Alla inlägg under november 2008

Av Linn - 17 november 2008 09:19

Denna dagen kommer inte att vara rolig, den ser ungefär ut såhär..

Skolan först då,

Gå hem,

Äta mat,

Plugga,

Träna,

Plugga,

Sova.


Detta är vad jag kommer att göra idag, visst ser det väldigt tråkigt ut :O

Ursch jag är inte på humör för någonting av detta som väntar mig idag, inte ens äta mat :D haha, Nej vars det gillar jag alltid. Men träna plugga plugga hur kul låter det va? BLÄ!!! :O


Inatt sov Sofia här, vi satt och kollade på alla avsnitt av andra aveyn igår kväll. Åh vad det är spännade.. Och innan vi tittade på det såg vi självklart ensam mamma söker. Jag tycker att det är så himla gulligt, jag fick nästan gåshud på kroppen när Rikard sa att han älskade Anette =D hehe.

Ikväll tror jag att jag och min bror kanske ska titta på björnbröder filmen, den är så himlans söt. Men då får det bli samtidigt som jag pluggar annars går det fan inte.. Måste ju kunna allting på Torsdag, hur nu det ska gå..


Nej nu ska jag gå och göra mig klar och sen gå till skolan, som jag inte ens har lite lust med idag.. Hejs.

Av Linn - 16 november 2008 19:26

Nu är jag hemma från stockholm, det har varit en jätte rolig och mysig helg faktiskt. Vi har varit på IKEA och på Heron city och spelat mängder med kort.. Och jag har haft jätte ont i magen på grund av för mycket av det goda. =o hehe.


Snart är klockan åtta, och ni vet väl vad det innebär?

Japp helt rätt, ensam mamma börjar snart.. =)

SPÄNNANDE !! =D


Så nu ska vi snart alla fyra (jag, mamma, max och sofia) burra upp oss i min säng och titta på ensam mamma söker, eftersom mammas tv som hon fick av Josefine och Mathias inte fungerar... Det får alltså bli som det blir :P hehe.


Ps, Jag har känt pyret sparka nu så jag är jätte nöjd faktiskt =D

Hejs.


Har ni haft en bra helg? =P

Av Linn - 14 november 2008 19:25

Nationella provet gick sådär, det gick inte kanon bra, men det gick inte heller skit dåligt. Kändes ganska bra faktiskt. Hade väntat mig att det skulle vara svårare. Men tråkigare ämne att skriva om kunde man ju iaf inte ha fått..


Jag vart även godkänd på mitt prov som jag gjorde på procent så jag är jätte nöjd faktiskt. =D


Och nu sitter jag hemma hos Josefine och Mathias, gud vad tjock hon börjar bli nu, och vad fint dem har fått det här hemma nu...


Nej nu ska jag gå på toa och sen tror jag faktiskt att vi ska åka till Carro och Stefan och hämta täcken. Och titta på Carros mage, hon lär ju vara ändå tjockare för hennes bebis kommer ju jätte snart =)


Hejs. Ha en bra helg jag skriver mer på söndag eller nått. =P

Av Linn - 13 november 2008 15:14

Ursch jag är fortfarande iriterad sen det jag skrev igår. Helt sjukt att sådana saker ens ska behöva komma på tal tycker jag...

Men men, life most go on även i denna blogg, så nu ska jag inte ta ut mer av mina agritioner i denna blogg på det eller iaf inte just nu..


Nu tänkte jag berätta att det är i morgon jag har nationella provet i engelska, Och jag är inte lite nervös heller. Ursch kan knappt låta mina tankar åka iväg åt nått annat än att nationella är i morgon. Jaja klockan 8 ska jag sitta i aulan bland ca 40 personer till, önska mig lycka till !!!

Hoppas bara att min förkyldning har lagt sig lite till dess vem orkar sitta och lyssna på en snorande näsa i en timma och tjogo minuter.. hehe.

I morgon ska jag åka till min syster i Sthlm.. Längtar efter henne och Mathias och bebisen som inte ens har kommigt :D 


I morse skulle jag väga mig igen bestämde jag mig för, bara för att se så att det stämde med vågen som är här hemma hos pappa, för den gjorde det förra gången. Vilken chok jag fick när jag såg att jag hade gått ner ytterligare 1 kg på bara 2 dagar.. Jag vart jätte glad faktiskt !! =D


Nej nu ska jag städa undan här efter mitt lilla mellanmål och ringa till sofia och kolla upp hur vi gör idag undertiden jag tar mig en liten rök paus. =)




Ps. jag svarar på era komentarer på samma ställen som era komentarer hamnar, så att ni inte tror jag struntar i att ge ett svar =)


Hejs.

Av Linn - 12 november 2008 18:15

Ursch jag vet inte vilket utav dem jag är mest arg, ledsen eller förtvivlad.

Tårarna rinner ner för mina kinder..

Jag läste nydigen ett mejl som mamma hade fått från Lena först vart jag bara jävligt arg och ju längre man läst ju ledsnare blev jag.

Min kusin har en sjukdom som heter Autism, som är en slags hjärsjukdom.

Han bor på ett korttidshem för människor med autism, (med det innebär att man bor på detta ställe vissa dagar eller veckor, och sen kommer man hem och sen tillbax, osv osv.)

Men nu vill dem som arbetar där flytta honom till en lägenhet där han ska ha personlig asistent (vilket vi (jag mamma och min mosters familj) verkligen inte vill.) På detta hem har han bort i många många år. Och det har aldrig varit några som helst problem tidigare.

Anledningen till att dem inte vill flytta på honom är för att han skriker hela nätterna och det stör en som han bor brevid, så hon får svårt att koncentrera sig om dagarna. (Men att skrika är en del av autismen, han kan ju inte prata så han måste ju få berätta hur han känner på något sätt.)

Men han skriker för att han inte heller är van vid att sova ensam, och för att personalen inte kommer in till honom snabbare, och då hinner han väcka den här personen som nu bor brevid honom.

MEN han har aldrig haft detta problemet hemma, att han skriker hela nätterna osv. Så varför skulle det bara dyka upp efter flera år där?

Han är jätte glad varje gång han ska dit, går och pekar på sin tavla där det står viket datum han ska få åka dit osv. Varför ska dem ta bort det på grund av ETT klagomål :O

Varför kan dem inte bara skilja min kusin och det andra barnet ifrån varandra?(så att dem bor längre ifrån varandra) Det borde ju gå att lösa på något sätt. Men icke, här vill man inte ens försöka göra någonting åt saken utan istället bara flytta på någon, är det för att det är lättare eller vad är det frågan om ientligen?


Nej jag tycker att det är hämskt att man inte ens försöker att göra det på något annat sätt än att göra på detta viset. Och vad har min moster och hennes man att säga till om. INGENTING !! dem får bara sitta och vänta medans allting ska bestämmas. Nej det är helt jävla sjukt. jag blir så himla arg och ledsen när jag hör sånt här.


Min kusin är bland de bästa och finaste människor jag vet, och jag vill inte att det ska hända honom nått. Eller att han ska tvingas bo på ett ställe där han itne kan få någon social kontakt förutom med personalen... Men vet inte ens personalen på hans hem att det viktigaste en människa behöver det är social kontakt, och allrahelst för barn med svårigheter. Och hur ska han kunna få det om han blir placerad i en längenhet för sig själv med endast asistenter som kommer och går. Nej det är förjävligt tycker jag, så himla hämskt !!

Det är väl bäst att jag slutar skriva om detta nu för jag blir bara ännu mer arg och ledsen än innan.. Så nu avslutar jag detta med att säga att detta är förjävligt..

Av Linn - 12 november 2008 16:38

Idag är det en sån här dag då man skulle struntat i att kliva upp ur sängen, och bara legat kvar och dra täcket över huvudet när klockan ringde.


Ursch så kallt det är.. Inte alls skönt.:O

Av Linn - 11 november 2008 17:34

Nu är jag hemma igen, eller a jag har varit hemma sen halv 5..

Och jag har redan hunnigt att cykla en stund, visserligen orkade jag inte cykla så himla länge utan jag cyklade bara 15 minuter. Men det är faktiskt bra det med, varje litet steg extra man tar är jätte bra. =D


Idag på matlagningen lagade vi pastagratäng med kassler, jag åt inte så mycket jag tog ca 1 dl pasta och sen en kassler skiva, bara det vart ganska mycket kalorier, men jag klarar mig. Nu får jag äta en smörgås till idag och det är allt, och kanske en banan om jag är riktigt snäll, men det ska jag nog klarar jag mig på =)


Denna dagen har iaf varit bättre än gårdagen, för igår var jag bara arg och iriterad på allting, idag har jag iaf kunnat le åt saker ochting som jag har varit tjurig över. I morgon börjar jag klockan 8 med en lektion som håller på till 9 någon gång, och sen efter det har jag håla till 12 eller 1 :S Inte det roligaste men det får fungera, jag tänker iaf inte skolka från den lektionen.


Vi har pluggat inför nationella provet som är på fredag, jag vet inte riktigt vad jag tror, jag är inte så bra på själva stavningen i engelska, men det handlade inte bara om hur man stavade, så det jag kanske kan lyckas med att få ett godkänt i allafall. Håll tummarna för mig på fredag klockan 8 :) hehe.

Nej nu ska jag prata lite med pappa, och äta och sen ska jag nog ta mig en dusch, och fixa lite inför i morgon.


ajuste. jag har matte prov i morgon med. :O  Önska mig lycka till :D hehe.


Hejs..


Av Linn - 11 november 2008 08:41

Nu sitter jag i skolan och har fritidsverksamhet, det är inte direkt det roligaste som kunde hända här i mitt liv, men det får fungera ändå lixom.

jag har ingenting att göra på denna lektionen men måste ändå vara här tydligen.. :O


Igår var det måndag och det innebar ju att jag skulle väga mig igen, men eftersom jag försov mig så han jag ju inte göra det igår så jag fick göra det idag istället vilket jag är glad över att jag gjorde, jag hade minskat ännu ett kg på vågen. =D Nu har jag gått ner 3 kg på 2 veckor, helt underbart skönt faktiskt !! =D Jag är stolt över mig själv, och för en gångs skull känner jag att jag har rätt att vara stolt över mig själv med, utan att överdriva :P


idag slutar jag sent, inte fören 20 över 4. KUL ! :s Så när jag kommer hem ska jag lägga mig och vila ett tag sen ska jag ta ett tag på cykeln, jag måste ju träna hela mån-tors eftersom att jag ska åka till min kära syster i sthlm i helgen så då kan jag ju inte träna någonting. Men jag kommer nog att orka och hinna med att träna alla mina gånger som jag ska ändå, förhoppningsvis. Eller så gör jag så att jag bara tränar 3 ggr denna vecka och kör hårdare och bättre nästa vecka. Det är inte lätt att bestämma sig, men vi får se hur det blir. Men när man ser på vågen att man han minskat i vikt så får man verkligen sån lust att fortsätta träna hur mycket som helst. Om jag ändå bara hade bättre kondition =O


Jag funderar på att köpa en riktigt god lunch idag på tal om det, istället för att äta den där torra mackan i skolan, så kan jag äta något godare för en gångsskull. Någon dag måste man ju få festa till det med någonting gott. Och idag är en sådan dag eftersom att jag har gått ner i vikt ännu mer =D hehe.


Ha det bra allihoppa för det ska iaf jag ha =) Hejs..


Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards