Alla inlägg under november 2008

Av Linn - 3 november 2008 18:53

Jag sitter nu här i lungn och ro, jag känner inte någon stress eller någonting för tillfället. Sofia och jag har redan varit ute och gått våran runda, och jag har ätit mat.

Jag har nog hunnit med det mesta som jag skulle vad jag vet just nu.

Göran är här just nu, han kom för att sätta upp mammas nya hall lampor (det var på tiden att vi fick oss några) Och sen för att titta på min mobil, se om den går att laga vilket jag inte tror faktiskt..

Han kom även med kort på mig, (tyvärr inte så fina) men det får duga! Så nu ska jag och mamma till banken nästa vecka, och försöka fixa ett legg till mig, det är på tiden jag fyller ju faktiskt snart 18 =D Tro det eller ej ! hehe.


I morgon ska jag ta med mig min engelska bok hem med, så jag hinner att plugga någonting innan det första nationella som är nästa fredag jag är nervös!! =O Det är nära nu.. Och jag är dålig.......så nu gäller det att plugga på.


Nej nu ska nog jag ta och duscha av mig, så jag inte stinker svett hela kvällen och dagen i morgon. :P


Åhh ikväll blir det mys i soffan med mamma och city akuten ! =D Åh vad trevligt och mysigt det ska bli.. ! =D

Hejs.

Av Linn - 3 november 2008 15:04

Jag tänkte börja med att säga att nu är det en vecka sedan jag började med det hära viktklubb.se för att gå ner i vikt, och vet ni idag när jag vägde mig hade jag gått ner 2 kg. Det kändes riktigt bra, då är man iaf påväg år rätt håll lixom. Så jag är mer än nöjd över det !! =D Och det har faktiskt gått bra i skolan, en banan ett äpple och en liten macka då klarar man även denna dagen. :)


Det lite mindre posetiva jag har att säga är att min mobil paja helt och håller idag i skolan. Jag skulle trycka på mitten knappen och så poff sprack hela skiten så jag har inga knappar, plus att glas rutan som man ser sms och allt sånt där i den låssna ochså, Så det var mindre roligt. Så nu hade det faktiskt varit ganska bra om min nya mobil kunde komma så jag kunde använda den tills jag fått den såld, så jag sen kan köpa en ny mobil IGEN !!! Som dock SKA hålla.......


Nej nu ska jag göra iordning ett litet mellan mål , det kan jag behöva. Sen kommer även sofia över lite senare och då ska vi väl gå ut och gå och lite sådär. Vara lite duktiga, det kan behövas lixom :P



Hejs...

Av Linn - 2 november 2008 19:25

Nu har jag lämnat mitt riktiga jag bakom mig, och med det menar jag att jag har färgat om håret. Så nu är jag inte blond längre, vilket känns väldigt konsitgt och obekvämt. Jag är nu bruhårig.

Vilket fåt funka ett tag... Även fast det verkligen inte känns som mig.

Men man vänjer sig med det med under tiden...:P


Snart börjar ensam mamma söker... Gu som jag har längtat.. Och sen efter det ska jag mysa med en kopp te och andra avenyn, tänkte se alla avsnitt redan ikväll så slipper man tänka på att man ska se det.. :P För jag antar att det kommer bli en hel del plugg nu framöver, med tanke på att alla nationella prov kommer nu snart. Vilket gör mig jävligt nervös, så nu finns det bara en sak i mitt huvud och det är kalorier och plugg. Haha.

Jag låter som värsta desperata kvinnan, men det får man göra !! :D ahha.


Men nu ska jag knalla vidare och göra lite nytta eller nått i den stilen iaf :P Hejs...


Av Linn - 2 november 2008 13:54

Idag är det dax för ännu en ny färgning ihåret, gårdagens försök vart ju inte det bästa efter som det ser ut som jag har ägg gula i hårbotten. Så idag ska jag färga det igen. Fast nu får jag färga det brunt ett tag, tills jag lyckats med allting. Så kanske jag kan färga det blont när håret mår bättre och har fått läka lite först.


Å hej o hå vad mätt jag är.. Jag gjorde en bulgur sallad med tonfisk och massor av sånt där i. As gott och inte alls många kalorier i. Så det får jag köra på ibland så man blir mätt. Och ikväll ska vi äta lite kött och potatis och mager sås. Det ända som faktiskt är riktigt jobbigt med detta är att jag inte kan äta nått i skolan för jag har itne en aning om vad det innehåller eller så. Så jag får väl leva på knäcke macka från 8-4 vilket jag kommer hungra ihjäl på. Men det där löser sig alltid. Jag får ta med mg en banan =D


Nej nu ska jag diska av min taldrik och ge minus lite mat med. Men jag skriver kanske senare. Missa inte ensam mamma söker klockan 8 på 3:an om jag inte skulle skriva innan. Nu är det inte långt kvar innan filnalen är!! Spännande =D

Hejs....

Av Linn - 1 november 2008 19:35

Vi har ätit bakad potatis med skagenröra nu (lätt sådan) Åhh vad gott det blev, och mätt blev jag också utan att jag ens fick ihop alla de kalorierna jag skulle.

Se... man kan faktiskt bli mätt trotts att man går på denna lilla saken..

Det trodde jag faktiskt inte, jag har lixom varit hungrig mellan målen nu de dagarna jag har hållt på med detta, fram tills idag. Nu är jag propp mätt.


För en gångs skull känns det som att man kan få den perfekta sommaren.

1. Man kan bada eftersom nu är man inte stor som ett berg längre.

2. Bara man får ett sommar-jobb så kanske jag och sofia kan åka någonstans.


Det vore riktigt skönt faktiskt. Att slippa oroa sig över vikten och koncentrera sig på nått annat som är fel på ens kropp....

Lättnad det skulle vara faktiskt..


Hejs.


Av Linn - 1 november 2008 16:53

Jag sitter här med färg i håret och tårar i ögonen som inte vill komma ut riktigt. Men för en gång skull är det av riktig lycka.

Min kära syster skickade ett mejl idag, med ett litet brev där det står att lilla bebisen mår bra och att den är större nu osv..

Och sen är det även en liten film med skickat som visar upp vad det är för kön. GUD SÅ SÖT !!!!! =D

På filmen så syns det väl att det är en bebis, man ser ögonlocken och näsan, och de små läpparna som öppnar sig... Jag är kär i en av mina släktingar.


Jag vet även vad det är för kön nu, dom kunde inte hålla sig längre så nu hade de tagit reda på det. Och jag säger bara en sak... Det var på tiden.

Jag är så himla glad av att äntligen få reda på det och att ha fått sätt de, det känns mycket mer verkligt nu... =D



Av Linn - 1 november 2008 11:29

Igår i stan hittade jag tyvärr ingenting, varken julklappar eller kläder :P Men både Sofia och mamma handlade kläder osv.. =)


Idag ska jag snart följa med mamma till viberga och handla lite mat och sådär. Och Sen ska jag färga håret idag med, vilket inte har blivigt av ännu, men idag ska det bli av. Sen ska jag även leka med sofia idag, om hon vill och orkar, men det var vad vi sa igår iaf så det skulle jag väl tro.


Igår pratade vi om julafton och sådär, om vart vi ska fira den osv osv.. Och vi ska iaf vara hemma hos Josefine vilket låter mycket trevligt. Synd bara att jag inte hinner att träffa Sofia på julafton vilket jag vart lite ledsen över faktiskt, men det löser sig alltid på nått sätt. Jag och Sofia brukar kunna lösa sånt där ganska bra ändå..

Det är inte långt kvar till julafton nu... =D


Hejs.

Presentation

Omröstning

Skulle du vilja ändra något på dig själv?
 Ja.
 Nej , jag är nöjd med mig själv
 Vet inte , tror inte det.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards