte att jag kanske bara var trött.

Så jag brydde mig inte så himla mycket.

Sen idag vaknade jag med världens hosta som inte vill ge sig, och kände mig fortfarande ganska febrig men jag gick till skolan ändå eftersom vi pluggar inför nationella, då är det ganska viktigt att vara där lixom.

Sen vid näst sista lektionen frös jag som fan och sista lektionen så satt jag och svettades som en gris istället så jag gick hem.

Jag orkade inte sitta upp längre, så nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig en stund och sen måste jag självklart plugga på det som dom gör i skolan nu när jag är hemma då.

Sen får vi väl se om jag orkar gå på den där föreläsningen ikväll,

men jag känner att det är viktigare att jag orkar gå till skolan i morgon och göra bra ifrån mig, men vi får se hur jag mår ikväll, det är det som får avgöra allt.


Som om det inte räkte med mens, nej då nu ska man självklart få feber med. fan då!! Jag som måste träna och plugga och vara i skolan.

Men men sånt är livet. Nu ska jag lägga mig en stund.

hejs.

Av Linn - 5 november 2008 17:08

Fråga mig inte varför jag döpte detta inläg till hoppa, för jag vet inte det själv ännu. Men det kanske var för att jag satt och tänkte på det där som jag inte kan skriva eller utala, men när man kanske hoppar från en bro men har ett snöre som tar emot, fattar ni vad jag menar? =O hehe.



Jag har hittat en helt underbart vacker kläning, åh vad jag vill ha den!! =D

Men det går inte på grund av många skäl.

Dels för att jag är för tjock just nu, och hur kul är det att köpa kläder om man ska gå ner i vikt så kanske man ändå inte kan ha den sen ? (eller det är iallfall mitt mål)

Och plus att den är alldeles för dyr nu när det börjar närma sig jul, och all julklapps stress. Jag och Sofia ska in och handla julklappar snart, det börjar bli dags för det nu.

Gå in och titta på kläningarna på en jätte bra kläd sida !! Finns massor med fint.. =)


Ajuste jag fick reda på att Obama van valet, och är numer usas president. Det ända jag tycker han har lite fel i det är det där med dödsstraff, det är ett för lindrigt straff enligt mig! :P

Men annars höll jag faktiskt på honom.

Åh vad kul att jag snart fyller arton, skönt det ska bli att kunna vara med att göra en påverkan på saker, som att rösta när det gäller demokrati osv. Nej det ska bli riktigt skönt faktiskt, att känna att man har en del att man har en rätt att rösta lixom, en rätt till att tycka och tänka och vara med att förändra samhället. (Y) Härligt !!


Nu har jag tränat ochså, det gick sådär. Kände det när jag började "Varför gör jag detta, jag är ju helt slut? :O" Men men jag cyklade mina 30 min men dock inte specielt fort, men huvudsaken är ju som sagt att man rör på sig.


Ursch vad jag fryser, känns inte som att jag kommer bli varm ikväll. Får väl ta på mig raggsockarna och mössan när jag går ut och röker så kanske jag inte dör på färden, hehe.

Jaja, Har alla det bra? Hejs..

Av Linn - 5 november 2008 16:32

Idag i skolan så har vi haft en väldigt onödig lektion i mitt tycke, Vi hade då natur och frilufsliv, och idag så skulle vi gå till skogen och bygga kojjor, Så vi både vet hur man gör och hur vi ska lära ut barnen hur de ska göra om man går vilse och kanske måste vara i skogen ett dygn eller ett par..

Vist sånt är väl bra att kunna, men sånt lärde man sig ju på Mulle eller vad det nu hette. När man gick i 5-årsgruppen. Så det känndes mest onödigt och slöseri på tid.

Så nu har jag kommigt hem och sitter i köket och fryser fötterna av mig.. :O

Jag har faktiskt hunnit att göra min engelska läxa med, det var väl bra gjort av mig? Jag brukar faktiskt inte göra de, för dem känns så onödiga. Men nu gjorde jag de plus lite till i engelska så att jag får öva lite extra inför nationella.


Sen har jag varit hos Bosse med, och jag fick massor av beröm för att jag var så himla duktig som har lärt mig så mycket om procent på så himla kort tid, så jag ska troligen göra matteprovet då redan på onsdag eller fredag nästa vecka. För jag är så gott som klar med det kappitlet. :P SKÖNT !!.

Och kappitlet efter det så ska jag bara göra lite på, så att jag klarar av att göra det som jag missade på förra provet. Och sen är det faktiskt inte så dunder mycket kvar i matte, och det känns dunder bra. Helt underbart, att det gick så fort. Visst vi kommer väl kanske att få sitta med matte fram till sommaren, men det känns helt underbart skönt ändå. Att sen är det över. och plus att jag faktiskt inte har hur mycket som helst kvar och det är nog det som lättar mitt hjärta mest.

Nej jag är faktiskt  ritkigt stolt över mig själv, att det går så bra i skolan nu, det har det aldrig gjort innan. Och jag ligger på vg/mvg i 3 olika ämnen helt underbart.


Nej nu ska jag upp och cykla en stund, så jag får någon träning gjord tills helgen, jag orkar inte sitta hela helgen och träna träna träna. Det räcker väl med träna och träna ;) hehe.

men men ha det bra..Hejs.

Av Linn - 4 november 2008 18:58

Uhh, den här veckan blir väldigt stressig känner jag. Vist jag har inte sådär dunder mycket i skolan denna vecka, men nästa så det är väl bäst att sätta fart att plugga redan nu känner då jag..

Men det som jag känner är stressigt är, när fan ska jag hinna träna:O

Jag måste gå ut och gå eller cykla på min cykel hemma 3 ggr till denna vecka.. Och när ska jag hinna med det. Jag var ute igår. Och sen idag bestämde jag att jag kan ju gå lördag och söndag men när ska jag hinna med den tredje gången då? Jag måste hinna med den någon gång, förhoppningsvis kan jag hinna med den i morgon, mellan skolan och pluggandet hemma sen. :P

För på torsdag är det helt omöjligt med tanke på att vi ska på en föreläsning klockan 7 på kvällen som håller på 3-4 timmar. Så vi får la se hur det ska hinnas med. Men jag ska hinna med det i vilket fall, annars bryter jag ihop av misslyckandet !! =O


För jag har verkligen stält in mig på att detta ska hjälpa mig att gå ner i vikt, Det ska göra det. Och eftersom jag klarade att gå ner 2 kg på en vecka så känns det faktiskt inte helt omöjligt. :P

Och jag måste bara tippsa er ännu en gång att bli medlemmar på www.viktklubb.se det är inte dyrt och faktiskt inte specielt svårt heller, visst jag ska väl inte säga att det är dunder lätt, det är klart man har kvar sötsuget och sådana saker, men är man väl igång så vill man ju inte förstöra det med en liten dajm eller nått i den stilen eller hur? =D


Jag känner mig mycket gladare nu för tiden, det går bra i skolan och jag skäms inte över att jag bantar (vilket jag annars brukar göra) Och jag mår bättre på alla sätt som går ärligt talat, nej det känns riktigt bra i både kropp och skäl nu för tiden. Och det är så det ska vara. :) När jag vet att mina föräldrar mår någolunda bättre är det klart att det även påverkar mig och hur jag mår. Så jag mår dunder just nu, fast jag har skavsår !!! :D


Nej nu ska jag sluta skriva, och prata med mamma om Sofia kan sova här, hon ringde och frågade för hon orkade inte gå hem, och det är klart att det går bra för mig, vad annars liksom? =)


Hejs..

Av Linn - 4 november 2008 15:04

Ursch vilket tråkig dag det har varit i skolan idag, började dagen med en redovisning i fritidsverksamheten, ursch vad nervös jag var värre än vanligt faktiskt. :O

Sen efter det hade vi svenska där hade jag ochså en redovisning , vilket gick betydligt mycket bättre fast det gick nog lite för fort för att folk skulle hinna med att förstå..

Sen fortsatte dagen med fsf, (förskola, skola, fritidshem) Där vi bara hade genomgång, ursch så tråkigt..

Sen hade vi äntligen lunch då sprang jag och alex ner till Sofias praktik och kollade upp ifall hon skulle komma hit idag när hon var klar, och det skulle hon ! =D trevligt..

Sen efter det så sprang vi tillbax, för jag var jätte kissnödig och vi snart skulle börja våran 20 minuters engelska lektion, där vi fick lite papper som vi skulle göra under veckan, eftersom det snart är dags för nationella prov i det, snarare nästa fredag !!! NERVÖS !!!!


Sen efter det satt jag på en föreläsning i 2 och en halv timma, Om finspångs historia hur kul låter det lixom? :O

As tråkigt !!! :O


Nej nu ska jag äta, innan jag hungrar ihjäl . =D Ha en bra dag. Puss och hej ät inte leverpastej för det är äckligt =D

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards