Alla inlägg under november 2008

Av Linn - 21 november 2008 23:29

Jag vaknade nog på lite fel sida i morse, jag grät det första jag gjorde och kände mig totalt misslyckad över precis allting.

Det kanske var för att jag ramlade i trappan, vem vet?

Nej men det känns som att det inte händer någnting med min vikt.

Jag kämpar och kämpar och kämpar äter rätt och fuskar ingenting,

och så vipps har jag gått upp allting jag hade gått ner och nu går jag inte ner i vikt.

Idag fuskade jag desutom och åt choklad för att jag kände mig så himla uselt dålig.

Det känns som att det lixom inte går åt rätt håll, och det där med vikten är någonting som jag verkligen måste klara av för att stå ut med mig själv. Jag har velat gå ner i vikt så länge jag kan minnas nu, och när man väl kämpar så går det bra ett tag och sen bara spriker allting.

Man blir ju inte direkt mer motiverad av att se att vågen visar samma siffror som den gjorde när man började med detta.

Men men, jag ska väl ta nya tag i morgon antar jag, inte för jag har speciellt stor lust, men jag vill verkligen inte misslyckas med detta, då kommer jag aldrig att stå ut med mig själv!





På tal om någonting som är lite roligare, Jag håller på och säljer min nuvarande mobil på tradera och den är redan uppe i 840 kr.. =D

Och den säljs inte fören om 5 dagar eller nått vilket är lite roligt. Då kan jag äntligen köpa mig en ny mobil så jag känner mig ganska lycklig över detta lilla tradera säljandet..


Nej nu ska jag ta och fixa lite sen tror jag faktiskt att jag ska sova, så att jag kan komma upp någon gång..


Hejs..

hmm

Av Linn - 21 november 2008 09:02

jag vet ärligt talat inte varför jag sitter här och gråter som ett litet barn kanske är det för att jag slog i knät? eller för att jag är trött? eller för att alla andra lyckas och jag misslyckas? Nej jag vet faktiskt inte varför

Kanske är det lite av varje..


Jag vill iaf bara krypa ner under täcket idag och ligga där och snyfta och snora för mig själv, men istället ska man till skolan.. Kul lixom.

Och eftersom jag är s himla dålig så ska jag äta choklad idag bara för att.




Hejs...



Av Linn - 20 november 2008 17:16

Åh jag är kär i denna julsång, vi har sjungit den på musiken några gånger och nu har jag hittat texten till den. och sen kan ni söka på den på youtube med, den är kanon bra :D

Julens tid är här heter den !! =D



Natt mörkret sänker sig
i våran stad
I alla fönster glimmar bågarna på rad
En magisk vinter kväll, Då önskningar slår in
Se hur himlens fäll, Lyser upp ikväll

Ref: Julens tid är här
Vinter träden bär
Kronor utav snökristall
Som från en annan värld
Nu tänds en stjärna till
Önska vad du vill
Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till

Snöflingor faller ner
Vart än jag ser
Och marken lyser upp när vinter himlen ler
Och alla stjärnor tänds när natten smyger på
Se hur himlens fäll lyser upp ikväll

Julens tid är här
Vinter träden bär
Kronor utav snökristall
Som från en annan värld
Nu tänds en stjärna till
Önska vad du vill
Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till

Julens tid är här
Vinter träden bär
Kronor utav snökristall
Som från en annan värld
Nu tänds en stjärna till
Önska vad du vill
Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till

Jag vill stanna här ikväll
Tills morgonen blir till



fin va? :D

Av Linn - 20 november 2008 15:13

Provet som jag hade idag gick faktiskt riktigt bra, fast jag är inte 100 % nöjd. Det var två frågor som jag inte kunde alls och en fråga som jag glömde en av dem där ledarna på, så lite besviken är jag faktiskt. Men jag hoppas iaf på att jag kan få ett vg..


Jag fick gå hem tidigare idag eftersom jag hade glömt frukten och pengarna hemma, så jag var tvungen att gå hem och äta så jag gick när vi hade en lektion kvar..


Nej nu ska jag fixa med pappas nya mobil. Hejs

Av Linn - 20 november 2008 07:19

självklart blir det Turkiet i sommar =D


Anledningen till att jag skrev som jag gjorde igår var för att jag och Sofia pratade på två killar därifrån för typ 3 år sedan, det var lixom lite kärlek i luften, men sen hände det en massa saker bla bla bla så försvan lixom lite av den där kärleks luften för dem men absolut inte för oss.

Och varje år åker vi på peace and love i borlänge eftersom det är bra musik och för att dem bor i Borlänge, och varje år vi har varit där så har vi fått träffa dom och kunnat leva på den synen till nästa år.


jag vet inte hur det är! Men  vi borde ju vara kära i minnena !?!


Men Turkiet blir det.. =D=D


håll tummarna för mig på provet idag..

Av Linn - 19 november 2008 17:27

Idag har snön vräkt ner utanför mitt fönster under tiden jag har legat och pluggat och tittat på gilmo girls... Jag har haft värsta julkänslorna idag, och ville baka peparkakor och grejer när jag såg hur snön föll utanför mitt fönster, ute är det kallt och äckligt och här inne är det varmt och mysigt, tänk er hur mycket mysigare det hade varit med lite dofter av peparkakor, Åhh så mysigt det skulle vara! :O


Jag kan iaf det mästa som jag har pluggat på i morgon, så nu är det bara hålla tummarna på att jag har pluggat på rätt saker så jag kan få ett bra betyg på detta provet!! =D

och jag har redan hunnigt se klart alla gilmo girls avsnitt som jag fick låna av min syster, tänke om någon har någon säsong att låna ut till mig så skicka dem på posten!! SNÄLLA !!! jag är desperat !! =D


Snart kommer Sofia hit så vi ska väl snart ut och gå antar jag, jippie. är alldesels för trött och grinig för det ientligen.. Men men det är bara att le och se glad ut och gå antar jag det finns ingen annan utväg..

Sen när vi kommer hem ska vi sätta på en kana te och sitta i köket med våra stora koppar te och njuta av att vi är så duktiga och coola..

Och diskutera om i sommar, vi får väl se om våra planer vi hade har förändrats eller om dem ser likadana ut som innan, vet inte riktigt vad jag tror. Vi får la se vad vi kommer fram till, det där kommer att växla fram och tillbax många gånger till innan sommar skulle jag tro. Men jag börjar faktiskt oroa mig för om det kommer att bli ngot Turkiet iår, men jag håller tummarna. =)


Nej men nu ska jag sluta skriva och ta på mig mina träningsbyxor och sådär så att jag är klar tills hon kommer vilket är vilken minut som helst antar jag..


Hejs..



Av Linn - 19 november 2008 07:40

Igår var det en dag fylld med plugg och denna dagen kommer att se ungefär lika dan ut, ett tag iaf..


Jag ska snart knalla iväg till skolan och gå på de 2 första lektionerna sen ska jag sjukanmäla mig, för jag ska hem och plugga, sen ska jag plugga tills klockan 4 halv 5 någon gång och sen kommer nog sofia och då ska jag leka med henne, och kan jag inte provet så pluggar jag lite till på kvällen men annars går jag bara igenom det en gång till på kvällen. smart jag är..


jag pratade nyss med sofia... Jag förstår henne faktiskt, kärlek och borlänge, det är svårt att motstå det... Men i år blir det turkiet och inte kärlek och borlänge, det är dags för en paus från det och åka till turkiet istället, sen får vi ta igen allting som vi missade där i våran kärlek och borlänge nästa år..


Hejs, nu måste jag gå så jag hinner, eftersom det är skit halt med..

Av Linn - 17 november 2008 18:54

Min dag blev inte riktigt som jag hade planerat den, utan istället när jag kom hem så började såklart plugga lite och mamma förhörde mig, jag kunde ingenting! Men sen så plingade det på dörren och det var sofia som stod där med ett leende på läpparna, eller jag vet inte hon kanske såg mer förtvivlad ut på minnen =)

Men sen så vart det ändrade planer så jag började leka med henne men hon fick bara sitta och lyssna undertiden mamma förklarade klart för mig om vad mitt prov handlar om.

Sen så bestämde jag och sofia oss för att vi skulle gå ut och gå så då gjorde vi det. Och sen när jag kom hem var det dags att äta och sen la jag mig i ett varmt bad.. Härligt =D

Ibland är det nästan skönt att bara trottsa sina egna regler som man har satt upp för sin egen skull. Eller inte skönt kanske men det kändes ganska skönt faktiskt. sån är jag, men i morgon får det bli andra bullar.... 


Som ni ser så vart det inte så mycket pluggat av mig idag, så det är något jag får ta igen i morgon när jag kommer hem från skolan, och då är det verkligen ett måste eftersom det inte är långt kvar till Torsdag och jag vill verkligen klara detta prov, eller jag vill verkligen få mer än g iaf.. =O

Så i morgon när jag kommer hem vid halv fem tiden måste jag slänga mig över mina böcker och suga in kunskapen i mitt huvud..



Nej nu ska jag borsta igenom mitt hår och gå ut och röka en cigg och sen ska jag och max göra iordning inför våran myskväll med film, (fast han tog hem fel film) Men det blir säkert jätte mysigt ändå, även fast jag hatar mr bean. Han pratar alldeles för lite för att falla in i min smak... =D hehe.


Jaja, har alla andra haft en bra och trevlig dag?

Nu ska jag kila vidare till alla äventyr som väntar. Hejs..

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards